Închide meniul

Cum a câştigat Michael Jordan 6 milioane de euro în câteva zile, după transferul stelar al lui Lionel Messi la PSG

Dan Roșu Publicat: 15 august 2021, 12:45

Cum a câştigat Michael Jordan 6 milioane de euro în câteva zile, după transferul stelar al lui Lionel Messi la PSG

Cum a câştigat Michael Jordan 6 milioane de euro în câteva zile

Profimediaimages

  • Michael Jordan are o avere de 1.6 miliarde de dolari
  • Jordan câştigă din vânzările de tricouri ale lui PSG

Tricourile celor de la PSG sunt brandul lui Jordan, de la Nike, din sezonul 2019-2020, iar, conform spaniolilor de la Marca, cel mai mare baschetbalist din istorie primeşte un procent de 5% din toate vânzările de tricouri.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Astfel, ţinând cont că în primele două zile, PSG a vândut tricouri cu Lionel Messi în valoare de 120 de milioane de euro, Michael Jordan este acum mai bogat cu 6 milioane de euro. Asta în situaţia în care pandemia l-a lovit puternic pe acesta, averea lui scăzând de la 2.1 miliarde de dolari, la 1.6 miliarde de dolari.

Lionel Messi și Sergio Ramos, primele declarații în fața fanilor lui PSG

Lionel Messi și Sergio Ramos, primele declarații în fața fanilor lui PSG. Cei doi foști rivali din La Liga au devenit coechipieri și au avut parte de o prezentare spectaculoasă pe Parc des Princes.

Reclamă

Foștii căpitani de la Barcelona și Real Madrid au intrat pe teren înaintea duelului dintre PSG și Strasbourg (4-2), din etapa a 2-a din Ligue 1. Ambii au fost primiți în uralele suporterilor și au ținut să le mulțumească, de pe scenă.

„A fost o săptămână foarte specială, Vreau să mulțumesc tuturor oamenilor pentru primire, care a fost incredibilă. Mă simt foarte fericit, foarte încântat de această nouă etapă din viața mea”, a declarat Lionel Messi, citat de Marca.

Reclamă

„Este o zi foarte specială pentru mine. Avem o echipă grozavă, a fost făcut un proiect pentru a câștiga totul și pentru a juca un fotbal strălucitor, ceea ce este, de asemenea, extrem de important„, a transmis și Sergio Ramos.

Alături de Ramos și Messi au stat și ceilalți doi jucători aduși gratis de PSG, Gianluigi Donnarumma și Giorginio Wijnaldum. Nu a lipsit nici Achraf Hakimi, fundașul transferat cu 60 de milioane de euro de la Inter.

 

Reclamă 4 / 0/3

 

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:35 Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania 23:35 Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul! 23:01 FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se! 23:01 Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine” 22:16 VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte 22:15 Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024 21:50 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 21:37 VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor 21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! Vezi toate știrile
Pe același subiect
Lionel Messi a vorbit despre retragere şi a mărturisit ce a simţit atunci când a fost nevoit să plece de la FC Barcelona!
Fotbal extern • 27 mart., 14:42
FOTO
Lionel Messi a vorbit despre retragere şi a mărturisit ce a simţit atunci când a fost nevoit să plece de la FC Barcelona!
Manchester City, acord total pentru transferul "noului Lionel Messi"
Fotbal • 25 mart., 13:20
Manchester City, acord total pentru transferul „noului Lionel Messi”. Puştiul de 14 ani a mai fost dorit de Real Madrid şi Bayern
Kylian Mbappe a spus ce se întâmplă în prezent la PSG, după ce s-a aflat că merge la Real
La Liga • 24 mart., 15:47
„Voi ajunge la EURO cu mintea limpede” Kylian Mbappe a spus ce se întâmplă în prezent la PSG, după ce s-a aflat că merge la Real!
Fără Messi, dar cu Luis Suarez, Jordi Alba şi Busquets, Inter Miami a fost umilită de New York Red Bulls în MLS
Fotbal extern • 23 mart., 22:18
Fără Messi, dar cu Luis Suarez, Jordi Alba şi Busquets, Inter Miami a fost umilită de New York Red Bulls în MLS
Când va fi anunţat transferul lui Kylian Mbappe la Real Madrid
La Liga • 23 mart., 14:31
Când va fi anunţat transferul lui Kylian Mbappe la Real Madrid. Adevăratul motiv pentru care starul lui PSG a amânat momentul