Închide meniul
VIDEO

Yokohama – Al Ain, finala Ligii Campionilor Asiei! Japonezii au învins dramatic Ulsan la loviturile de departajare

Iulian Focșăneanu Publicat: 24 aprilie 2024, 15:55

Reclamă
Yokohama – Al Ain, finala Ligii Campionilor Asiei! Japonezii au învins dramatic Ulsan la loviturile de departajare

Yokohama - Al Ain, finala Ligii Campionilor Asiei! Japonezii au învins dramatic Ulsan la loviturile de departajare

Bucuria celor de la Yokohama, după calificarea în finala Ligii Campionilor Asiei / captura AntenaPLAY

Yokohama – Al Ain e finala Ligii Campionilor Asiei. Yokohama – Ulsan a fost în direct în AntenaPLAY, în returul semifinalelor Ligii Campionilor Asiei. A fost 3-2 în timpul regulamentar. În tur a fost 1-0 pentru Ulsan. La loviturile de departajare, Yokohama au transformat toate cele 5 lovituri de departajare, în timp ce Ulsan a ratat un penalty.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Meciul Al Hilal – Al Ain, din returul semifinalelor Ligii Campionilor Asiei, a fost ieri LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Al-Ain s-a calificat în finala Ligii Campionilor Asiei. Al-Ain se va lupta pentru trofeu cu Yokohama.

Yokohama – Al Ain, finala Ligii Campionilor Asiei!

Yokohama a câştigat la loviturile de departajare!

Min. 120+3: Se termină şi prelungirile! Calificarea se va decide la loviturile de departajare!

Min. 116: Gol anulat pentru Ulsan! Reuşita a fost anulată pentru offside

Reclamă

Min. 90+7: Prelungiri la Yokohama – Ulsan! Scorul e egal la general, 3-3, după ce în tur Ulsan a câştigat cu 1-0. Ulsan a reuşit o revenire de senzaţie în retur, de la 3-0 pentru gazde, la 3-2

Min. 86: Ocazie pentru Yokohama! Anderson Lopes a trimis cu capul pe lângă poartă

Min. 47: Gol anulat cu VAR! Bojanic a realizat „dubla”, dar reuşita a fost anulată cu VAR

Reclamă 4 / 0/3

Min. 42: Yokohama – Ulsan 3-2! Bojanic a transformat o lovitură de pedeapsă

Min. 39: Yokohama a rămas în 10! Kamijima a văzut cartonaşul roşu

Min. 35: Yokohama – Ulsan 3-1! Matheus Sales a marcat cu capul, după un corner

Min. 30: Yokohama – Ulsan 3-0! Uenaka a reuşit „dubla”! Execuţie superbă a atacantului japonez

Min. 21: Yokohama – Ulsan 2-0! Anderson Lopes a majorat avantajul gazdelor! La acest scor Yokohama merge în finală!

Min. 13: Yokohama – Ulsan 1-0! Asahi Uenaka a deschis scorul

Min. 1: A început meciul!

Reclamă

Al Hilal – Al Ain 2-1, în AntenaPLAY

Final! Al-Ain s-a calificat în finala Ligii Campionilor Asiei, după ce a eliminat-o pe Al-Hilal, scor 5-4 la general.

Min. 51: Al-Hilal – Al-Ain 2-1! Al Dawsari a marcat şi şi-a dus echipa în avantaj.

Min. 12: Al-Hilal – Al-Ain 1-1! Erik a marcat, din pasa lui Nader, iar oaspeţii au restabilit egalitatea.

Min. 4: Al-Hilal – Al-Ain 1-0! Gazdele au reuşit să deschidă scorul din penalty, prin Neves.

Min. 1: A început meciul!

Echipele de start:

Al-Hilal: Bono – Al Bulayhi, Al Shahrani, Abdulhamid, Tambakt – Neves, Milinkovic-Savic, Al Dawsari, Malcom, Michael – Al Shehri

Al-Ain: Eisa – Mohammed, Park, Hashemi, Erik – Kouadio, Nader, Barman, Palacios – Kaku, Rahimi.

Marocanul Soufiane Rahimi a reuşit un hat-trick în tur pentru Al Ain şi şi-a ajutat echipa să fie mare favorită la calificarea în finală. Jucătorii antrenaţi de Hernan Crespo au „duel de foc” cu Koulibaly, Ruben Neves i Milinkovic-Savic.

Ştim că va fi o presiune a fanilor lui Al Hilal. Trăim cu această pasiune şi sunte nerăbdători pentru această experienţă, la nivelul cel mai înalt. Am făcut o primă manşă grozavă, dar încă nu s-a terminat. Întâlnim o echipă care are multe staruri, o echipă construită pentru a câştiga Liga Campionilor. Noi ştim ce ne aşteaptă„, a declarat Hernan Crespo la conferinţa de presă.

În cealaltă semifinală, Ulsan a câştigat cu 1-0 meciul de acasă cu Yokohama Marinos.

Programul din returul semifinalelor Ligii Campionilor Asiei:

Totul despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților 5 canale TV live si peste 12 canale liniare exclusive, o selecție de filme pe gustul fiecăruia, atât producții românești, cât și internaționale, seriale pentru toată familia, de la k-dramas la seriale polițiste, comedie, acțiune sau dragoste. Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop.

Ai sport in AntenaPLAY

Trăiești live-ul în fiecare zi, pentru că ai sport live în AntenaPLAY. În 2024, competițiile de Formula 1, Fomula 2, Formula 3, se vad live integral în AntenaPLAY. Cele peste 24 de curse pot fi vizionate în canalul de sport live, AS LIVE, dar si pe canalele dedicate fiecărei competiții. Toate antrenamentele, calificările, sprinturile și cursele pentru marele premiu de Formula 1 vor putea fi urmărite live online. Pe lângă acestea, abonații pot urmări și F1 Academy, Liga Campionilor Asiei, meciurile din Liga Portugal, Cupa Franței sau evenimente de MMA și box. Plus multe alte competiții exclusive. Platforma AntenaPLAY îți pune la dispoziție 3 tipuri de abonamente: lunar, de 6 luni și de 1 an. Hai în AntenaPLAY!

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
4
mai
0:15
VIDEOMax Verstappen, pole position în cursa de sprint a Marelui Premiu de la Miami (Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY, de la ora 19:00)
23:57 Mihai Stoica a anunţat o schimbare majoră la FCSB: „Poate chiar se va ajunge să se voteze!” 22:55 „Penibil!” Oficialii de la Sepsi au ieșit la atac după 4-1 cu Farul! Mesaj dur despre scandările xenofobe 22:45 „Nu le-am dat nicio șansă” Reacții categotice din tabăra lui Sepsi după 4-1 cu Farul! Ce s-a spus despre performanța de la Ovidiu 22:37 Prima reacţie a lui Gică Hagi, după umilinţa din Farul – Sepsi 1-4: „Un meci de care îţi este ruşine! E greu să accepţi” 22:26 Marius Ștefănescu, anunțul momentului despre transferul la FCSB. Ce a spus despre declarațiile lui Laszlo Dioszegi 22:16 VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abbi Pulling, pe primul loc în a doua sesiune de antrenamente, live în AntenaPLAY 21:59 Farul – Sepsi 1-4! Umilință uriașă pentru echipa lui Gică Hagi! Safranko a făcut spectacol la Ovidiu 21:29 România – Japonia LIVE VIDEO în AntenaPLAY (13:30). Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori 21:27 OFICIAL! Edi Iordănescu poate convoca 26 de jucători pentru EURO 2024. Decizia luată de UEFA Vezi toate știrile
Citește și