Închide meniul
VIDEO

Lionel Messi și Sergio Ramos, primele declarații în fața fanilor lui PSG. „Este incredibil, sunt foarte fericit” / „Putem câștiga totul!”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 14 august 2021, 22:04

Lionel Messi și Sergio Ramos, primele declarații în fața fanilor lui PSG. „Este incredibil, sunt foarte fericit / „Putem câștiga totul!

Lionel Messi și Sergio Ramos, primele declarații în fața fanilor lui PSG

Profimediaimages

Foștii căpitani de la Barcelona și Real Madrid au intrat pe teren înaintea duelului dintre PSG și Strasbourg, din etapa a 2-a din Ligue 1. Ambii au fost primiți în uralele suporterilor și au ținut să le mulțumească, de pe scenă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Lionel Messi și Sergio Ramos, primele declarații în fața fanilor lui PSG

A fost o săptămână foarte specială, Vreau să mulțumesc tuturor oamenilor pentru primire, care a fost incredibilă. Mă simt foarte fericit, foarte încântat de această nouă etapă din viața mea”, a declarat Lionel Messi, citat de Marca.

„Este o zi foarte specială pentru mine. Avem o echipă grozavă, a fost făcut un proiect pentru a câștiga totul și pentru a juca un fotbal strălucitor, ceea ce este, de asemenea, extrem de important„, a transmis și Sergio Ramos.

Alături de Ramos și Messi au stat și ceilalți doi jucători aduși gratis de PSG, Gianluigi Donnarumma și Giorginio Wijnaldum. Nu a lipsit nici Achraf Hakimi, fundașul transferat cu 60 de milioane de euro de la Inter. Marocanul a și debutat cu gol în Ligue 1, în victoria cu Troyes, scor 2-1.

Reclamă

Fanii i-au compus deja un cântec lui Lionel Messi

Lionel Messi a fost prezentat pe Parc des Princes, înaintea meciului dintre PSG și Strasbourg, din etapa a 2-a din Ligue 1. Noul star al vicecampioanei Franței a avut parte de momente emoționante.

În momentul în care fostul golgheter al Barcelonei a intrat pe teren s-a declanșat nebunia. Suporterii i-au compus deja un cântec! Acesta a răsunat pe Parc des Princes imediat după ce Lionel Messi a intrat pe gazon.

Reclamă 4 / 0/3

PSG a vândut 832.000 de tricouri cu numele lui Lionel Messi în primele 24 de ore de când au devenit disponibile. Clubul a încasat 132 de milioane de euro! Suma este mai mare decât salariile lui Messi pentru trei ani de contract.

Potrivit ultimelor informaţii apărute în presă, argentianul are un salariu de 41 de milioane de euro pe sezon.

Recomandări
  • Lionel Messi, primire de gală pe Parc des Princes
  • Ce au declarat Messi și Sergio Ramos în fața fanilor de la PSG

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:55 VIDEORafa Mujica, un nou gol în AntenaPLAY. Atacantul dorit de Gigi Becali a marcat în Rio Ave – Arouca 1-1, din Liga Portugal 23:47 „E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1 23:40 Formula 1: Cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY (06:00) 23:32 „Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj 23:30 Palermo – Parma 0-0 în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări! 23:23 Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1! Mesaj dur către colegi: „Să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă” 23:07 Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1 22:59 Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi 22:46 Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac” 22:33 Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off Vezi toate știrile
Citește și