Închide meniul

Cum a aflat Jurgen Klopp că Manchester City a pierdut cu Tottenham în minutul 90+5: “Eram în drum spre casă!”. Managerul lui Liverpool a povestit tot

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 22 februarie 2022, 21:31

Cum a aflat Jurgen Klopp că Manchester City a pierdut cu Tottenham în minutul 90+5: “Eram în drum spre casă!”. Managerul lui Liverpool a povestit tot

Jurgen Klopp, managerul lui Liverpool

Profimedia

Jurgen Klopp a povestit cum a aflat rezultatul final al duelului Manchester City – Tottenham 2-3, din etapa trecută din Premier League.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Managerul lui Liverpool n-a urmărit meciul liderului din campionatul Angliei deoarece se afla în mașină, pe drum spre casă. 

Jurgen Klopp a aflat de la șofer că Manchester City a pierdut cu Tottenham

Klopp a primit vestea cea bună pentru echipa sa de la șofer, iar neamțul a înțeles inițial că Manchester City a fost cea care a marcat golul de 3-2, în prelungiri.

„Eram în drum spre casă şi ştiam că Spurs conduce cu 2-1. Nu am mai urmărit pentru că eram sigur că City o să egaleze. Apoi şoferul mi-a spus că s-a terminat 3-2, era foarte fericit. Am crezut că s-a terminat 3-2 pentru City.”, a povestit Jurgen Klopp.

Liverpool continuă să viseze la titlul din Premier League

În urma eșecului suferit de City în weekend, trupa lui Pep Guardiola a rămas cu un avans de numai 6 puncte față de Liverpool. “Cormoranii” lui Jurgen Klopp au și un meci mai puțin disputat, iar moralul este foarte ridicat pe Anfield.

Reclamă

Liverpool va disputa miercuri restanța cu Leeds, pe Anfield. Cu o victorie, “cormoranii” relansează serios lupta la titlu în Anglia.

Manchester City – Tottenham 2-3. Final incredibil pe Etihad! Harry Kane a marcat golul victoriei în minutul 90+5

Tottenham s-a impus pe terenul liderului Manchester City, scor 3-2, în etapa a 26-a din Premier League. Formația londoneză a marcat golul victoriei în minutul 90+5, prin Harry Kane.

City nu mai pierduse de 15 etape în campionatul Angliei. Trupa lui Guardiola s-a văzut condusă de Spurs încă din minutul 4. Kulusevski, adus în această iarnă de la Juventus, a marcat primul său gol pentru clubul londonez.

Reclamă 4 / 0/3

Gundogan a restabilit egalitatea în minutul 33, iar la pauză s-a intrat cu scorul de 1-1. Tot oaspeții au fost cei care au lovit după pauză. Căpitanul Harry Kane a readus în avantaj trupa lui Antonio Conte, în minutul 59. Același Kane a reușit să trimită în plasă în minutul 73, dar golul a fost anulat de VAR, pe motiv de offside.

A urmat apoi un final uluitor. Echipa lui Pep Guardiola a egalat în al doilea minut de prelungiri, prin Mahrez. Meciul părea încheiat, dar Kane a mai avut un cuvânt de spus. Super-marcatorul londonezilor a înscris cu capul, în minutul 90+5, după o centrare expediată de același Kulusevski.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:39 Gigi Becali, anunțul momentului despre situația lui Florinel Coman! Noi detalii despre accidentarea lui „Mbappe” 12:29 „Cu el am avut cea mai proastă relație!” Alexandru Bourceanu, dezvăluiri din perioada în care Costel Gâlcă o antrena pe FCSB! 12:02 Etapă decisivă pentru PAOK şi Răzvan Lucescu, în Superliga din Grecia! PAOK – AEK e live în AntenaPLAY, duminică, de la 19:30 11:56 Vladimir Screciu a fost tratat greșit și poate rata EURO 2024! Caz uluitor la Universitatea Craiova. Dezvăluiri și despre Mitriță 11:46 Nico Hulkenberg pleacă de la Haas la finalul sezonului de Formula 1™. Va ajunge la Sauber, din 2025! Anunțul oficial 11:36 Boris Becker a scăpat de faliment 11:14 Gică Hagi și-a anunțat obiectivul, înainte de FCSB – Farul! Pentru ce luptă „marinarii”, la meciul care poate decide campioana 10:35 „Are un caracter prea frumos!” Mihai Stoica nu crede că Risto Radunovic o va trăda pe FCSB! A exclus un nou „caz Bălgrădean” 10:15 Sebastian Vettel a numit cei mai buni piloți de Formula 1™ din istorie! A vorbit și despre cel mai mare rival 9:50 Dinamo – Voluntari LIVE TEXT 20:00. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! „Câinii” nu își mai permit niciun pas greșit Vezi toate știrile
Citește și