Închide meniul
VIDEO

Cum a reacţionat Karim Benzema când s-a întâlnit cu Kylian Mbappe în cantonamentul naţionalei Franţei. Starul de la Real Madrid, ovaţionat

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 31 mai 2022, 10:52

Cum a reacţionat Karim Benzema când s-a întâlnit cu Kylian Mbappe în cantonamentul naţionalei Franţei. Starul de la Real Madrid, ovaţionat

Karim Benzema a fost felicitat de Kylian Mbappe în cantonamentul Franţei

Profimedia

Cum a reacţionat Karim Benzema când s-a întâlnit cu Kylian Mbappe în cantonamentul Franţei. Karim Benzema şi Kylian Mbappe s-au îmbrăţişat în cantonamentul naţionalei Franţei, deşi starul de la PSG a refuzat să meargă la Real Madrid. După refuzul lui Mbappe de a merge la noua campioană a Europei, în spaţiul public au apărut informaţii conform cărora ar fi apărut tensiuni între cele două staruri.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Kylian Mbappe a preferat să rămână la PSG, deşi a fost dat ca sigur că va merge la Real Madrid. Mbappe a semnat un nou contract, deşi Benzema îl aştepta la Madrid.

Cum a reacţionat Karim Benzema când s-a întâlnit cu Kylian Mbappe

Cei doi au o relaţie extrem de apropiată, în ciuda informaţiilor apărute în spaţiu public. Iar drept dovadă stau imaginile din cantonamentul naţionalei Franţei. Benzema a fost aplaudat de toată lumea în momentul în care a ajuns în cantonamentul naţionalei. Mbappe nu a stat pe ganduri şi l-a felicitat şi s-a îmbrăţişat cu Benzema, care a avut un sezon de vis la Real Madrid. A câştigat titlul în Spania, dar şi Liga Campionilor.

Video AICI cu sosirea lui Benzema în cantonamentul naţionalei Franţei

Atacantul francez a făcut un sezon de vis şi nu a avut rival în lupta pentru titlul de golgheter în Spania. A marcat 27 de goluri, cu 9 mai mult decât Iago Aspas. Benzema a fost şi cel mai bun marcator al sezonului din Liga Campionilor, cu 15 reuşite. Urmăritorul său, Robert Lewandowski, a înscris de 13 ori.

Reclamă

Karim Benzema, marele favorit la Balonul de Aur 2022

Cotele pentru Balonul de Aur 2022 au suferit noi schimbări după ce Real Madrid a devenit, pentru a 14-a, oară campioana Europei. Karim Benzema, decisiv pentru „galactici” în lupta pentru câştigarea La Liga şi Champions League, este mare favorit la ridicare celui mai râvnit trofeu individual.

În luna aprilie, Karim Benzema avea cota 2.5 la câştigarea Balonului de Aur 2022. Înaintea finalei cu Liverpool, bookmakerii îi ofereau 1.33, în timp ce Mohamed Salah avea cota 1.33. Victoria lui Real Madrid, de pe Stade de France, l-a făcut pe Karim Benzema să nu mai aibă rival.

În acest moment, Karim Benzema are cota 1.01, situaţie care părea de neimaginat. Mohamed Salah şi coechipierul său, Vinicius Junior, sunt pe podiumul preferinţelor, dar au şanse infime să îi „sufle” trofeul atacantului de 34 de ani.

Reclamă 4 / 0/3

Cote Balonul de Aur 2022:

  • Karim Benzema – 1.01
  • Mohamed Salah – 20.00
  • Vinicius Junior – 35.00
  • Robert Lewandowski – 50.00
  • Kylian Mbappe – 50.00
  • Sadio Mane – 50.00
  • Kevin De Bruyne – 50.00
  • Lionel Messi – 75.00
  • Cristiano Ronaldo – 75.00

Lionel Messi este deţinătorul ultimelor două trofee ale Balonului de Aur. Benzema poate deveni primul francez care dă lovitura după o pauză de 24 de ani. În 1998, Zinedine Zidane câştiga cursa cu Davor Suker şi brazilianul Ronaldo.

Balonul de Aur va fi decernat pe 17 octombrie 2022

Balonul de Aur va fi decernat în acest an pe 17 octombrie la Paris, a anunţat marţi revista France Football, organizatoarea ceremoniei, scrie AFP.

A 66-a ediţie a ceremoniei va avea loc la Theatre du Chatelet, la fel ca aceea de anul trecut, la care laureaţii au fost argentinianul Lionel Messi, care a obţinut pentru a şaptea oară trofeul, şi spaniola Alexia Putellas la feminin. Nominalizaţii pentru Balonul de Aur masculin şi feminin, precum şi pentru trofeele Kopa (cel mai bun tânăr jucător) şi Iaşin (cel mai bun portar) vor fi dezvăluiţi pe 12 august.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
25
apr.
0:39
Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro
25
apr.
0:21
Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!”
25
apr.
0:07
„Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali
25
apr.
0:05
Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!”
23:40 Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu 22:40 Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar! 22:40 Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească 22:35 VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter 22:30 VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu 22:26 Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024 Vezi toate știrile
Citește și