Închide meniul

Cum a reuşit Nicolae Stanciu să înscrie un gol fabulos, sub privirile lui Neymar: „Cosmin Contra mi-a strigat de pe margine!”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 22 septembrie 2023, 13:52

Cum a reuşit Nicolae Stanciu să înscrie un gol fabulos, sub privirile lui Neymar: „Cosmin Contra mi-a strigat de pe margine!

Cum a reuşit Nicolae Stanciu să înscrie un gol fabulos, sub privirile lui Neymar

Nicolae Stanciu, după ce a marcat în Damac - Al Hilal 1-1 / Profimediaimages

Cum a reuşit Nicolae Stanciu să înscrie un gol fabulos în Damac – Al Hilal, scor 1-1, chiar sub privirile lui Neymar. Mijlocaşul român a marcat cu o execuţie de senzaţie, din lovitură liberă, de la peste 30 de metri.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Primul gol reuşit de Stanciu în Arabia Saudită a fost unul memorabil. L-a ajutat pe Cosmin Contra să pună capăt celor două înfrângeri la rând şi să părăsească zona locurilor retrogradabile.

Cum a reuşit Nicolae Stanciu să înscrie un gol fabulos, sub privirile lui Neymar

Internaţionalul român a avut prima reacţie după ce a marcat o „bijuterie” pentru Damac. A dezvăluit că un rol important l-a avut chiar Cosmin Contra, care i-a strigat să tragă la poartă. Între buturile lui Al Hilal era chiar Yassine Bounou, marocanul care a obţinut rezultate de senzaţie cu Sevilla.

A fost bine pentru echipă pentru că multă lume nu se aștepta la un rezultat pozitiv având în vedere că Al Hilal e cea mai bună echipă din Arabia, dar am mai jucat împotriva lui Neymar sau a altor jucător de la ei, deci pentru mine n-a fost nimic special.

Împotriva lui Milikovic-Savic și a Mitrovic am jucat deja la națională, iar împotriva lui Neymar am jucat în grupele Champions League, când el era la PSG, iar eu eram la Anderlecht.

Reclamă

Te gândești că e altceva. Atunci n-am fost mult timp implicat în acel meci din UCL, am intrat puțin, dar să vezi asemenea jucători aici în Arabia e ceva. Atât pentru mine, cât și pentru colegi. Pentru toată lumea din Arabia.

Mister Contra mi-a strigat de pe margine să dau așa

(n.r. – despre gol) M-au felicitat toți și chiar mister înainte să execut mi-a zis să trag la poartă, să dau cu pământul, să ia pământul în fața portarului și chiar așa am dat și mă bucur că am marcat, chiar dacă m-a ajutat și portarul, nu mai contează, e un punct mare!

Chiar înainte, când a fost lovitura liberă, mister Contra mi-a strigat de pe margine să dau așa. L-am auzit pentru că fanii nu fac chiar atât de mare gălăgie. Am jucat acasă, dar toți de pe aici țin cu echipele mari. Majoritatea au venit pentru Al Hilal”, a declarat Nicolae Stanciu pentru fanatik.ro.

Reclamă 4 / 0/3

VEZI AICI GOLUL MARCAT DE STANCIU!

Al Hilal e una dintre cele mai puternice echipa din campionatul Arabiei Saudite. Sezonul trecut a încheiat campionatul pe locul 2, doar campioana Al-Ittihad depăşind-o în clasament. În meciul cu Damac, printre titularii lui Al Hilal au fost Neymar, Koulibaly, Milinkovic-Savic şi Mitrovic.

Nicolae Stanciu, despre transferul la Damac

Nicolae Stanciu a vorbit despre transferul la Damac, la finalul partidei cu Kosovo, meci ce a fost în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY. Stanciu a ratat un penalty, dar şi-a luat revanşa cu golul marcat în minutul 83, cu un şut fabulos de la marginea careului.

Nicolae Stanciu a spus că şi-a dorit foarte mult transferul din China la Damac, formaţie antrenată de Cosmin Contra. Stanciu a luat această decizie şi pentru a-i fi mai uşor să ajungă la echipa naţională.

Mijlocaşul în vârstă de 30 de ani a fost transferat oficial de echipa antrenată de Cosmin Contra şi se va lupta în Arabia Saudită cu Cristiano Ronaldo, Neymar şi Karim Benzema. Anamaria Prodan, agentul mijlocaşului român, a anunţat că cei de la Damac au plătit 2,5 milioane de euro pentru transferul lui Stanciu de la Wuhan Three Towns.

„Înseamnă foarte mult transferul pentru mine. Mi-am dorit foarte mult să revin mai aproape de casă ca să îmi fie mai uşor să ajung la echipa naţională. Cred că este un campionat mult mai puternic decât al Chinei în acest moment. Vreau să îl ajut pe mister Contra să avem rezultate cât mai bune„, a spus Nicolae Stanciu în exclusivitate pentru AntenaSport.

Reclamă
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:59 Blackburn – Coventry (17:00) şi Hull City – Ipswich (22:00) LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Şansă uriaşă pentru Ipswich 15:25 România a obţinut o medalie de argint la Campionatele Europene de canotaj! Echipajul de patru rame feminin, locul 2 în Ungaria 15:01 FCU Craiova – U Cluj LIVE SCORE (17:30). Oltenii continuă lupta pentru salvarea de la retrogradare 15:01 Iga Swiatek, după ce a distrus-o pe Sorana Cîrstea, la Madrid: „Ăsta a fost singurul lucru pe care l-am făcut” 14:25 Carlos Alcaraz, discurs superb despre Rafael Nadal: „Vreau să profit la maximum de Rafa” 13:51 Benfica – Braga LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00). Meciul zilei în Liga Portugal 13:51 Pierdere uriaşă pentru Rapid, pentru tot restul sezonului. Anunţul oficial făcut de giuleşteni 13:38 România – Italia LIVE VIDEO (duminică, 20:30, AntenaPLAY). Debutăm la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 13:30 Sorana Cîrstea – Iga Swiatek 1-6, 1-6. Românca, demolată de numărul 1 WTA. „Sori”, fără replică la Madrid 13:24 Victor Piţurcă i-a „făcut” echipa lui Cosmin Olăroiu, în 2006. Detalii spectaculoase ale fostului selecţioner Vezi toate știrile
Citește și