Închide meniul
Foto

Cum a ajuns să arate şi cu ce se ocupă Elton, fostul „magician” de la FCSB. Imagine virală alături Cristiano Ronaldo: „O legendă!”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 11 mai 2023, 14:32

Cum a ajuns să arate şi cu ce se ocupă Elton, fostul „magician” de la FCSB. Imagine virală alături Cristiano Ronaldo: „O legendă!”

Cum a ajuns să arate şi cu ce se ocupă Elton

Elton s-a mutat în Arabia Saudită / Colaj Instagram/Profimediaimages

S-a aflat cum a ajuns să arate şi cu ce se ocupă Elton, fostul „magician” de la FCSB. Mijlocaşul brazilian a fost adus în România de Mihai Stoica, în 2007, şi a fost unul dintre favoriţii fanilor. A jucat numai 9 meciuri în tricoul roş-albaştrilor şi a înscris un gol.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Elton Jose Xavier Gomes a fost „pariul” managerului general de la FCSB. Sud-americanul a atras atunci toate privirile datorită înălțimii sale de doar 1,54 metri (VEZI GALERIA FOTO DE MAI JOS).

Cum a ajuns să arate şi cu ce se ocupă Elton, fostul „magician” de la FCSB

Gigi Becali achita atunci nu mai puţin de 1.65 de milioane de euro pentru a-l cumpăra de la Corinthians. Latifundiarul din Pipera nu a fost mulţumit de evoluţiile brazilianului şi l-a acuzat că face „circ” pe teren. În cele din urmă l-a cedat pe numai 500.000 de eruo.

Brazilianul a jucat la Al Nassr după plecarea din Liga 1. A rămas în fotbalul arab şi a mai evoluat pentru Al Wasl, Al Fateh, Mesaimeer şi Al-Qadisiyah. S-a retras şi şi-a investit banii câştigaţi într-o şcoală de fotbal din Arabia Saudită şi într-un local.

Elton a rămas în relaţii bune cu şeicii de la Al Nassr şi nu a ratat ocazia să facă o poză cu Cristiano Ronaldo. „La vechiul meu club, cu o legendă„, a fost mesajul pe care l-a transmis, luna trecută, celor peste 700.000 de fani pe care îi are pe contul său de Instagram.

Reclamă
View this post on Instagram


A post shared by Elton Arábia (@eltonarabia77)

Englezii de la The Sun au făcut un amplu material despre Elton, a cărei singură experiență în fotbalul din Europa a fost chiar în România.

Reclamă 4 / 0/3

În perioada adolescenței, Elton a reușit să compenseze înălțimea cu talentul său nativ, reușind să se impună în prima echipă de la Corinthians, unde mai jucau foștii fotbaliști de la Manchester City Carlos Tevez sau Jo.

Chiar dacă era cu 13 centimetri mai scund decât Maradona, brazilienii l-au numit Elton Maradinha, datorită stilului său spectaculos de joc, dar și a părului brunet, lung și creț.

La 21 de ani, a obținut un transfer în Europa, la FCSB și, chiar dacă experiența a fost scurtă, a reușit să se facă remarcat atât de mult încât, deși a bifat doar nouă meciuri, a fost inclus de suporterii în echipa deceniului, într-un sondaj realizat în 2009”, au scris jurnaliştii de la thesun.co.uk.

Mihai Stoica a dezvăluit care este cel mai iubit jucător de la FCSB

Mihai Stoica a declarat că cel mai cerut tricou de la FCSB este cel cu numărul 10, purtat de Octavian Popescu. MM aseamănă dragostea pe care fanii i-o poartă mijlocaşului de 20 de ani cu cea purtată lui Mirel Rădoi, unul dintre jucătorii emblematici ai roş-albaştrilor.

Vă imaginaţi cam câţi cunoscuţi îmi cer mie tricouri… mulţi. Cam nouă din 10 îmi cer tricoul lui Octavian Popescu. Cum era Rădoi pe vremuri, că toată lumea cerea Rădoi.

După aia, Rădoi / Nicoliţă, dar mai mult Rădoi, a venit Elton, era numai Elton, bineînţeles pentru copii, numai copiii se vedeau Elton, era de statura lor.

Acum Octavian Popescu. (n.r. e cel mai cerut tricou de la FCSB?) De departe. (n.r. păi cine să fie?) Mai e Olaru, mai e Cordea, mai e Coman, care fost… Ok, are o perioadă mai… dar na, nu ştiu”, a declarat Mihai Stoica, la orangesport.ro.

Reclamă
Recomandări
  • Elton a fost „pariul” lui Mihai Stoica la FCSB
  • Cum a ajuns să arate fostul mijlocaş brazilian

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
11:08 „Munti time!” Dorinel Munteanu, comparație senzațională între Oțelul și Bayer Leverkusen! Se consideră un Xabi de România :) 11:03 „Te încântă!” Mihai Pintilii, laude la scenă deschisă pentru Octavian Popescu: „Când are chef!” 10:30 VIDEOLando Norris va pleca din pole în cursa de sprint din Marele Premiu al Chinei, pe Antena 3 CNN şi AntenaPLAY (sâmbătă, 06:00) 10:21 „Comportamentul lui a fost de vină!” Marcel Răducanu, mesaj acid despre transferul lui Florinel Coman în Qatar! 10:10 Palermo – Parma LIVE VIDEO în AntenaPLAY (21:30). Nedelcearu se luptă cu Man și Mihăilă! Echipele probabile 10:06 Ianis Hagi, gata să se transfere definitiv de la Rangers: „A fost uitat!” Anunţ despre varianta Galatasaray 9:34 Emma Răducanu a revenit la forma maximă! S-a calificat în sferturi la Stuttgart şi va avea un duel „de foc” cu Iga Swiatek 9:31 „Va fi făcut sfânt!” Dumitru Dragomir, mesaj despre planul lui Gigi Becali! A făcut plecăciuni în fața patronului de la FCSB 9:11 „Sunt emoții!” Jurgen Klopp nu s-a ferit de cuvinte, după ultimul meci european la Liverpool! Ce a spus despre adversari 9:10 Semnal de alarmă pentru FCSB, înaintea transferului lui Florinel Coman în Qatar: „Nu va fi uşor!” Sfat pentru Gigi Becali Vezi toate știrile
Citește și