Închide meniul

Echipa care vrea să-l transfere pe Ianis Hagi, în vară! Unde este aşteptat fiul „Regelui”

Viviana Moraru Publicat: 24 februarie 2024, 9:30 / Actualizat: 24 februarie 2024, 11:10

Reclamă
Echipa care vrea să-l transfere pe Ianis Hagi, în vară! Unde este aşteptat fiul „Regelui

Echipa care vrea să-l transfere pe Ianis Hagi, în vară

Ianis Hagi, în timpul unui meci / Profimedia Images

S-a aflat echipa care vrea să-l transfere pe Ianis Hagi, în vară. Internaţionalul român traversează un sezon modest la Alaves şi se va despărţi de echipa spaniolă la finalul stagiunii. După ce împrumutul îi va expira în La Liga, fiul „Regelui” ar putea ajunge la Boavista, în prima ligă din Portugalia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ianis Hagi a fost rezervă în ultimul meci al lui Alaves, din La Liga, cu Betis. Internaţionalul român a bifat doar 19 minute, în ultimele şapte meciuri de campionat.

Echipa care vrea să-l transfere pe Ianis Hagi, în vară

Conform sport.ro, Ianis Hagi este dorit la Boavista, formaţie din Portugalia. Lusitanii au pus ochii pe internaţionalul român şi ar vrea să-l împrumute, aşa cum a făcut-o şi Alaves, în actualul sezon.

Un impediment în privinţa realizării transferului ar fi reprezentat de salariul lui Ianis Hagi. Oficialii de la Boavista şi-ar dori ca o parte din salariul de 1,3 milioane de euro, pe care internaţionalul român îl încasează anual, să fie suportat de către Rangers.

Ianis Hagi se află sub contract cu Rangers până în vara lui 2026. Formaţia de pe Ibrox însă nu sunt tentată să-l păstreze pe mijlocaşul român, conform ultimelor anunţuri făcute în presa din Scoţia.

Reclamă

Boavista ocupă locul 11 în Liga Portugal, în acest moment, cu 24 de puncte, acumulate după 22 de runde disputate. Toate meciurile din campionatul Portugaliei se văd live, în AntenaPLAY.

Ianis Hagi, făcut praf de spanioli după sezonul de la Alaves

Ianis Hagi a fost făcut praf de spanioli, după sezonul de la Alaves. Ibericii nu au fost impresionaţi de prestaţiile internaţionalului român, prestaţii pe care le-au numit ca fiind mult sub aşteptări. Fiul „Regelui” a bifat doar 19 minute, în ultimele şapte meciuri din campionat.

Spaniolii au analizat forma jucătorilor împrumutaţi de Alaves, şi au oferit un verdict despre Ianis Hagi. Aceştia au transmis că fiul „Regelui” îşi va încheia împrumutul la Alaves pe 30 iunie şi sunt şanse mici ca ibericii să-l mai păstreze şi după această dată.

Reclamă 4 / 0/3

„În prezent, Alaves îi are ca jucători împrumutați pe Samu Omorodion, Rafa Marín, Álex Sola, Ianis Hagi și Giuliano Simeone, iar aceștia își încheie contractul cu echipa pe 30 iunie.

Pe scurt, Deportivo Alaves a folosit în acest sezon jucători împrumutați care au oferit un plus echipei lui Luis García. Pe lângă aparițiile notabile ale lui Samu, Marín și Sola, echipa îi are și pe Simeone, respectiv Hagi, care așteaptă cu nerăbdare ocazia de a-și demonstra întregul potențial.

Italo-argentinianul rămâne în plan secund, în timp ce românul a fost cu mult sub așteptări de fiecare dată când a primit șansa”, au transmis spaniolii de la noticiasdelava.eus.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:25 Dan Şucu s-a întâlnit cu Marius Şumudică, la o zi după „revoluţia” anunţată la Rapid! Concluzia patronului giuleştenilor 19:03 AS Roma – Bayer Leverkusen şi Marseille – Atalanta LIVE TEXT (22:00). Încep semifinalele Europa League şi Conference League 18:43 FotoLovitura uriaşă pe care a dat-o fiica cea mică a lui George Copos! Reacţia milionarului: „Este incredibil, e un fenomen!” 18:36 Alpine a anunţat o mutare importantă! Cine a fost adus pentru a salva sezonul francezilor 17:53 „Dacă faci iar tâmpenia asta…” Basarab Panduru îl avertizează pe Dan Şucu, după „revoluţia” anunţată la Rapid: „Asta e ţurcă” 17:45 Cristina Neagu, discurs războinic înaintea returului infernal cu Metz: „E nevoie de un meci perfect” 17:12 Siyabonga Ngezana a dezvăluit problemele cu care s-a confruntat când a ajuns la FCSB: „A fost primul şoc” 16:40 VIDEOEduard Ionescu, Elena Zaharia şi Ioana Sîngeorzan, victorii pe linie la Saudi Smash 2024, în AntenaPLAY 16:33 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 2 mai 15:44 Germania va avea 5 echipe în Liga Campionilor, în sezonul următor Vezi toate știrile
Citește și