Închide meniul

„Cristiano Ronaldo şi-ar da viaţa să joace la PSG!”. Angel Di Maria, în culmea fericii că şeicii l-au ales pe Lionel Messi în faţa lui CR7

Reclamă

Antena Sport Publicat: 14 august 2021, 12:55

„Cristiano Ronaldo şi-ar da viaţa să joace la PSG!. Angel Di Maria, în culmea fericii că şeicii l-au ales pe Lionel Messi în faţa lui CR7

"Cristiano Ronaldo şi-ar da viaţa să joace la PSG!".

Profimediaimages

„Cristiano Ronaldo şi-ar da viaţa să fie aici. Calitatea şi cantitatea jucătorilor de la PSG e ceva unic. Nu se întâmplă mereu aşa ceva şi jucătorii mari vor să evolueze alături de ceilalţi jucători mari. Cristiano sigur şi-ar dori să fie aici, dar l-au semnat pe Lionel Messi şi, din fericire, e mai bine aşa.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Messi este la o altă categoria. Arunci cu o piatră spre el şi o opreşte şi o face ca şi cum nu s-ar fi întâmplat nimic. Gândeşte înaintea celorlalţi. Nu am văzut niciodată aşa ceva, chiar dacă am jucat alături de Cristiano Ronaldo, Neymar, Mbappe, Rooney, Van Persie, Zlatan, Benzema sau Gareth Bale”, a spus Di Maria, citat de TYC Sport.

PSG nu are limite! După Lionel Messi, Al-Khelaifi vrea să-l aducă la Paris și pe Cristiano Ronaldo

Totuşi, Cristiano Ronaldo are o şansă de a ajunge la PSG. Nasser Al-Khelaifi plănuiește să-l aducă la Paris și pe Cristiano Ronaldo, în cazul în care Kylian Mbappe decide să plece la Real Madrid.

Planul galactic al lui Nasser Al-Khelaifi la PSG nu are nicio limită. Potrivit AS.com, parizienii și-au asumat faptul că Kylian Mbappe va pleca gratis la Real Madrid vara viitoare, când îi expiră contractul, dar pregătesc o lovitură de imagine similară cu cea a transferului lui Lionel Messi.

Iar când vorbim despre Lionel Messi, nu există decât un singur nume care se ridică la nivelul starului argentinian când vine vorba de imagine și popularitate. Acela este Cristiano Ronaldo.

Reclamă

Lusitanul va fi și el liber de contract în 2022, când angajamentul cu Juventus îi va expira. Astfel, PSG va schimba două staruri la cost zero.

Potrivit sursei citate, PSG nu va fi afectată de plecarea lui Kylian Mbappe. Planul lui Nasser Khelaifi este de a construi o echipă stelară, care să adune cele mai importante nume din lumea fotbalului, precum a făcut Florentino Perez la Real Madrid la începutul anilor 2000.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Lionel Messi a semnat pe doi ani cu PSG
  • Cristiano Ronaldo ar putea ajunge la Paris, în 2022

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:22 „Plecăm cu prima șansă!” Ștefan Târnovanu, mesaj de luptă înaintea derby-ului cu Rapid! Verdict despre lupta pentru titlu 17:06 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 18 aprilie 2024 16:58 „Asta îi ajută!” Ioan Andone știe ce avantaj are Dinamo în lupta pentru salvarea de la retrogradare! 16:43 Dan Petrescu a început revoluția la CFR Cluj! Primul jucător care pleacă de la echipa lui Neluțu Varga 16:36 Gică Hagi, genial când a fost întrebat de Manchester City – Real Madrid: „M-ai prins în ofsaid! Am şi momente din astea!” 16:26 PAOK – Club Brugge LIVE SCORE (22:00). Răzvan Lucescu luptă pentru semifinalele Conference League! Meciurile serii din Europa 16:01 „Se rupe” Arena Naţională la derby-ul FCSB – Rapid! Câte bilete s-au vândut deja la meciul ce poate decide matematic titlul! 15:44 Oţelul Galaţi – U Cluj LIVE TEXT (20:30). Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei României. Echipe probabile 15:12 Alex Chipciu, uluit de reacţiile la adresa lui Vlad Chiricheş: „Mi se pare incredibil că lumea a crezut că nu e” 15:06 Oferta pe care a făcut-o Gigi Becali pentru Juan Bauza şi răspunsul pe care l-a dat Adrian Mititelu! Vezi toate știrile
Citește și