Închide meniul

N’Golo Kante, favorit la Balonul de Aur! Evoluții stelare pentru francez în Liga Campionilor. Cum arată Top 20

Reclamă

Antena Sport Publicat: 31 mai 2021, 11:13

NGolo Kante, favorit la Balonul de Aur! Evoluții stelare pentru francez în Liga Campionilor. Cum arată Top 20

Profimediaimages

N'Golo Kante favorit la Balonul de Aur

Astfel, chiar dacă nu și-a trecut în acest sezon decât 3 assist-uri, francezul cotat la 55 de milioane de euro a uimit pe toată lumea prin jocul prestat în Liga Campionilor. Conform sursei citate, el a fost ales omul meciului în finală, în ambele manșe ale semifinalei cu Real Madrid, dar și în optimile cu Atletico.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cel mai probabil, el va fi desemnat jucătorul competiției. Ținând cont că Franța este principala favorită la câștigarea Euro 2020, englezii se întreabă cine ar putea să îi ia fața lui Kante, în lupta pentru Balonul de Aur. Asta în situația în care Lionel Messi și Cristiano Ronaldo sunt departe de reușitele din trecut, mai ales când vine vorba de trofeele câștigate.

N’Golo Kante favorit la Balonul de Aur! Cum arată Top 20

  • 1. N’golo Kante – Chelsea
    2. Kylian Mbappe – PSG
    3. Robert Lewandowski – Bayern
    4. Kevin De Bruyne – Manchester City
    5. Leo Messi – FC Barcelona
    6. Ruben Dias – Manchester City
    7. Romelu Lukaku – Inter
    8. Karim Benzema – Real Madrid
    9. Phil Foden – Manchester City
    10. Cristiano Ronaldo – Juventus
    11. Erling Braut Haaland – Borussia
    12. Ilkay Gundogan – Manchester City
    13. Mason Mount – Chelsea
    14. Bruno Fernandes – Manchester United
    15. Harry Kane – Tottenham
    16. Luis Suarez – Atletico
    17. Jadon Sancho – Borussia
    18. Thomas Muller – Bayern
    19. Gerard Moreno – Villarreal
    20. Neymar – PSG

N’Golo Kante, MVP-ul finalei Champions League

N’Golo Kante, favorit la Balonul de Aur! Mijlocaşul francez N’Golo Kanté a fost desemnat jucătorul finalei Ligii Campionilor, câştigată de Chelsea, scor 1-0, cu Manchester City. Kante a avut o influenţă extraordinară la mijlocul terenului, au afirmat observatorii tehnici ai UEFA, John Peacock şi Patrick Vieira.

„Nu există un jucător mai important pentru echipa lui în fotbalul mondial așa cum e N’Golo Kante. El a condus echipa. Am jucat cu Claude Makelele și credeam că e cel mai bun pe acea poziție. Până l-am văzut pe acest copil. E Makelele plus ceva extra”, susţine Joe Cole.

Chelsea a câştigat Liga Campionilor, învingând, sâmbătă seară, cu scorul de 1-0, Manchester City, în finala disputată pe stadionul Dragao din Porto. Golul a fost marcat de Havertz, în minutul 42.

Reclamă

Meciul a fost programat iniţial la Istanbul, dar a fost mutat din cauza restricţiilor legate de pandemie. Partida s-a disputat cu public.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:40 LIVE VIDEOYokohama – Ulsan e ACUM în AntenaPLAY! Al-Ain, prima finalistă din Liga Campionilor Asiei 15:40 EXCLUSIV„Mă rog la Dumnezeu să fie tare” Mesajul unui patron din Liga 1 pentru Olimpiu Moruţan, după accidentarea teribilă a jucătorului! 15:24 EXCLUSIVCând va fi operat Olimpiu Moruţan în Turcia! Galata se implică şi ea! Detalii despre intervenţia chirurgicală a lui „Oli” 15:09 EXCLUSIVValeriu Iftime a vorbit cu Gigi Becali după victoria uriaşă a lui FC Botoşani cu Dinamo. Ce i-a transmis latifundiarul din Pipera 14:43 Daniel Niculae, criticat dur după ce a spus că Şumudică e o variantă foarte bună pentru Rapid: „Lipsă de respect pentru Lobonţ” 14:06 Premii uriaşe la Saudi Smash 2024. Bernadette Szocs luptă pentru trofeu, în AntenaPLAY 13:41 Pompiliu Popescu îi dă o veste teribilă lui Olimpiu Moruţan: „Puţini au mai revenit la un nivel bun după o astfel de accidentare” 12:53 „Va juca în Liga Campionilor” Anunţul lui Gigi Becali despre jucătorul care îl va costa aproape 500.000 de euro! 12:05 Foto„Am o tăietură de cinci centimetri, plus gaură în cap!” Primele declaraţii ale lui Romario Benzar, după ce a ajuns la spital! 12:01 Schimbare majoră în Formula 1, din 2025! Vezi toate știrile
Citește și