Închide meniul
EXCLUSIV

Croatul din Liga 1 care a luat-o razna în vestiar, după victoria țării sale în fața Marocului: „Am început să urlu! E un miracol!”

Cosmin Olteanu Publicat: 18 decembrie 2022, 0:05

Reclamă
Croatul din Liga 1 care a luat-o razna în vestiar, după victoria țării sale în fața Marocului: Am început să urlu! E un miracol!”

Croatul din Liga 1 care a luat-o razna în vestiar, după victoria țării sale în fața Marocului

Jucătorii naționalei Croației/profimedia

Adnan Aganovic, mijlocașul croat al celor de la Sepsi Sfântu Gheorghe, a vorbit, în exclusivitate, pentru Antena Sport, despre victoria obținută de Croația în fața Marocului, în finala „mică” de la Campionatul Mondial 2022.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Croația s-a impus în fața Marocului cu scorul de 2-1. Golurile croaților au fost marcate de Gvardiol și Orsic, în timp ce unica reușită a marocanilor a fost semnată de Dari.

Croatul din Liga 1, care a luat-o razna în vestiar după victoria țării sale în fața Marocului

Finala „mică” dintre Croația și Maroc a început imediat după partida Sepsi – U Cluj, 2-1, din care Adnan Aganovic a ieșit acidentat. Aganovic a mărturisit că a urmărit partida echipei sale naționale la televizor, în vestiar.

Croatul celor de la Sepsi susține că a început să urle când arbitrul a fluierat finalul partidei de la Doha. Acesta consideră că este un miracol faptul că naționala țării sale a reușit să termine pe locul 3 la CM 2022.

„Imediat după meci am văzut puțin din partidă. Am avut timp, pentru că am avut o accidentare la picior. Am fost puțin ocupat cu staff-ul medical să văd cum este piciorul. Apoi, am văzut puțin din meci. În vestiar am văzut meciul.

Reclamă
Reclamă 4

Cumva, eram calm, pentru că știam că au capacitatea de a se motiva în momentele acestea. Atunci când toți spun că nu mai avem forță, că nu mai avem putere, atunci suntem cei mai puternici.

La meciul ăsta de locul trei, toată lumea dădea mai multe șanse Marocului, din punct de vedere energetic, nu calitativ. Au mai rămas câțiva jucători care se uitau cu mine la televizor, în vestiar.

Am început să urlu. Se auzeau țipetele mele. E normal să te bucuri așa, deoarece, totuși, pentru o țară atât de mică, e un miracol. Colegii m-au felicitat. Unii dintre ei țineau cu Croația. E frumos!”, a declarat Adnan Aganovic, în exclusivitate, pentru Antena Sport.

Reclamă
Adnan Aganovic, în timpul unui meci
Adnan Aganovic/hepta

Adnan Aganovic: „În Croația, e nebunie!”

În plus, Aganovic a dezvăluit faptul că, imediat după finalul meciului de la Doha, și-a sunat părinții, care trăiesc în Croația.

„Tot campionatul am trăit cu intensitate maximă, emoții multe. E o minune ceeea ce face naționala noastră. E ceva minunat, nu pot să-mi explic emoțiile care s-au creat. E ceva incredibil pentru țara noastră… atât de mică și talentată.

Dacă ești fotbalist, știi cât de greu este să faci o asemenea performanță. Nu m-am așteptat să ajungă în semifinală. Era acel meci cu Brazilia, despre care 90% din oameni spuneau că Brazilia era ca și calificată. Nu mă așteptam, dar, undeva în spate, știam că avem calitate destulă să ajungem departe. Dar nu mă așteptam să ajungem pe locul 3.

Soția și copilul trăiesc aici, cu mine, în România. Doar părinții sunt în Croația. Am vorbit cu părinții… În Croația, e nebunie. E ceva incredibil. Nu pot să exprim. Noi suntem patrioți! Când se întâmplă așa ceva… trăiește toată lumea, de la ăla mic până la ăla bătrân”, a mai spus Adnan Aganovic.

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
14:37

VIDEOVerstappen, cel mai rapid în ultimul antrenament din Marele Premiu al Belgiei! Calificările, pe Antena 3 CNN și AntenaPLAY, 16:45

14:27

Ancuţa Bodnar şi Simona Radiş s-au calificat în semifinale la dublu vâsle feminin, la Jocurile Olimpice 2024

14:16

„Nu trebuie deranjat, vrem o medalie!” Camelia Potec, ultimele detalii înainte ca David Popovici să debuteze la Jocurile Olimpice

14:03

Sepsi – Dinamo, LIVE TEXT, 22:00! „Câinii”, fără victorie la Sfântu Gheorghe de cinci ani! Echipele probabile

13:40

LIVE SCOREIrina Begu – Iga Swiatek şi Ana Bogdan – Jasmine Paolini, ACUM. Meciuri de foc la Jocurile Olimpice 2024

13:10

Marian Florian Enache şi Andrei Sebastian Cornea, în semifinalele probei de dublu vâsle masculin, la Jocurile Olimpice 2024

1 FotoCele mai frumoase sportive de la Jocurile Olimpice 2024! Întorc toate privirile la competiția din Paris 2 FotoS-a încheiat festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Nadia Comăneci, apariţie pentru istorie 3 FotoNadia Comăneci, reacție de trei cuvinte după participarea surpriză la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 4 VIDEODino Beganovic a câștigat cursa de sprint din etapa de Formula 3 din Belgia, live în AntenaPLAY 5 FotoImagini superbe cu delegaţia României, la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Spectacol pe Sena 6 VIDEOPaul Aron va pleca din pole-position în cursa de Formula 2 din Belgia, live în AntenaPLAY
Citește și