Închide meniul

Cristiano Ronaldo, spre Bayern Munchen? Gestul făcut de 9 jucători ai campioanei Germaniei

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 23 iulie 2022, 8:57

Cristiano Ronaldo, spre Bayern Munchen? Gestul făcut de 9 jucători ai campioanei Germaniei

Erik ten Hag are planuri mari cu Cristiano Ronaldo

Cristiano Ronaldo în timpul unui meci / Profimedia

Cristiano Ronaldo a intrat în atenția lui Bayern Munchen, după ce bavarezii s-au despărțit de super-golgheterul Robert Lewandowski. CR7 nu mai este mulțumit de situația de la Manchester United și se află în căutarea unei noi echipe. Ultimul gest făcut de jucătorii lui Bayern a aprins imaginația fanilor nemți.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Viitorul lui Cristiano Ronaldo rămâne incert. Atacantul de 37 de ani a ratat reunirea lotului lui Manchester United și n-a plecat alături de „diavoli” în turneul de pregătire din pre-sezon.

Cristiano Ronaldo, spre Bayern Munchen? Ce au făcut 9 jucători ai bavarezilor

Real Madrid, Chelsea, Atletico Madrid și Bayern Munchen se numără printre cluburile de top din Europa care l-ar dori pe atacantul cu 5 Baloane de Aur. Campioana Germaniei este considerată favorită la transferul portughezului după ultimul gest făcut de mai mulți jucători ai lui Julian Nagelsmann.

Potrivit cotidianului As, 9 jucători de la Bayern au început să-l urmărească pe Cristiano Ronaldo pe Instagram în ultimele zile. Este vorba despre Müller, Sané, Sabitzer, Musiala, Goretzka, Boateng, Gnabry, Kimmich și Gravenberch.

Bayern l-a vândut pe Robert Lewandowski la Barcelona în această vară, iar acum oficialii bavarezi caută un înlocuitor pe măsură. Recent, Oliver Kahn a fost întrebat despre posibilitatea ca internaționalul lusitan să semneze cu campioana Germaniei.

Reclamă

Directorul sportiv al bavarezilor a dezvăluit că se află în discuții cu mai mulți jucători:

„Ne-am mișcat repede pe piața transferurilor în această vară. Da, normal că întrebați de Ronaldo (râde). Fereastra de transferuri este în continuare deschisă, iar noi suntem în negocieri cu câțiva jucători, așa că încă se pot întâmpla lucruri.”, a spus Oliver Kahn, citat de Mirror.

Matthijs de Ligt, Sadio Mane, Ryan Gravenberch și Noussair Mazraoui sunt jucătorii transferați de Bayern în această vară.

Reclamă 4 / 0/3

Cristiano Ronaldo vrea să plece cu orice preţ de la Manchester United

Cristiano Ronaldo vrea să plece cu orice preţ de la Manchester United. Ajuns la 37 de ani, superstarul portughez nu vrea să audă de Europa League, motiv pentru care este pregătit pentru o nouă aventură.

Chiar dacă Erik ten Hag a anunţat că superstarul portughez nu este de vânzare, Ronaldo a fost dat de gol chiar de sora, Katia Aveiro.

Sora vedetei de la Manchester United a fost întrebată pe reţelele de socializare dacă CR7 va rămâne pe Old Trafford. Katia s-a enervat şi i-a transmis, indirect, fanului să citească presa internaţională, care anunţă că plecarea este iminentă.

„Îţi trebuie ochelari? Foloseşte-ţi creierul sau învaţă să citeşti sau să înţelegi lucruri”, a fost replica dată de sora lui Cristiano Ronaldo, citată de Mundo Deportivo.

24 de goluri și trei assist-uri în 39 de partide sunt cifrele lui Cristiano Ronaldo din stagiunea precedentă, în tricoul lui Manchester United.

Recomandări
  • Cristiano Ronaldo, spre Bayern Munchen?
  • Gestul făcut de 9 jucători ai campioanei Germaniei

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18:02 „Nu e normal!” LPF a explicat de ce FCSB nu poate sărbători titlul după derby-ul cu Rapid, dacă va deveni campioană! 17:24 Vlad Covaliu a devenit campion mondial la sabie la juniori! Performanţă uriaşă a românului în Arabia Saudită 17:22 „Plecăm cu prima șansă!” Ștefan Târnovanu, mesaj de luptă înaintea derby-ului cu Rapid! Verdict despre lupta pentru titlu 17:06 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 18 aprilie 2024 16:58 „Asta îi ajută!” Ioan Andone știe ce avantaj are Dinamo în lupta pentru salvarea de la retrogradare! 16:43 Dan Petrescu a început revoluția la CFR Cluj! Primul jucător care pleacă de la echipa lui Neluțu Varga 16:36 Gică Hagi, genial când a fost întrebat de Manchester City – Real Madrid: „M-ai prins în ofsaid! Am şi momente din astea!” 16:26 PAOK – Club Brugge LIVE SCORE (22:00). Răzvan Lucescu luptă pentru semifinalele Conference League! Meciurile serii din Europa 16:01 „Se rupe” Arena Naţională la derby-ul FCSB – Rapid! Câte bilete s-au vândut deja la meciul ce poate decide matematic titlul! 15:44 Oţelul Galaţi – U Cluj LIVE TEXT (20:30). Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei României. Echipe probabile Vezi toate știrile
Citește și