Închide meniul

Fanii şi-au cerut banii înapoi, după un meci al lui Luis Suarez şi Lionel Messi! Care a fost motivul scandalului

Viviana Moraru Publicat: 4 februarie 2024, 13:44

Reclamă
Fanii şi-au cerut banii înapoi, după un meci al lui Luis Suarez şi Lionel Messi! Care a fost motivul scandalului

Fanii şi-au cerut banii înapoi, după un meci al lui Luis Suarez şi Lionel Messi

Luis Suarez şi Lionel Messi/ Profimedia

Fanii şi-au cerut banii înapoi, după un meci al lui Luis Suarez şi Lionel Messi. Inter Miami a disputat un amical cu Hong Kong, pe care l-a câştigat categoric, însă suporterii s-au revoltat pentru faptul că cele două staruri nu au evoluat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Duelul amical a stârnit un interes major în rândul fanilor, peste 40.000 de persoane asistând doar la antrenamentul oficial.

Fanii şi-au cerut banii înapoi, după un meci al lui Luis Suarez şi Lionel Messi

Fanii din Hong Kong s-au îngrămădit la casele de bilete, deşi preţul unui tichet era cuprins între 100 şi 600 de dolari. Suporterii au format cozi la casele de bilete, pentru a-i vedea pe Messi şi Suarez pe teren.

Însă, Gerardo Martino, antrenorul lui Inter Miami, nu i-a utilizat deloc pe Luis Suarez şi Lionel Messi. Fanii s-a revoltat şi şi-au cerut banii înapoi.

Mulţi dintre suporteri au străbătut mii de kilometri pentru a-l vedea pe Lionel Messi, astfel că după meci, au făcut scandal.

Reclamă

„Mă simt ca un fraier. Am plătit o mulţime de bani pentru acest bilet şi am aşteptat 10 ani să îl văd pe Messi. Apărea pe afişul promoţional şi mă gândeam că va juca.

Este o oportunitate rară să îl văd jucând şi cred că e una din ultimele şanse de a-l vedea pe teren pentru că urmează să se retragă. Sunt foarte dezamăgit”, a declarat unul dintre fani, conform espn.com.

Inter Miami s-a impus categoric, în duelul cu cei mai importanţi jucători din Hong Kong. Taylor, Sunderland, Campana şi Sailor au punctat pentru formaţia din MLS.

Reclamă 4 / 0/3

Gestul incredibil făcut de arabi în momentul în care Lionel Messi a intrat pe teren

Gestul incredibil făcut de arabi în momentul în care Lionel Messi a intrat pe teren a devenit viral. Starul argentinian a fost trimis pe teren în minutul 84, când Al Nassr o conducea pe Inter Miami, cu 6-0.

Turki Alalshikh, unul dintre apropiaţii familiei regale din Arabia Saudită, a ţinut să îi umilească şi el pe americanii de la Inter Miami, care au fost conduşi cu 3-0 încă din minutul 12.

Acesta a arătat şase degete către teren, după ce starul argentinian al lui Inter Miami a fost trimis pe gazon pentru câteva minute. Asta în timp ce Cristiano Ronaldo sărbătorea momentul echipei sale din tribună.

Chiar dacă l-a avut pe Luis Suarez pe teren încă din startul partidei, Inter Miami a încasat primele trei goluri în primele 12 minute ale meciului, marcate de Otavio, Talisca şi Laporte, ultimul cu o execuţie de la 60 de metri.

După pauză, Talisca a reuşit hat-trick-ul şi Maran a marcat şi el, scorul final fiind unul umilitor pentru echipa lui David Beckham.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
3
mai
0:00
AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League
23:54 EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!” 23:48 VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu 23:25 Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter 23:13 „Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB 22:18 Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY 22:15 „Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!” 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 21:50 România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore 21:40 Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa Vezi toate știrile
Citește și