Închide meniul

Cristiano Ronaldo, prima reacţie după ce a atins o nouă bornă istorică: „801 și încă numărăm!” Ce mesaj a avut superstarul lui Manchester United pentru fani

Dragoș Vasile Publicat: 3 decembrie 2021, 21:17

Reclamă
Cristiano Ronaldo, prima reacţie după ce a atins o nouă bornă istorică: „801 și încă numărăm! Ce mesaj a avut superstarul lui Manchester United pentru fani

Cristiano Ronaldo, Manchester United

Profimedia

Cristiano Ronaldo, prima reacţie după ce a atins o nouă bornă istorică

Cristiano Ronaldo le-a mulţumit fanilor pentru susţinere după ce a ajuns la cota 800 în carieră. CR7 este singurul fotbalist din istorie care a reuşit o asemenea performanţă. Superstarul lui Manchester United nu se opreşte aici şi este cu gândul la depăşirea unei noi borne istorice.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Sunt foarte fericit că am devenit primul jucător din lume care a reușit peste 800 de goluri. Această călătorie devine minunată şi de neuitat. Mulțumesc tuturor suporterilor mei pentru că au fost mereu lângă mine. 801 goluri și încă numărăm!”, a scris Cristiano Ronaldo pe reţelele de socializare.

Cristiano Ronaldo, golul 800 al carierei

Repriza a doua a meciului cu Arsenal a fost una specială pentru Cristiano Ronaldo, care a atins o nouă bornă incredibilă. Starul lui Manchester United a atins cota 800 de goluri în carieră, după reușita de 2-1. Golul care a închis tabela la 3-2 a fost cel cu numărul 801 pentru uriașul portughez.

Nimeni în istoria fotbalului nu a mai reușit să marcheze 800 de goluri de-a lungul carierei. Cel mai aproape de Cristiano Ronaldo e brazilianul Pele, cu 765 de goluri oficiale.

Reclamă

Din cele 801 de goluri ale lui Ronaldo, 450 au fost marcate în tricoul lui Real Madrid, 130 au venit pentru Manchester United, 115 la naționala Portugaliei, 101 pentru Juventus, iar cinci au fost înscrie pentru Sporting Lisabona, la începutul carierei starului portughez.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
0:06
Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!”
23:55 VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul 23:50 Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute 23:37 Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena! 23:20 Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva” 23:00 „Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră 22:50 Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos! 22:23 Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii 22:11 Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo 21:35 Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani! Vezi toate știrile
Citește și