Închide meniul

Cum a reacționat Cristiano Ronaldo după assist-ul genial din Al Nassr – Al Taawon 2-1

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 17 februarie 2023, 21:25

Cum a reacționat Cristiano Ronaldo după assist-ul genial din Al Nassr – Al Taawon 2-1

Cristiano Ronaldo, prima reacție după assist-ul genial din meciul Al Nassr - Al Taawon 2-1

Cristiano Ronaldo, în timpul unui meci pentru Al Nassr / Profimedia

Cristiano Ronaldo a oferit prima reacție după assist-ul genial din meciul Al Nassr – Al Taawon 2-1, din etapa a 17-a din Arabia Saudită. Starul portughez este încântat după o nouă evoluție apreciată la formația din Riad.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cristiano Ronaldo și-a felicitat colegii după victoria cu Al Taawon. Echipa veteranului de 38 de ani a revenit pe primul loc în Arabia Saudită.

Cristiano Ronaldo, prima reacție după assist-ul genial din meciul Al Nassr – Al Taawon 2-1

Suntem pe primul loc și am câștigat alte trei puncte importante! O muncă bună din partea echipei!”, a scris Cristiano Ronaldo, pe Twitter.

Cristiano Ronaldo a oferit un assist extraterestru în Al-Nassr – Al-Taawon. Superstarul lusitan a fost din nou decisiv pentru formația pregătită de Rudi Garcia. Dacă în etapa precedentă a înscris 4 goluri, acum portughezul a oferit o pasă de gol de excepție!

Reclamă

Cristiano Ronaldo, assist extraterestru pentru Al-Nassr

Al-Nassr a deschis scorul în meciul de pe teren propriu cu Al-Taawon în minutul 17 prin Abdulrahman Ghareeb. Fotbalistul saudit a finalizat cu succes o acțiune pornită de Cristiano Ronaldo.

După ce coechipierii săi au recuperat balonul, Cristiano Ronaldo a trimis o pasă superbă in diagonală din terenul propriu. Mingea i-a depășit pe fundașii adverși și a ajuns chiar la Ghareeb, care a preluat excelent și a finalizat pe lângă portar.

Grație pasei de geniu a lui Cristiano Ronaldo, Al-Nassr a deschis scorul încă din minutul 17, făcându-și astfel meciul mai ușor.

Reclamă 4 / 0/3

Oaspeții au reușit însă să egaleze în minutul 47. Al-Nassr a forțat, iar Cristiano Ronaldo a mai oferit o pasă decisivă. Portughezul i-a așezat mingea lui Abdullah Madu, care a făcut 2-1 în minutul 78. Cele două assist-uri oferite de portughez au fost suficiente pentru a câștiga meciul și a reveni pe primul loc în Arabia Saudită.

Cristiano Ronaldo trăieşte într-un lux uluitor în Arabia Saudită

Ronaldo trăieşte într-un lux de necrezut la Riad. A închiriat 17 apartamente în unul dintre clădirile emblematice din Arabia Saudită. S-a mutat în zgârie-norul Four Seasons cu toţi membrii familiei şi cu anturajul său. Cu toţii stau în etajele superioare, anunţă corrieredellosport.it.

Hotelul exclusivist este situat în Kingdom Center, într-un zgârie-nor de 267 de metri înălţime. Sursa citată anunţă că Ronaldo achită, lunar, o sumă uriaşă pentru cele 17 apartamente: 285.000 de euro! Al-Nassr îi plăteşte această sumă în numai 12 ore de contract.

Cristiano Ronaldo, Georgina Rodriguez şi copiii lor beneficiază de condiţii de lux (VEZI GALERIA FOTO DE MAI JOS). Au chiar şi un cinematograf personal şi o sală multimedia.

Recomandări
  • Cum a reacționat Cristiano Ronaldo după assist-ul genial din Al Nassr – Al Taawon 2-1
  • Ce a transmis starul portughez

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
22:06 Un club a ajuns în liga a doua după ce s-a deschis o anchetă în privinţa legăturilor sale cu Roman Abramovich! 21:55 LIVE TEXTFarul Constanța – CFR Cluj 3-1. Louis Munteanu, Cojocaru şi Grameni se întrec în goluri fabuloase! 21:49 Gabriela Ruse a fost învinsă de Caroline Garcia în sferturile turneului de la Rouen. Câţi bani şi câte puncte va primi românca 21:47 Gigi Becali şi-a găsit atacant! Jucătorul care revine la FCSB şi poate fi surpriza pentru preliminariile Champions League 21:30 Palermo – Parma este acum LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Nedelcearu se luptă cu Man și Mihăilă! 21:06 Dorit de FCSB şi Rapid, Louis Munteanu a deschis scorul în meciul Farul – CFR Cluj! Execuţie superbă a atacantului lui Gică Hagi 19:52 Hermannstadt – FC Botoşani 1-1. Sibienii au egalat în prelungirile partidei, în 10 oameni! Cum arată acum clasamentul în play-out 19:29 EXCLUSIVUTA a primit interdicţie la transferuri! Lovitură dură pentru echipa lui Mircea Rednic, care ţinteşte prezenţa în cupele europene 19:08 VideoDavid Popovici, AUR la 400 m liber cu record personal! A surprins după performanţă obţinută la Naţionale: „Nu îmi place proba!” 19:08 Întrebat dacă ia în calcul să revină ca selecţioner la naţionala României, Mircea Lucescu a dat un răspuns din numai trei cuvinte Vezi toate știrile
Citește și