Închide meniul

Cu cine vrea Barcelona să iasă din criză! Variante surpriză pentru înlocuirea lui Ronald Koeman. Cine poate veni dacă Xavi refuză postul

Reclamă

Gabriel Zamfirescu Publicat: 28 octombrie 2021, 8:53

Cu cine vrea Barcelona să iasă din criză! Variante surpriză pentru înlocuirea lui Ronald Koeman. Cine poate veni dacă Xavi refuză postul

Rayo - Barcelona 1-0

Profimedia

Barcelona e într-o criză totală în acest început de sezon. Cu doar 3 puncte după 3 meciuri în grupele Ligii Campionilor, catalanii o duc rău şi în campionat. Au luat bătaie de la Rayo Vallecano şi l-au dat afară pe antrenorul olandez, Ronald Koeman.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cu cine vrea Barcelona să iasă din criză

Acum, şefii blau-grana îi caută un înlocuitor tehnicianului olandez. Ar fi trei nume pe lista preşedintelui Joan Laporta. Este vorba despre Xavi, dorit şi în trecut la Barcelona, dar şi două nume surpriză. Sergi Barjuan, fost jucător al catalanilor, dar şi argentinianul Marcelo Gallardo.

Xavi este dorit pe Camp Nou de aproape doi ani, dar în ultima perioadă a preferat mereu să rămână la Al Sadd SC. Gloria catalanilor a spus că vrea să pornească un proiect de la zero la Barcelona, nu să ia echipa din mers. Sergi Barjuan este în prezent antrenor principal la Barcelona B, echipă aflată pe locul 11 în al treilea eșalon.

Nume surpriză pe lista Barcelonei

În sfârşit, pentru redresarea Barcelonei este luat în calcul şi Marcelo Gallardo, actualul antrenor al celor de la River Plate. Gallardo îi conduce pe milionari încă din 2014, perioadă în care a câștigat de două ori Copa Libertadores, în 2015 și 2018.

Parcursul Barcelonei în era Ronald Koeman este unul extrem de slab. În 67 de meciuri pe banca echipei blau-grana, olandezul a obţinut 39 de victorii, 12 remize şi 16 eșecuri. A marcat  138 de goluri, dar a şi primit 75.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:38 Jaqueline Cristian, calificare de senzaţie în turul 3 de la Madrid! Victorie în set decisiv cu Barbora Krejcikova 20:36 LIVE TEXTDinamo – FC Voluntari 1-1. „Câinii” au deschis cu noroc scorul, dar au fost egalaţi imediat 20:14 Liverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Anunţul lui Fabrizio Romano 19:36 Jaqueline Cristian s-a calificat în turul 3 la Madrid! Revenire de senzaţie a româncei, care pierduse primul set! 19:32 VIDEO„Împreună putem deveni campioni!” Mobilizare generală la FCSB, înaintea meciului care le poate aduce roş-albaştrilor titlul 18:40 În ce stadiu se află dosarul penal al lui Daniel Niculae! Anunţul unui renumit avocat român: „Vă spun cu certitudine” 18:35 Deciziile finale luate de Xavi! Catalanii au anunţat cum va arăta Barcelona sezonul viitor. Jucătorii aşteptaţi pe Camp Nou 18:12 Ronnie O’Sullivan, performanţă de senzaţie! „Racheta” a mai doborât un record la Campionatul Mondial de snooker 17:51 NEWS ALERT„O problemă reală şi gravă!” Prima decizie luată de Dan Şucu, după ce Daniel Niculae a ajuns să fie urmărit penal 17:31 „Să facem un meci mare!” Gică Hagi avertizează că e gata să strice sărbătoarea de titlu a FCSB-ului: „Avem oxigen!” Vezi toate știrile
Citește și