Închide meniul

Cristiano Ronaldo, război total cu Juventus. Starul portughez cere restanţe salariale de aproape 20 de milioane de euro

Valentin Pîrcălabu Publicat: 16 septembrie 2023, 19:25 / Actualizat: 16 septembrie 2023, 20:49

Reclamă
Cristiano Ronaldo, război total cu Juventus. Starul portughez cere restanţe salariale de aproape 20 de milioane de euro

Cristiano Ronaldo, război total cu Juventus. Starul portughez cere restanţe salariale de aproape 20 de milioane de euro

Cristiano Ronaldo, în timpul meciului dintre Al-Feiha şi Al-Nassr/ Profimedia

Cristiano Ronaldo este în război total cu Juventus. Starul portughez cere restanţe salariale de aproape 20 de milioane de euro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Atacantul portughez Cristiano Ronaldo a decis să ia măsuri legale împotriva fostului său club, Juventus Torino, pentru a recupera 19,9 milioane de euro îngheţaţi în timpul pandemiei de Covid-19, a anunţat sâmbătă cotidianul italian Gazzetta dello Sport.

Cristiano Ronaldo, război total cu Juventus. Starul portughez cere restanţe salariale de aproape 20 de milioane de euro

Cristiano Ronaldo (38 de ani) doreşte să recupereze remuneraţii, a căror valoare se ridică la 19,9 milioane de euro, care au rămas restante în timpul pandemiei de Covid-19. Aceasta este suma pe care atacantul portughez acceptase să o amâne pentru a nu pune în dificultate clubul piemontez, conform news.ro.

În perioada 9 martie – 22 iunie 2020, din cauza impunerii regulilor de izolare şi carantină, lumea fotbalului a intrat într-un impas care a făcut ca multe cluburi să solicite amânarea plăţii unor drepturi salariale pentru a putea rămâne pe linia de plutire.

Potrivit Gazzettei dello Sport, Juventus a cerut de două ori jucătorilor să accepte îngheţări salariale. Mai întâi în anul 2020, apoi în 2021. La doi ani de la plecarea lui de la Juventus, Cristiano Ronaldo nu şi-ar fi recuperat încă această sumă şi ar fi pe punctul de a lua măsuri legale împotriva Bătrânei Doamne.

Reclamă
Argentinianul Paulo Dybala (legitimat la Juventus între 2015 şi 2022), aflat în aceeaşi situaţie, a ajuns la o înţelegere cu clubul italian pentru a recupera restanţe salariale în valoare de aproape trei milioane de euro.

Cristiano Ronaldo, gest superb pentru victimele cutremurului din Maroc

Cristiano Ronaldo, gest superb pentru victimele cutremurului din Maroc. Starul lusitan se implică pentru a ajuta oamenii afectați de catastrofă. Cristiano Ronaldo a pus la dispoziţia supravieţuitorilor hotelul său luxos din Marrakech. Fotbalistul portughez Cristiano Ronaldo a decis să găzduiscă în hotelul său luxos de patru stele din Marrakech supravieţuitori ai cutremurului devastator din Maroc, notează news.ro.

Hotelul Pestana CR7, situat la vest de centrul oraşului, a primit mai multe persoane, inclusiv o spaniolă care a fost intervievată de televiziunea din Spania.

„Am reuşit să ajungem la hotelul lui Cristiano Ronaldo pentru a obţine o cameră”, a spus tânăra. „Am petrecut noaptea în stradă, iar la 7 dimineaţa ne-au spus că ne putem caza”, a completat ea. „Ne-am întâlnit în hol cu oameni de diferite naţionalităţi”, a afirmat ea.

Reclamă 4 / 0/3

Hotelul de patru stele şi-a deschis porţile în Marrakech în martie 2022,, în urma unei asocieri între fotbalistul portughez, jucător la Al-Nassr (Arabia Saudită), a cărui avere este estimată la peste un miliard de euro, şi grupul portughez Pestana.

Ministerul de Interne din Maroc a anunţat sâmbătă seara un nou bilanţ al cutremurului devastator: 2.012 persoane au fost ucise şi 2.059 rănite, dintre care 1.404 sunt în stare critică.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:12 VIDEOImagini de colecție cu Zinedine Zidane, la cursa de sprint de la Miami! Ce gafă a fost aproape să comită, la decernarea premiilor 20:00 LIVE TEXTU Cluj – Dinamo 1-0. Daniel Popa a deschis scorul cu un şut la colţul lung 19:53 VIDEOIpswich Town a promovat în Premier League, după 22 de ani! Nebunie pe străzi şi în vestiar 19:40 LIVE VIDEOBernadette Szocs – Natalia Bajor e ACUM, exclusiv în AntenaPLAY, la Saudi Smash 2024 19:07 Kyren Wilson, primul finalist al Campionatului Mondial de snooker 2024! A câştigat 8 dintre ultimele 10 frame-uri 18:36 CSM Bucureşti, OUT din Liga Campionilor. A ratat calificarea în Final Four după ce a pierdut şi returul cu Metz 18:33 „Să nu se repete!” Gigi Corsicanu, semnal de alarmă pentru șefii de la Rapid! Motivul pentru care fanii nu fac deplasarea la Cluj 17:56 „I-ar fi făcut rău! Nu a gândit ca un părinte!” Adevăratul motiv pentru care Gică Hagi nu l-a transferat pe Ianis la Farul 17:35 VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abby Pulling a obținut pole-position-ul, live în AntenaPLAY 17:05 LIVE VIDEOSporting – Portimonense e acum LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Boavista – Gil Vicente 1-1 Vezi toate știrile
Citește și