Închide meniul
Video

Intrare „criminală” la Kylian Mbappe! Marca, după faultul care îi putea încheia cariera superstarului: „La închisoare!”

Bogdan Stănescu Publicat: 8 februarie 2024, 9:05

Reclamă

Intrare "criminală" la Kylian Mbappe! Marca, după faultul care îi putea încheia cariera superstarului: "La închisoare!"

Momentul faultului "criminal" asupra lui Mbappe / captură AntenaPLAY

Intrare „criminală” la Kylian Mbappe în meciul PSG – Brest 3-1, care a fost transmis LIVE în AntenaPLAY. În minutul 69 al partidei, fundaşul Lilian Brassier (24 de ani) a intrat total necontrolat la superstarul francez.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Brassier l-a faultat cu talpa pe gleznă pe Mbappe. Din fericire, starul francez a putut continua partida după ce a primit îngrijiri medicale.

Intrare „criminală” la Kylian Mbappe! Marca, după faultul care îi putea încheia cariera superstarului: „La închisoare!”

Surprinzător, centralul partidei i-a arătat doar cartonaşul galben lui Brassier, deşi faultul este în mod clar de roşu direct. Brassier a părăsit, totuşi, terenul fiindcă mai încasase un cartonaş galben cu 10 minute înainte de faultul asupra lui Mbappe.

Cunoscuta publicaţie Marca a reacţionat dur după faultul brutal asupra superstarului naţionalei Franţei. ”La închisoare! Faultul care-i putea încheia cariera lui Mbappe”, au titrat cei de la Marca.

Kylian Mbappe a deschis scorul în partida PSG – Brest 3-1, din optimile Cupei Franţei. Mbappe a avut o execuţie în stilul caracteristic în minutul 34, nelăsându-i nicio şansă portarului lui Brest, Coudert, să respingă şutul său.

Reclamă

Pereira a marcat pentru 2-0, iar Brest a redus din handicap în minutul 65, prin Mounie. La câteva minute de la golul lui Brest a avut loc intrarea „criminală” a lui Brassier la Mbappe, în urma căreia Brest a rămas în 10 oameni. Goncalo Ramos a stabilit scorul final, 3-1, cu o reuşită din minutul 90+2. PSG a obţinut calificarea în sferturile de finală ale Cupei Franţei, competiţie transmisă în AntenaPLAY.

PSG – Brest 3-1 , în AntenaPLAY

PSG – Brest 3-1 a fost LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Kylian Mbappe a fost titular în meciul din optimile Cupei Franţei şi a avut nevoie de 34 de minute pentru a marca.

PSG şi Brest s-au întâlnit în Cupa Franţei la doar câteva zile distanţă de la duelul din campionat. Pe 28 ianuarie, echipa pregătită de Luis Enrique a condus cu 2-0 la pauză, dar duelul s-a încheiat la egalitate, 2-2. Starurile lui Luis Enrique s-au răzbunat şi au obţinut o victorie categorică.

Reclamă 4 / 0/3

PSG: Donnarumma – Hakimi, Marquinhos, Danilo, Beraldo – Ruiz, Zaire-Emery, Vitinha – Dembélé, Mbappé, Barcola

Brest: Coudert – Lala, Le Cardinal, Brassier, Locko – Camara, Martin, Magnetti – Doumbia – Satriano, Mounié

Luis Enrique a răbufnit înaintea meciului cu Brest din Cupa Franţei

Enrique a fost deranjat de întrebarea primită şi a explicat că echipa sa este formaţia cu cea mai mare posesie şi că jocul parizienilor poate fi interpretat în diferite moduri. Fostul selecţioner al Spaniei a avut şi o sugestie pentru cei care îi critică echipa şi le-a propus să „pună zahăr”, dacă jocul lui PSG nu este pe placul acestora.

„Nu înțeleg întrebarea. Nu am de gând să vorbesc despre interpretarea pe care o poate face fiecare. Ceea ce este clar este că suntem echipa care are cea mai mare posesie, deși am terminat pe locul al doilea în grupele Ligii Campionilor.

Fiecare vede povestea așa cum vrea. Suntem o echipă care vrea mingea. Suntem una dintre echipele care marchează cele mai multe goluri.

Suntem a doua echipă care are cea mai mare posesie. Dacă nu vă plac rezultatele, puneţi zahăr”, a declarat Luis Enrique, citat de as.com.

Totul despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților 13 canale LIVE, emisiuni TV în ediții integrale, conținut exclusiv și producții originale, zeci de filme românești premiate la cele mai importante festivaluri internaționale, competiții sportive, LIVE exclusiv, pentru toți iubitorii sportului, animații pentru cei mici și știri de ultima oră.

Reclamă

Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop. AntenaPLAY este singurul loc în care se pot urmãri edițiile integrale din emisiunile produse de Antena TV Group, din orice colţ al lumii şi de pe orice dispozitiv.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
1
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
1
mai
22:04
Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile”
1
mai
21:48
Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului
1
mai
21:29
Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A!
Vezi toate știrile
Citește și