Închide meniul

Cristiano Ronaldo, eliminat din Supercupa Arabiei Saudite! Al-Nassr, învinsă categoric de Al-Ittihad

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 26 ianuarie 2023, 22:07

Cristiano Ronaldo, eliminat din Supercupa Arabiei Saudite! Al-Nassr, învinsă categoric de Al-Ittihad

Cristiano Ronaldo, eliminat din Supercupa Arabiei Saudite

Cristiano Ronaldo, într-un meci pentru Al-Nassr / Profimedia

Cristiano Ronaldo a fost eliminat în semifinale din Supercupa Arabiei Saudite. Echipa starului portughez, Al-Nassr, a fost învinsă categoric de Al Ittihad, 1-3.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cristiano Ronaldo a fost integralist și a purtat banderola de căpitan la Al-Nassr, însă nu a reușit să facă diferența pentru echipa sa.

Cristiano Ronaldo, eliminat din Supercupa Arabiei Saudite

Al Ittihad a condus cu 2-0 la pauză, după golurile lui Romarinho și Hamdallah. Al-Nassr a redus din diferență în minutul 67, prin brazilianul Anderson Talisca. Scorul final a fost stabilit în prelungiri,  de Muhannad Shanqeeti.

Cristiano Ronaldo a fost notat de Sofa Score cu 6.9 pentru prestația sa. Portughezul a trimis doar un singur șut pe spațiul porții, a reușit un singur dribling și a avut un total de 44 de atingeri.

Ronaldo este în continuare fără gol marcat în meciurile oficiale pentru Al-Nassr. A fost a doua partidă pentru portughez la noua sa echipă.

Reclamă

Al-Nassr a ratat șansa să joace marea finală pentru Supercupa Arabiei Saudite împotriva celor de la Al Feiha. Duelul va avea loc pe 29 ianuarie, de la ora 20:00.

Cristiano Ronaldo câştigă la Al-Nassr mai mult decât Messi și Neymar la un loc

Cristiano Ronaldo a semnat cu Al-Nassr și va câștiga mai mult decât Lionel Messi și Neymar la un loc. Oferta primită de la arabi de starul în vârstă de 37 de ani era una de nerefuzat!

Ronaldo a semnat un contract valabil până în 2025 și a devenit cel mai bine plătit sportiv din lume. Va încasa, anual, 200 de milioane de euro. Lionel Messi, câștigătorul Cupei Mondiale, primește „numai” 70 de milioane de euro la PSG.

Reclamă 4 / 0/3

Jurnaliștii de la thesun.co.uk au întocmit un TOP 10 al salariilor din sport, iar Cristiano a urcat direct pe primul loc după ce a devenit jucătorul lui Al-Nassr. Nu are rival!

1. Cristiano Ronaldo (fotbal, Al-Nassr) – 173 de milioane de lire sterline (200 de milioane de euro)
2. Canelo Alvarez (box) – 70 de milioane de lire sterline
3. Lionel Messi (fotbal, PSG) – 62 de milioane de lire sterline
4. Neymar (fotbal, PSG) – 58 de milioane de lire sterline
5. Matthew Stafford (NFL, Los Angeles Rams) – 58 de milioane de lire sterline
6. Josh Allen (NFL, Buffalo Bills) – 52 de milioane de lire sterline
7. Tyson Fury (box) – 50 de milioane de lire sterline
8. Aaron Rodgers (NFL, Green Bay Packers) – 47 de milioane de lire sterline
9. Lewis Hamilton (Formula 1) – 47 de milioane de lire sterline
10. Deshaun Watson (NFL, Clevland Browns) – 46 de milioane de lire sterline

În condițiile date, Ronaldo va primi nu mai puțin de 538.000 de euro în fiecare zi de contract! În fiecare oră va încasa 22.600 de euro, iar în fiecare secundă 6.2 euro.

Care este cea mai mare obsesie a lui Cristiano Ronaldo

S-a aflat care este cea mai mare obsesie a lui Cristiano Ronaldo. Spaniolii de la El Mundo au dezvăluit că are legătură cu rivalul său de-o viaţă, Lionel Messi.

Acesta ar fi fost şi adevăratul motiv pentru care starul portughez şi-a surprins fanii în acest an şi a semnat cu Al-Nassr. După ce a câştigat trofee cu Manchester United, Real Madrid şi Juventus, CR7 a ajuns să joace în Arabia Saudită.

Jurnaliştii de la El Mundo, citaţi de corrieredellosport.it, au anunţat că Ronaldo era obsedat de salariul pe care îl primea Messi încă din perioada în care erau rivali în Real Madrid – Barcelona.

Cristiano Ronaldo se considera a fi cel mai bun fotbalist din lume şi îşi dorea să fie cel mai bine plătit„, a precizat sursa citată.

Reclamă

Mai mult, la o gală în care sa întâlnit cu fostul preşedinte al Barcelonei, Josep Maria Bartomeu, CR7 i-ar fi cerut acestuia să îi spună mai multe detalii despre salariul pe care îl primeşte Messi. Atunci ar fi aflat că argentinianul încasa de două ori mai mult decât el! La numai câteva luni distanţă, ar fi decis să plece de la Real Madrid şi a semnat cu Juventus.

Recomandări
  • Cristiano Ronaldo, eliminat din Supercupa Arabiei Saudite
  • Al-Nassr, învinsă categoric de Al-Ittihad

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18:06 „Suntem capabili” Luis Enrique, obiectiv uriaș în ultimul sezon al lui Kylian Mbappe la PSG. Ce le-a transmis jucătorilor 18:00 LIVE TEXTFCU Craiova – Dinamo 0-0. Duel „de foc” pentru evitarea retrogradării 17:49 „După îl vinde cu 15 milioane” Dumitru Dragomir știe ce transfer trebuie să facă Gigi Becali la FCSB 17:32 Bianca Ghelber s-a CALIFICAT la Jocurile Olimpice 2024! Românca a îndeplinit baremul la aruncarea ciocanului 17:19 Adrian Mazilu a retrogradat cu Vitesse! Bornă negativă pentru puștiul vândut de Gică Hagi cu 3 milioane de euro 17:15 Octavian Vâlceanu, „groparul” lui FC Voluntari! Două gafe incredibile făcute împotriva lui Poli Iaşi. Ce s-a întâmplat 17:02 LIVE VIDEOWatford – Hull City se joacă ACUM în AntenaPLAY. Leicester – West Brom 2-1. „Vulpile” au făcut spectacol în Championship 16:57 VIDEOBari – Pisa 1-1, în AntenaPLAY! George Pușcaș, gol din penalty la duelul cu Marius Marin! A fost spectacol în Serie B 16:45 Dan Petrescu taie în carne vie la CFR Cluj! 8 jucători, OUT de la echipa lui Neluțu Varga 16:34 VideoGeorge Puşcaş s-a descătuşat în Serie B! Atacantul român a marcat în Bari – Pisa, în AntenaPLAY Vezi toate știrile
Citește și