Închide meniul

Cum arată cotele pentru câștigarea UEFA Champions League. Care este favorita bookmakerilor înainte de turul optimilor. Surprize mari în clasament!

Dragoș Vasile Publicat: 15 februarie 2022, 9:18

Reclamă
Cum arată cotele pentru câștigarea UEFA Champions League. Care este favorita bookmakerilor înainte de turul optimilor. Surprize mari în clasament!

Cotele pentru câștigarea UEFA Champions League înainte de turul optimilor

Profimedia

Cotele pentru câștigarea UEFA Champions League înainte de turul optimilor

Sezonul 2021/2022 din Champions League a ajuns în faza optimilor. Meciurile din această fază sunt PSG – Real Madrid, Sporting Lisabona – Manchester City, Inter – Liverpool, Salzburg – Bayern Munchen, Chelsea – Lille, Villarreal – Juventus, Atletico Madrid – Manchester United şi Benfica – Ajax. Manşa tur din optimile UCL se va disputa pe 15 şi 16 februarie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Finala Champions League din 2022 se va juca la St. Petersburg, pe stadionul Gazprom Arena.

Cotele pentru câștigarea UEFA Champions League sunt următoarele:

  • Manchester City – 3,75
  • Bayern – 4,75
  • Liverpool – 5,75
  • Chelsea – 9
  • PSG – 10
  • Ajax – 14
  • Manchester United – 18
  • Real Madrid – 20
  • Juventus – 20
  • Atletico Madrid – 41
  • Inter – 51
  • Villarreal – 151
  • Benfica – 201
  • Lille – 201
  • Salzburg – 301
  • Sporting – 301

UEFA oferă 10.000 de bilete gratuite la finala Champions League

Gest superb pe care îl va face UEFA pentru suporteri. Forul suprem a anunţat că va oferi gratuit 10.000 de bilete la finala Champions League din acest sezon.

Mai precis, UEFA va pune la dispoziţie, fără vreun cost, 10.000 de bilete fanilor celor două echipe care vor ajunge în ultimul act din Champions League. Pe acelaşi principiu, forul condus de Aleksander Ceferin va oferi 8.000 de bilete la finala Europa League, 6.000 la finala Conference League şi 6.000 pentru ultimul act din Women’s Champions League.

Reclamă
Reclamă

Marele anunţ a fost făcut chiar de preşedintele UEFA, Aleksander Ceferin: „Fanii reprezintă cel mai important element al fotbalului şi considerăm că va fi un gest frumos prin care încercăm să răsplătim dificultăţile întâmpinate de suporteri în ultimii 2 ani. În ciuda problemelor, aceştia au rămas în continuare alături de echipele favorite şi şi-au păstrat pasiunea, chiar şi când s-au aflat departe de stadion.

Fanii joacă un rol integral în dezvoltarea fotbalului şi trebuie să ne asigurăm că suporterii loiali care fac deplasări pot participa la momente istorice pentru cluburile lor, la preţuri accesibile.”, a declarat Aleksander Ceferin.

Reclamă
Reclamă
Recomandări

Ce crezi că va face FCSB cu PAOK, după ce a învins-o pe Sepsi?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
21:55

LIVE SCOREArsenal – PSG şi Leverkusen – AC Milan se joacă ACUM! Dueluri „de foc” în Champions League

21:51

Suspendarea lui Bruno Fernandes a fost anulată! Federaţia Engleză de Fotbal a decis că portughezul a fost eliminat eronat

21:13

LIVE VIDEOLiga Campionilor Asiei | Al Gharafa – Al Ain se joacă ACUM, în AntenaPLAY! Florinel Coman, titular

21:09

Gigi Becali, criticat de un fost preşedinte al Rapidului pentru cum o conduce pe FCSB: „Nu are expertiză”

20:19

Octavian Popescu, schimbare de look înainte de PAOK – FCSB! Imaginea postată înaintea deplasării alături de Gigi Becali

20:04

Adrian Mititelu, replică dură pentru Răzvan Burleanu: „Eşti un impostor, stai ilegal în Federaţie. Săvârşeşti infracţiuni zilnic”

1 FotoDavid Popovici își reia facultatea, după ce a avut primul an „înghețat”. Și-a decis viitorul: „Asta îmi doresc!” 2 Gigi Becali, discurs vehement despre comportamentul lui Dorinel Munteanu: „Dacă Maftei era fiul meu, ziceam să îi facă mai rău!” 3 FotoFiica lui Michael Schumacher s-a căsătorit la 27 de ani. Tatăl ei ar fi fost de faţă! Ce au fost obligaţi să facă invitaţii 4 Rapid transferă de la o rivală din Liga 1! Lovitura dată de giuleşteni: „Marius Șumudică și l-a dorit mult” 5 VIDEOBernadette Szocs – Xiaona Shan 1-3 a fost în AntenaPLAY, la China Smash 2024. Românca, eliminată în primul tur 6 VIDEOAl Nassr – Al Rayyan 2-1 a fost în AntenaPLAY. Cristiano Ronaldo şi Sadio Mane au marcat pentru gazde! Rezultatele zilei
Citește și