Închide meniul

Cristiano Ronaldo, prima reacţie după „dubla” de senzaţie cu Newcastle! Starul lui Manchester United e cu gândul la titlu: „Vom sărbători împreună la final!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 11 septembrie 2021, 20:05

Cristiano Ronaldo, prima reacţie după „dubla de senzaţie cu Newcastle! Starul lui Manchester United e cu gândul la titlu: „Vom sărbători împreună la final!

Cristiano Ronaldo

Profimedia

Cristiano Ronaldo, prima reacţie după „dubla” de senzaţie cu Newcastle

La revenirea pe Old Trafford, Cristiano Ronaldo a intrat top 3 ai celor mai bătrâni jucători care au marcat pentru Manchester United în Premier League. Ronaldo a reuşit „dubla” de senzaţie cu Newscastle la vârsta de 36 de ani şi 218 zile. Starul portughez este depăşit în acest top doar de Ryan Giggs şi Paul Scholes.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

La scurt timp după prestaţia de vis, reacţia lui CR7 nu a întârziat să apară. Starul lui United recunoaşte că este cu gândul la titlu.

„Revenirea mea pe Old Trafford ne-a amintit motivul pentru care acest stadion este cunoscut drept ‘Teatrul Viselor’. Pentru mine a fost întotdeauna un loc magic, unde poți obține tot ce ți-ai stabilit.

Alături de toți coechipierii mei și de susținerea impresionantă primită din tribune, mergem înainte cu încrederea și optimismul că vom sărbători împreună la final.

Sunt mândru că am revenit la Manchester United și că joc din nou în Premier League, dar, mai presus de toate, sunt fericit că îmi pot ajuta echipa.

Reclamă

Hai, Diavolii!”, a scris Cristiano Ronaldo pe Instagram.

View this post on Instagram


A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano)

Reclamă 4 / 0/3

Mama lui Cristiano Ronaldo a emoţionat pe toată lumea

Cristiano Ronaldo a avut parte de o revenire de vis la Manchester United. Starul portughez a reuşit o dublă de senzaţie şi a declanşat isteria pe „Teatrul Viselor”.

Primul gol a fost marcat de superstarul lusitan în minutul 45+1, iar mama sa, Maria Dolores, nu şi-a putut stăpâni lacrimile. În vârstă de 66 de ani, femeia a izbuncit în plâns în tribunele de pe Old Trafford.

Recomandări
Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:24 Reacția lui Carlo Ancelotti, după ce Xavi a decis să rămână la Barcelona. Mesaj sincer despre decizia rivalului 18:23 LIVE SCOREUTA – Oţelul 2-0. Duel de foc pentru primul loc din play-out între Mircea Rednic şi Dorinel Munteanu 18:18 Un fost jucător legendar al Craiovei e total dezamăgit de FCU Craiova: „Poate să o bată şi o echipă de Divizia C”! 17:43 Marius Ştefănescu, reacţie fabuloasă despre transferul la FCSB: „Dau eu ca să plec, dacă aşa a spus patronul”! 17:43 Neluțu Varga a pus ochii pe o vedetă de la FCSB! Patronul face tot posibilul pentru ca Dan Petrescu să ia titlul cu CFR Cluj 17:20 „Uită-te la el!” Ionel Ganea l-a făcut praf pe Bogdan Lobonț! Atac direct la adresa antrenorului de la Rapid 16:47 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 25 aprilie 16:38 Foto„Domnul Şucu nu stăpâneşte lucrurile” Un cunoscut antrenor român a reacţionat după gestul uluitor al lui Krasniqi faţă de Lobonţ! 16:26 Irina Begu, eliminată în turul 2 de la WTA Madrid Open! Cu câți bani s-a ales românca, după duelul cu Madison Keys 16:16 „Problemele vor fi altele!” Florin Răducioiu, semnal de alarmă despre situația de la Dinamo. Mesaj sincer despre criza „câinilor” Vezi toate știrile
Citește și