Închide meniul

Cristiano Ronaldo nu se gândeşte la retragere! Vrea să joace până la 42 de ani la Al-Nassr

Viviana Moraru Publicat: 10 octombrie 2023, 10:25

Reclamă
Cristiano Ronaldo nu se gândeşte la retragere! Vrea să joace până la 42 de ani la Al-Nassr

Cristiano Ronaldo este implicat într-un proces de un miliard de euro

Cristiano Ronaldo, în timpul unui meci la Al-Nassr/ Profimedia

Cristiano Ronaldo nu se gândeşte la retragere şi le-a cerut deja oficialilor de la Al-Nassr prelungirea contractului. Starul lusitan nu ia în calcul să spună adio fotbalului, ba chiar mai mult, e dornic să evolueze până la vârsta de 42 de ani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cristiano Ronaldo a semnat cu Al-Nassr în iarnă, un contract valabil pănâ în vara lui 2025.

Cristiano Ronaldo nu se gândeşte la retragere

Conform presei din Anglia, care citează un cunoscut jurnalist din Arabia Saudită, Cristiano Ronaldo vrea să-şi prelungească înţelegerea cu Al-Nassr până în vara lui 2027, atunci când va avea vârsta de 42 de ani.

Starul lusitan le-a transmis deja oficialilor saudiţi faptul că vrea să rămână la Al-Nassr pentru încă două sezoane.

De asemenea, Cristiano Ronaldo vrea să rămână în formă până la Cupa Mondială din 2026, acolo unde vrea să-şi reprezinte ţara, la vârsta de 41 de ani. Competiţia va avea loc în trei ţări, SUA, Mexic şi Canada.

Reclamă

La precedentul turneu final mondial, Cristiano Ronaldo a fost mai mult rezervă, fiind utilizat în locul său Goncalo Ramos, jucător care a fost în vară transferat de PSG. Portugalia a fost eliminată încă din sferturi, de către Maroc.

În acest sezon, Cristiano Ronaldo a bifat 11 meciuri la Al-Nassr, reuşind să marcheze tot atâtea goluri, şi să ofere şi şase assist-uri.

Cristiano Ronaldo nu scapă de acuzaţia de viol

Cristiano Ronaldo nu scapă de acuzaţia de viol. Kathryn Mayorga, un fotomodel american, l-a acuzat pe starul lusitan că ar fi violat-o în 2009, într-o cameră de hotel din Las Vegas. Avocaţii femeii au decis să facă recurs, în urma căruia CR7 ar putea plăti despăgubiri în valoarea de zeci de milioane de euro.

Reclamă 4 / 0/3

La începutul acestui an, instanţa a decis faptul că Cristiano Ronaldo este nevinovat, în procesul deschis de Kathryn Mayorga. Însă, femeia a fost audiată recent într-un recurs care contestă respingerea desfăşurării unui proces civil.

Presa din Anglia notează faptul că reprezentaţii fotomodelului american au cerut redeschiderea cazului. Aceştia solicită şi despăgubiri uriaşe, în valoare de zeci de milioane de euro, de la starul lusitan.

În 2019, CR7 a recunoscut faptul că i-a plătit lui Kathryn Mayorga suma de 350.000 de euro, în schimbul confidenţialităţii acesteia. Cei doi au petrecut o noapte împreună în 2009, noapte în urmă căreia fotomodelul l-a acuzat pe starul lusitan atât de agresiune fizică, cât şi de viol.

Daunele pe care le cere Mayorga în prezent sunt în val9oare de 72 de milioane de euro, atât pentru suferinţa din trecut, cât şi pentru cea din viitor. De asemenea, din această sumă, 24 de milioane de euro reprezintă despăgubiri.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:00 AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League 2
mai
23:54
EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!”
2
mai
23:48
VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu
2
mai
23:25
Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter
2
mai
23:13
„Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB
2
mai
22:18
Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
22:15
„Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!”
2
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
21:50
România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore
2
mai
21:40
Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa
Vezi toate știrile
Citește și