Închide meniul

Cum arată cotele pentru câştigătorul Balonului de Aur după stabilirea semifinalelor Euro 2020. Surpriză la vârf

Reclamă

Antena Sport Publicat: 4 iulie 2021, 14:37

Cum arată cotele pentru câştigătorul Balonului de Aur după stabilirea semifinalelor Euro 2020. Surpriză la vârf

Cum arată "lista finală" la Balonul de Aur

Profimediaimages

Messi are o cotă de 3.25 la câştigarea trofeului, asta după ce Argentina, condusă magistral de jucătorul Barcelonei, e deja în semifinalele Copei America. Leo a marcat 4 goluri.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Lionel Messi a devenit favoritul câştigării Balonului de Aur

Pe de altă parte, ţinând cont că Barcelona nu a existat în Champions League şi a pierdut şi titlul în La Liga, cota pare surprinzătoare. Messi şi-a ajudecat un singur trofeu în acest sezon, Cupa Spaniei.

Harry Kane este al doilea favorit al bookmakerilor. El are o cotă de 5, după cele 3 goluri marcate la Euro 2020. Pe de altă parte, el a fost şi golgheterul sezonului trecut din Premier League, cu 23 de goluri.

Cu o cotă de 7 întâlnim patru jucători: N’Golo Kante, Kylian Mbappe, Cristiano Ronaldo şi Robert Lewandowski. Printre favoriţi, se mai află Raheem Sterling (8) şi Kevin De Bruyne (13).

Kante era favoritul la câştigarea Balonului de Aur, înainte de Euro 2020

Englezii de la Goal au întocmit, înainte de Euro 2020, un Top 20 al jucătorilor cotați cu cele mai mari șanse la câștigarea Balonului de Aur. Mijlocașul lui Chelsea, N’Golo Kante, este primul în ierarhie, datorită evoluțiilor incredibile din Champions League.

Reclamă

Astfel, chiar dacă nu și-a trecut în acest sezon decât 3 assist-uri, francezul cotat la 55 de milioane de euro a uimit pe toată lumea prin jocul prestat în Liga Campionilor. Conform sursei citate, el a fost ales omul meciului în finală, în ambele manșe ale semifinalei cu Real Madrid, dar și în optimile cu Atletico.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
25
apr.
0:39
Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro
25
apr.
0:21
Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!”
25
apr.
0:07
„Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali
25
apr.
0:05
Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!”
23:40 Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu 22:40 Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar! 22:40 Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească 22:35 VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter 22:30 VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu 22:26 Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024 Vezi toate știrile
Citește și