Închide meniul

Culisele recuperării lui Ianis Hagi: „A plătit din propriul buzunar! Sper să nu se supere domnul Hagi!”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 19 octombrie 2023, 23:30

Culisele recuperării lui Ianis Hagi: „A plătit din propriul buzunar! Sper să nu se supere domnul Hagi!

Scoțienii nici nu vor să audă de revenirea lui Ianis Hagi la Rangers

Ianis Hagi, în timpul unui meci la Rangers/ Profimedia

Robert Niţă a făcut dezvăluiri despre culisele recuperării lui Ianis Hagi. Fostul jucător a declarat că fiul „Regelui” i-a plătit din propriul buzunar pe cei care l-au ajutat să treacă mai repede peste perioada accidentării.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ianis Hagi a suferit o accidentare teribilă în urmă cu aproape doi ani. Fiul „Regelui” a fost supus şi unei operaţii, revenind pe teren la începutul acestui an.

Culisele recuperării lui Ianis Hagi

Robert Niţă a oferit detalii mai puţin ştiute despre perioada de inactivitate a lui Ianis Hagi. Acesta a declarat că Rangers i-a pus la dispoziţie o echipă de fizioterapeuţi mijlocaşului român, însă fiul „Regelui” i-a plătit personal pe aceştia, pentru a-i putea aduce cu el la Constanţa.

De asemenea, Robert Niţă a declarat că Ianis Hagi s-a recuperat excelent după accidentarea horror suferită.

„O perioadă grea pentru Ianis, venea după accidentarea care l-a ținut un an de zile pe margine. Și uite nu e întâmplător. Sper ca domnul Hagi să nu se supere. Fără să vreau am auzit o discuție la perioada de după accidentare.

Reclamă

Clubul din Scoția i-a pus lui Ianis o echipă de fizioterapeuți ca să facă perioada de recuperare în Scoția. Hagi i-a plătit pe acei oameni separați, Ianis, i-a plătit și a fost cu ei în Olanda, au venit în România, pentru a avea continuitate în procesul de recuperare.

Clubul i-a spus că vei lucra cu ei, dar la club. Ei au fost la Constanța, s-au antrenat cu ei acolo, a fost plecat la o altă clinică în Olanda, a plătit din propriul buzunar și Ianis arată foarte bine ca tonus muscular, ca ritm de joc”, a declarat Robert Niţă, conform fanatik.ro.

Bănel Nicoliţă îl vede pe Ianis Hagi liderul naţionalei

Bănel Nicoliţă îl vede pe Ianis Hagi liderul naţionalei României. Fostul internaţional român are încredere în jucătorii români şi consideră că echipa lui Edi Iordănescu se află pe drumul cel bun.

Reclamă 4 / 0/3

Fostul internaţional român a fost prezent la Gala Excelenţei şi a vorbit, printre altele, despre echipa naţională a României.

„Echipa națională e pe drumul cel bun. Suntem pe primul loc. Sper să rămânem acolo. Trebuie să avem răbdare. Nu mai sunt jucători care joacă la echipe puternice. Sunt tineri și trebuie să avem răbdare cu ei.

(n.r. Îl vezi pe Ianis Hagi liderul naționalei?) Cu siguranță. Știm cum a fost tatăl lui și cu siguranță are toate atuurile să devină”, a declarat Bănel Nicoliţă, în cadrul unui eveniment.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:47 FotoFCSB a sărbătorit pe manele titlul! Tavi Popescu, „transformat” pe dedicaţia lui Florin Tănase. Miculescu a „aruncat” cu bani! 10:21 Andre Villas-Boas este noul preşedinte de la FC Porto! A pus capăt unei domnii de peste 40 de ani 10:05 Foto„Campioanele din spatele campionilor!” Iubitele şi soţiile jucătorilor de la FCSB au radiat de fericire la sărbătoarea de titlu 9:56 Video„Ai cuvintele la tine, copile” Darius Olaru, schimb de replici savuros cu Alex Băluţă. Imagini memorabile cu jucătorii de la FCSB 9:02 Gabi Balint, ironie uluitoare după ce FCSB a câştigat titlul! Mesajul care îi va provoca o criză de nervi lui Gigi Becali 8:48 Foto„Prințișorul Craiovei”, mărturisiri teribile despre adevărata dramă din familia lui: „Am trăit cu 50 de euro pe săptămână!” 8:41 „E lipsă de respect!” Întrebarea care l-a scos din minţi pe Gică Hagi, după ce FCSB a devenit campioana României 8:32 Mihai Stoica a dezvăluit cine i-a spart arcada la petrecerea de titlu a FCSB-ului! Răspuns savuros: „A scăpat şi fără galben” 8:22 „Am făcut ofertă!” Gigi Becali, asalt total pentru un jucător al lui Gică Hagi. Răspunsul primit imediat de la Gică Popescu 0:05 Gică Hagi, discurs uriaş după ce FCSB a câştigat campionatul: „Trebuie să vorbim mai puţin şi să-i felicităm!” Vezi toate știrile
Citește și