Închide meniul

Cum a ajuns Pierre-Emerick Aubameyang să semneze cu Barcelona în ultimele minute ale perioadei de mercato. Ce s-a întâmplat la negocieri și ce contract a parafat atacantul

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 1 februarie 2022, 10:02 / Actualizat: 1 februarie 2022, 21:55

Cum a ajuns Pierre-Emerick Aubameyang să semneze cu Barcelona în ultimele minute ale perioadei de mercato. Ce s-a întâmplat la negocieri și ce contract a parafat atacantul

Pierre-Emerick Aubameyang a semnat cu Barcelona

Profimediaimages

Atacantul de 32 de ani va fi noul „nouar” al Barcelonei. Nici măcar șefii Barcelonei nu se așteptau ca transferul să se mai realizeze. Aubameyang a ajuns în Spania fără a exista un acord din partea „tunarilor”. Tatăl jucătorului și avocații au forțat astfel mâna celor de la Arsenal.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pierre-Emerick Aubameyang, noul jucător al Barcelonei

Fotbalistul care are o cotă de piață de 15 milioane de euro a fost la un pas să fie întors din drum. Conducătorii clubului din Premier League i-au transmis că nu iau în calcul să-l lase liber de contract. În cele din urmă, după discuții interminabile purtate de Joan Laporta, s-a ajuns la un acord. Aubameyang a semnat contractul și a părăsit victorios negocierile la 00.35!

Atacantul născut în Franța și cu pașaport gabonez a renunțat la anumite sume de bani pe care trebuia să le încaseze de la Arsenal. Cu Barcelona a parafat o înțelegere valabilă până în vară, cu opțiune de prelungire pe încă un sezon, anunță sport.es. Dacă gruparea blaugrana nu va dori să continue cu el, va fi nevoită să achite o sumă importantă.

Citește și:

Aubameyang și-a dorit cu orice preț să ajungă pe Camp Nou și a acceptat un salariu mai mic decât cel pe care îl încasa în Premier League. Arsenal îi plătea nu mai puțin de 350.000 de lire sterline (n.r. 420.000 de euro) pe săptămână! Din primele estimări, se pare că a făcut o economie de aproximativ 25 de milioane de lire sterline (n.r. 30 de milioane de euro) după ce l-a lăsat să plece pe atacantul care reușise patru goluri și un assist în această ediție de campionat.

Aubameyang a fost soluția de rezervă găsită de Xavi, după ce nu l-a putut transfera pe Alvaro Morata. Atletico nu a acceptat să își ajute o rivală din La Liga. Antrenorul Barcelonei avea nevoie de o extremă după ce Dembele a fost trimis la echipa a doua și a fost anunțat că nu mai are ce căuta pe Camp Nou.

Reclamă

Barcelona le-a luat fața lui Liverpool și Tottenham și l-a transferat pe Adama Traore

Barcelona a surprins cu campania de achiziții. Catalanii au reușit o mutare surprinzătoare pe piața transferurilor. S-au înțeles și cu Wolverhampton pentru împrumutul lui Adama Traore. Format de celebra academie a Barcelonei, La Masia, extrema de 26 de ani revine pe Camp Nou, acolo unde a jucat numai șapte minute la echipa de seniori.

Traore era la un pas de a ajunge la Tottenham. Xavi a intervenit decisiv și l-a convins pe internaționalul spaniol să aleagă gruparea blaugrana. Și Liverpool a avut, în ultimul an, tatonări cu „lupii”, Adama fiind pe placul lui Jurgen Klopp.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
11:49 Mesajul lui Edi Iordănescu după accidentarea teribilă a lui Olimpiu Moruţan, înainte de EURO 2024: „Toţi alături de tine, Oli” 11:40 Mesajul pe care i l-a transmis Dennis Man lui Olimpiu Moruţan, după ce acesta s-a accidentat grav şi ratează EURO 2024! 11:18 Cu ce a ajuns să se ocupe Hakan Şukur în exil, în SUA, şi cum arată acum: „Erdogan mi-a luat tot” 11:15 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi a fost invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 10:49 Sepsi – FCSB LIVE TEXT (21:45). Echipa lui Charalambous poate câştiga titlul în această etapă! Echipele probabile 10:24 VIDEOOlimpiu Moruţan ratează EURO 2024! Anunţul oficial făcut de turcii de la Ankaragucu. S-a „rupt” fără să fie atins de nimeni 9:51 Lucian Sănmărtean a dezvăluit de ce a refuzat de 4 ori să lucreze cu Gică Hagi: „Nu o să mai păstrăm chestia aceasta de respect” 9:47 Record negativ pentru Chelsea, înregistrat la umilinţa cu Arsenal! E prima oară când „Albaştrii” păţesc asta într-un sezon! 9:18 FotoOlimpiu Moruţan, OUT de la EURO 2024! Verdictul teribil primit de internaţionalul român după ce s-a accidentat grav în Cupă 9:11 Motivul incredibil pentru care Adrian Mititelu Jr a ajuns de urgenţă la spital cu o supradoză de pastile: „Vino să mă salvezi!” Vezi toate știrile
Citește și