Închide meniul
VIDEO

Cristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris

Alex Masgras Publicat: 1 mai 2024, 23:02

Reclamă
Cristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris

Cristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris

Cristiano Ronaldo, în timpul unui meci / Profimedia

Cristiano Ronaldo a reuşit un nou gol fabulos în Arabia Saudită. Al Nassr, echipa starului portughez, s-a calificat în finala Cupei Regelui, după victoria cu 3-1 cu AL Khaleej.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În partida din semifinale, Cristiano Ronaldo a înscris de două ori, iar unul dintre goluri i-a dat pe spate pe fanii săi.

Cristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris

Al Nassr o va întâlni pe Al Hilal în finala Cupei Regelui din Arabia Saudită, după victoria din semifinale cu Al Khaleej, scor 3-1.

Cristiano Ronaldo s-a numărat, din nou, printre actorii principali ai formaţiei sale şi a contribuit din plin la acest succes. Portughezul a marcat în minutele 17 şi 57, în timp ce Sadio Mane, fostul star de la Liverpool, a marcat din penalty, în minutul 37.

Portughezul a deschis scorul cu o reuşită superbă. Portarul celor de la Al Khaleej a greşit o pasă către un coechipier, mingea a fost deviată de un jucător de la Al Nassr, care a ajuns la Cristiano Ronaldo. Câştigător a cinci Baloane de Aur, portughezul a înscris de la marginea careului, din întoarcere.

Reclamă
Reclamă 4

Ronaldo s-a bucurat din plin de reuşitele sale. După ce a fost felicitat de coechipieri pentru golul marcat, portughezul a început să danseze către peluza în care se aflau fanii celor de la Al Nassr.

Reclamă

În finală, Al Nassr va juca împotriva rivalei Al Hilal, formaţie care a trecut în semifinale de Al Ittihad, scor 2-1. Al Hilal a trecut peste dezamăgirea din Liga Campionilor Asiei, acolo unde a ratat calificarea în finală. În ultimul act se vor întâlni Al Ain şi Yokohama M, LIVE în AntenaPLAY.

Totul despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților 5 canale TV live si peste 12 canale liniare exclusive, o selecție de filme pe gustul fiecăruia, atât producții românești, cât și internaționale, seriale pentru toată familia, de la k-dramas la seriale polițiste, comedie, acțiune sau dragoste. Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop.

Ai sport in AntenaPLAY

Trăiești live-ul în fiecare zi, pentru că ai sport live în AntenaPLAY. În 2024, competițiile de Formula 1, Fomula 2, Formula 3, se vad live integral în AntenaPLAY. Cele peste 24 de curse pot fi vizionate în canalul de sport live, AS LIVE, dar si pe canalele dedicate fiecărei competiții. Toate antrenamentele, calificările, sprinturile și cursele pentru marele premiu de Formula 1 vor putea fi urmărite live online. Pe lângă acestea, abonații pot urmări și F1 Academy, Liga Campionilor Asiei, meciurile din Liga Portugal, Cupa Franței sau evenimente de MMA și box. Plus multe alte competiții exclusive. Platforma AntenaPLAY îți pune la dispoziție 3 tipuri de abonamente: lunar, de 6 luni și de 1 an. Hai în AntenaPLAY!

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
19:13

După Kylian Mbappe, Real Madrid e la un pas să dea o nouă lovitură pe piaţa transferurilor! Starul şi-a dat acordul să semneze

18:55

Anunţ de ultim moment despre Olimpiu Moruţan! Când este aşteptat să revină pe teren: „A fost foarte grav!”

18:50

VIDEOLando Norris, cel mai rapid în a doua sesiune de antrenamente din Marele Premiu al Belgiei, live în AntenaPLAY

18:47

LeBron James, primul miliardar care concurează la Jocurile Olimpice!

18:24

Zico a fost jefuit la Paris! Suma uriaşă care i-a fost furată legendei braziliene, aflată la Jocurile Olimpice

18:15

Fotbalistul căruia Gigi Becali i-a pus clauză de 150 de milioane de euro, prezentat oficial: „La 15 ani Messi nu era mai bun”

1 Programul complet al sportivilor români la Jocurile Olimpice 2024 2 VIDEOMaribor – Universitatea Craiova 2-0. Dezastru pentru olteni în Conference League! Meciul a fost în AntenaPLAY și pe Antena Stars 3 FotoIubita lui Denis Alibec și-a uluit fanii. Fosta gimnastă Anca Surdu, o nouă imagine virală alături de starul naționalei! 4 VIDEOCallum Voisin va pleca din pole-position în cursa de Formula 3 din Belgia, live în AntenaPLAY 5 VIDEOPaul Aron va pleca din pole-position în cursa de Formula 2 din Belgia, live în AntenaPLAY 6 Adrian Mutu l-a sfătuit pe Gigi Becali să transfere un jucător, înainte de Maccabi Tel Aviv – FCSB: „Ar fi un mare plus”
Citește și