Închide meniul

Nicolae Stanciu, gol fabulos în Damac – Al Hilal! Românul l-a eclipsat pe Neymar

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 21 septembrie 2023, 19:42

Nicolae Stanciu a marcat în Damac – Al Hilal! Românul l-a eclipsat pe Neymar cu o execuţie perfectă din lovitură liberă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nicolae Stanciu a reuşit un gol de senzaţie în partida pe care Damac o dispută cu Al Hilal. Nicolae Stanciu a marcat dintr-o lovitură liberă de la 35 de metri.

Nicolae Stanciu a marcat în Damac – Al Hilal!

Nicolae Stanciu a marcat dintr-o lovitură liberă de la 35 de metri, în minutul 68 al partidei. Internaţionalul român a executat la semi-înălţime lovitura liberă şi a egalat.

Video AICI cu golul marcat de Stanciu.

Al Hilal e una dintre cele mai puternice echipa din campionatul Arabiei Saudite. Sezonul trecut, Al Hilal a încheiat campionatul pe locul 2, doar campioana Al-Ittihad depăşind-o în clasament.

Reclamă

Neymar, Sergej Milinkovic-Savic, Koulibaly şi Aleksandar Mitrovic sunt starurile venite din Europa ale lui Al-Hilal.

Nicolae Stanciu, despre transferul la Damac

Nicolae Stanciu a vorbit despre transferul la Damac, la finalul partidei cu Kosovo, meci ce a fost în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY. Stanciu a ratat un penalty, dar şi-a luat revanşa cu golul marcat în minutul 83, cu un şut fabulos de la marginea careului.

Nicolae Stanciu a spus că şi-a dorit foarte mult transferul din China la Damac, formaţie antrenată de Cosmin Contra. Stanciu a luat această decizie şi pentru a-i fi mai uşor să ajungă la echipa naţională.

Reclamă 4 / 0/3

Mijlocaşul în vârstă de 30 de ani a fost transferat oficial de echipa antrenată de Cosmin Contra şi se va lupta în Arabia Saudită cu Cristiano Ronaldo, Neymar şi Karim Benzema. Anamaria Prodan, agentul mijlocaşului român, a anunţat că cei de la Damac au plătit 2,5 milioane de euro pentru transferul lui Stanciu de la Wuhan Three Towns.

„Înseamnă foarte mult transferul pentru mine. Mi-am dorit foarte mult să revin mai aproape de casă ca să îmi fie mai uşor să ajung la echipa naţională. Cred că este un campionat mult mai puternic decât al Chinei în acest moment. Vreau să îl ajut pe mister Contra să avem rezultate cât mai bune„, a spus Nicolae Stanciu în exclusivitate pentru AntenaSport.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
15:05 „La mulţi ani, magicianule!” Postare emoţionantă de ziua lui Olimpiu Moruţan. Ce i-a urat Ankaragucu internaţionalului român 14:15 „Hai, mă, Gicane, chiar așa?” Dialog spumos între Gică Hagi și Ciprian Marica! „Pariul” făcut de „Rege” 14:08 0-57, una dintre cele mai severe înfrângeri din istoria hocheiului. România, pe lista meciurilor cu diferenţe uriaşe de scor 14:03 UTA – Oţelul LIVE SCORE (16:45). Duel de foc pentru primul loc între Mircea Rednic şi Dorinel Munteanu 13:37 Jucătorul propus la Rapid, de la FCSB! Mesajul clar al lui Dumitru Dragomir: „Să-l ia!” 13:22 Iuliana Demetrescu, o nouă delegare de lux! Arbitra jignită de Gigi Becali va arbitra o semifinală de Liga Campionilor 12:44 Ce cotă a ajuns să aibă Simona Halep la câştigarea Roland Garros 2024. Simo a jucat un singur meci de la revenire 12:41 Echipa care îl regretă pe Ianis Hagi! Fiul „Regelui”, lăudat deși nu joacă la Alaves: „Este protagonist! Viitorul încă se scrie!” 12:31 Emoţii pentru Florinel Coman şi FCSB, înaintea meciului cu Farul! Ce şanse are să joace în meciul care poate decide titlul 12:01 Motivul pentru care Cristi Săpunaru a fost lăsat pe bancă de Bogdan Lobonț, la Farul – Rapid! Anunțul căpitanului giuleștenilor Vezi toate știrile
Citește și