Închide meniul
VIDEO

Lionel Messi a fost scuipat de un adversar! Gest grosolan în Argentina – Paraguay 1-0

Reclamă

Alex Ioniță Publicat: 13 octombrie 2023, 18:01

Lionel Messi a fost scuipat de un adversar! Gest grosolan în Argentina – Paraguay 1-0

Lionel Messi a fost scuipat de un adversar

Lionel Messi, în timpul unui meci pentru echipa națională din Argentina / Profimedia

Lionel Messi a fost scuipat de un adversar. Campionul mondial a fost în centrul antenței, după gestul grosolan al unui adversar din echipa națională a Paraguayului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Selecționata din Argentina s-a duelat cu echipa națională din Paraguay, în cadrul preliminariilor din America de Sud, pentru Cupa Mondială din anul 2026. În cadrul acelui meci, Antonio Sanabria a avut o ieșire de-a dreptul șocantă, după un conflict cu câștigătorul a 7 Baloane de Aur.

Lionel Messi a fost scuipat de un adversar. Starul lui Inter Miami a vorbit despre gestul lui Sanabria

În minutul 85 al duelului câștigat de către selecționata condusă de către Lionel Scaloni, Lionel Messi a avut un schimb de replici cu jucătorul din Paraguay Antonio Sanabria. După ce campionul mondial s-a întors cu spatele, adversarul acestuia l-a scuipat, iar Messi a aflat acest lucru abia la vestiare.

La finalul partidei, starul lui Inter Miami a condamnat gestul adversarului, dar nu a dorit să vorbească prea multe despre acest subiect. Lionel Messi a declarat că nu dorește să îl pună în centrul atenției pe fotbalistul legitimat la Torino, în Serie A.

Reclamă

„Sanabria? Mi-au zis la vestiar că cineva m-a scuipat. Adevărul este că habar n-am cine e băiatul ăsta. Aș vrea să nu vorbesc mai multe, ca să nu iasă el și să vorbească peste tot pentru a deveni cunoscut”, a spus Lionel Messi, la finalul partidei.

De cealaltă parte, Sanabria nu a recunoscut că l-a scuipat pe campionul mondial. Acesta a declarat că a văzut imaginile, dar că unghiul din care acestea ar fi provocat această „iluzie optică”, potrivit fotbalistului de la Torino.

„Sunt chestii normale într-un meci, asta-i tot. Am văzut. Am primit imaginile și pare că l-am scuipat, dar nu am făcut-o, el este departe. Din imagine pare, după cum se vede din spate, că parcă îl scuip, dar nu s-a întâmplat asta.

Reclamă 4 / 0/3

Da, categoric (n.r. dezminte acuzațiile)”, a spus și jucătorul din Paraguay.

Messi a luat decizia în privinţa viitorului său!

Cu toate acestea, Messi plănuieşte să continue la Inter Miami şi lunile următoare, chiar dacă sezonul echipei patronate de David Beckham se va încheia în luna octombrie.

Nimic adevărat, aşa cum susţine celebrul jurnalist italian Fabrizio Romano, cunoscut pentru acurateţea informaţiilor când vine vorba de transferuri. Acesta a anunţat că Lionel Messi se gândeşte numai la echipa naţională a Argentinei în acest moment, după care se va odihni în luna decembrie, pentru a reveni la Inter Miami pentru pregătirea dinaintea sezonului.

Acesta a publicat şi programul argentinianului din lunile următoare. În acest an, Messi mai are de disputat patru meciuri la echipa naţională şi două partide cu Inter Miami în MLS. De asemenea, la finalul lunii noiembrie va disputa câteva meciuri amicale cu formaţii din Asia alături de echipa din Florida. În luna decembrie va merge în vacanţă, după care va începe pregătirea pentru noul sezon din MLS.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:28 „E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic! 23:20 UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!” 23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:40 LIVE VIDEOQPR – Leeds, acum în AntenaPLAY. Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier League! Echipele de start 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! Vezi toate știrile
Citește și