Închide meniul

Cristiano Ronaldo, savuros: „Messi este cel mai bun fotbalist împotriva căruia am jucat vreodată, dar îmi pui întrebarea greșită!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 6 septembrie 2021, 20:31

Cristiano Ronaldo, savuros: „Messi este cel mai bun fotbalist împotriva căruia am jucat vreodată, dar îmi pui întrebarea greșită!

Cristiano Ronaldo, savuros după ce a fost întrebat "Cine este cel mai bun fotbalist împotriva căruia ai jucat?"

Profimedia

Cristiano Ronaldo, savuros după ce a fost întrebat „Cine este cel mai bun fotbalist împotriva căruia ai jucat?”

CR7 l-a luat prin surprindere pe celebrul jurnalist Piers Morgan. Acesta l-a întrebat care este cel mai bun rival pe care l-a avut în carieră, iar răspunsul a fost, după cum era de aşteptat, Messi. Totuşi, Ronaldo a „întors” întrebarea în favoarea sa, a povestit Morgan.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Era 1 dimineața pe terasa restaurantului său preferat din Torino, când încă mai juca pentru Juventus, chiar înainte de decizia senzațională de a reveni la Manchester United. L-am întrebat <<Cine este cel mai bun fotbalist împotriva căruia ai jucat?>>

<<Messi>>, a răspuns imediat. <<Pe bune?>>, i-am spus, mirat că l-a numit pe cel mai mare rival al său. <<Sigur că da. Este cel mai bun fotbalist împotriva căruia am jucat vreodată. Dar îmi pui întrebarea greșită. Ar trebui să mă întrebi cine este cel mai bun fotbalist și atât>>. <<Cred că deja știu răspunsul>>, i-am replicat, râzând. Ronaldo mi-a făcut cu ochiul și am ciocnit paharele. Crede că este cel mai bun din istoria acestui sport, iar eu sunt de acord cu el”, a dezvăluit Piers Morgan, citat de tribuna.com.

Cristiano Ronaldo a bătut deja un record la Manchester United, fără să joace. Cifre uriaşe din vânzările de tricouri

Cristiano Ronaldo a adus isteria la Manchester United. Portughezul a devenit, în doar 12 ore, jucătorul care a vândut cele mai multe tricouri, aducând o sumă uriaşă clubului şi sponsorului tehnic.

Conform sportbible.com, în doar jumătate de zi, au fost vândute tricouri cu numărul 7 al lui Cristiano în valoare de 37.8 milioane de euro. Acesta este un record pentru Premier League.

Reclamă

Astfel, cele mai multe tricouri vândute în Premier League în această perioadă de mercato au fost cu Cristiano, el fiind urmat într-un asemenea top de Jack Grealish, Bruno Fernandes, Romelu Lukaku, Paul Pogba, Mohammed Salah, Virgil van Dijk, Harry Kane, Kevin De Bruyne şi Jadon Sancho.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și