Închide meniul

Robert Lewandowski, avertisment pentru rivalele Barcelonei: „Vreau să facem istorie!”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 20 iulie 2022, 21:39

Robert Lewandowski, avertisment pentru rivalele Barcelonei: „Vreau să facem istorie!

Robert Lewandowski a fost prezentat oficial la Barcelona

Robert Lewandowski, Barcelona / Profimedia

Robert Lewandowski a transmis un mesaj războinic pentru rivalele Barcelonei. Noul star al catalanilor vrea să scrie istorie în tricoul blaugrana.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Robert Lewandowski s-a transferat la Barcelona de la Bayern în căutarea unei noi provocări. Polonezul e cea mai importantă achiziție a echipei lui Xavi. Cu el în teren, catanii visează din nou departe.

Robert Lewandowski, averstisment pentru rivalele Barcelonei

„Sunt foarte fericit să fiu aici. Am văzut victoria cu Inter Miami și cred că există mult potențial. Avem mult de lucru. Sunt gata să fac parte din acest club cu o istorie grozavă, să facem și mai multă istorie și să câștigăm titluri. Pentru atacanții ca mine obiectivul este să fiu întotdeauna pregătit să marchez goluri”, a spus Robert Lewandowski, la prezentarea oficială la Barcelona.

Reclamă

Atacantul polonez a fost cumpărat de catalani de la Bayern Munchen în schimbul sumei de 45 de milioane de euro, după o serie lungă de negocieri între cele două cluburi.

Pe lângă suma răsunătoare de transfer achitată lui Bayern, formația blaugrana le va oferi bavarezilor și un bonus de 5 milioane de euro, în funcție de performanțele polonezului.

Salariul real primit de Robert Lewandowski la Barcelona

Deși traversează momente extrem de dificile pe plan financiar, Barca și-a permis să îl aducă pe Robert Lewandowski în Catalonia. În același timp, conducătorii de pe Camp Nou vor scoate din conturi o sumă exorbitantă pentru a acoperi salariul lui „Lewa” în următoarele 4 sezoane.

Reclamă 4 / 0/3

Inițial, în presa internațională se vorbea despre un salariu de 9 milioane de euro/an pe care Lewandowski îl va primi la Barcelona.

Potrivit jurnalistului polonez Mateusz Borek, super-atacantul de 33 de ani va încasa însă o sumă mult mai mare în primele 3 sezoane petrecute pe Camp Nou. Lewandowski va câștiga anual 15 milioane de euro, urmând ca numai în ultimul an de contract să primească 7,5 milioane de euro.

Recomandări
  • Robert Lewandowski, averstisment pentru rivalele Barcelonei
  • Mesajul noului star al catalanilor

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18
apr.
23:57
PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale
18
apr.
23:50
„Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali
18
apr.
23:45
„Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!”
18
apr.
23:38
„Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1!
18
apr.
23:14
Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale
18
apr.
23:12
„Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei
18
apr.
22:47
Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!”
18
apr.
22:41
„E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv
18
apr.
21:55
„Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB
18
apr.
21:43
Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90
Vezi toate știrile
Citește și