Închide meniul
VIDEO

Cristiano Ronaldo, spectator de lux la primul meci după transferul la Al-Nassr! Starul lusitan şi-a aplaudat coechipierii din tribune

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 6 ianuarie 2023, 18:36

Cristiano Ronaldo, spectator de lux la primul meci după transferul la Al-Nassr! Starul lusitan şi-a aplaudat coechipierii din tribune

Cristiano Ronaldo şi-a aplaudat coechipierii din tribune, la primul meci după transferul la Al-Nassr

Cristiano Ronaldo, prezent în tribune la partida lui Al-Nassr/ Profimedia

Cristiano Ronaldo a fost prezent în tribune, la primul meci după transferul lui Al-Nassr. Starul lusitan a fost surprins apaludându-şi cochiepierii, după primul gol marcat în partida cu Al Taee.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cristiano Ronaldo a semnat cu Al-Nassr, însă nu a putut evolua în prima partidă a saudiţilor. Deşi şi-a manifestat dorinţa de a juca, CR7 nu a putut fi pe teren din cauza unei suspendări primite pe vremea când se afla la Manchester United.

Cristiano Ronaldo, spectator de lux la primul meci după transferul la Al-Nassr

Al-Nassr evoluează astăzi pe teren propriu, împotriva celor de la Al Taee. Deşi partida trebuia să se dispute joi, condiţiile neprielnice ale vremii şi unele probleme la arena saudiţilor au determinat amânarea partidei.

Deşi nu s-a aflat în lot pentru partidă, Cristiano Ronaldo a fost prezent în tribune pentru a asista la primul meci al noii sale echipe. Starul lusitan a fost surprins aplaudându-şi colegii, imediat după reuşita de 1-0 a lui Talisca, de pe finalul primei reprize.

Reclamă

Totodată, înainte de meci, Cristiano Ronaldo a făcut spectacol alături de prieteni din Portugalia, care se află în staff-ul echipei Al Taee. Starul lusitan a vorbit minute în şir cu aceştia, chiar la vestiare.

Deşi se ştia că atacantul portughez nu poate evolua în primele două meciuri pentru Al-Nassr, din cauza suspendării, fanii au epuizat toate biletele pentru partida din această după-amiază. Mai exact, toate cele 25.000 de tickete puse în vânzare au fost cumpărate de saudiţi, în speranţa că îl vor putea vedea pe CR7 la treabă.

Reclamă 4 / 0/3

Legea care îi interzice lui Cristiano Ronaldo să locuiască alături de Georgina Rodriguez, în Arabia Saudită

Cristiano Ronaldo a avut-o alături, la prezentare, pe iubita lui. Deţinătorul a cinci Baloane de Aur este de şase ani într-o relaţie cu Georgina Rodriguez, cea cu care are şi doi copii. Nu au ajuns încă la altar.

Legea din Arabia Saudită le interzice cuplurilor care nu sunt căsătorite să locuiască împreună. Jurnaliştii de la sport.es, care citează Agenţia EFE, au vorbit cu doi avocaţi de la Riad şi aceştia au asigurat că „dacă îşi doresc, pot sta în aceeaşi casă”

„Deşi legile interzic convieţuirea fără act de căsătorie, autorităţle au început să închidă ochii şi să nu acuze pe nimeni. Desigur, aceste legi pot fi folosite atunci când este o problemă sau o infracţiune„, a precizat unul dintre aceştia.

„Autorităţile din Arabia Saudită nu se amestecă în această chestiune, în cazul expatriaţilor. Totuşi, legea continuă să interzică coabitarea în afara căsătoriei„, a transmis celălalt avocat.

Totuşi, Cristiano Ronaldo a fost asigurat că nu va avea nicio problemă cu legile, mai ales că este imaginea Arabiei Saudite la mijloc.

„Familia este fericită. Când iau decizii, familia mă susţine, mai ales copiii şi soţia mea. Primirea de ieri a fost minunată. Este o oportunitate să schimb mentalitatea unor generaţii. Am avut oferte din Australia, Statele Unite, Brazilia şi Europa. Dar mi-am dat cuvântul acestui club. Vreau să dau o viziune nouă a acestei ţări„, a declarat Cristiano Ronaldo la prezentare.

Reclamă
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și