Închide meniul

Cum l-a cunoscut Mihai Stoica pe Sinisa Mihajlovic: „Am discutat mult, am făcut glume despre Mutu!” Dezvăluirile managerului FCSB

Viviana Moraru Publicat: 16 decembrie 2022, 19:59

Reclamă
Cum l-a cunoscut Mihai Stoica pe Sinisa Mihajlovic: „Am discutat mult, am făcut glume despre Mutu! Dezvăluirile managerului FCSB

Mihai Stoica și-a făcut planurile de viitor! Ce va face după plecarea de la FCSB

Mihai Stoica, în timpul unui meci pentru FCSB/ Profimedia

Mihai Stoica a dezvăluit cum l-a cunoscut pe Sinisa Mihajlovic. Managerul de la FCSB a declarat că că a purtat discuţii cu sârbul, pe vremea când acesta era selecţionerul ţării sale.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sinisa Mihajlovic a decedat la 53 de ani, după ce a pierdut lupta cu leucemia. Fostul mare fotbalist, care a scris istorie în Serie A, a fost diagnosticat în 2019, şi deşi reuşise să o învingă, boala a recidivat în acest an, fapt care i-a fost fatal.

Cum l-a cunoscut Mihai Stoica pe Sinisa Mihajlovic

Mihai Stoica a dezvăluit amintirea pe care o are cu Sinisa Mihajlovic. Managerul de la FCSB a mărturisit că a purtat discuţii cu acesta pe vremea când ambii asistau la o partidă dintre Chelsea şi Manchester City.

MM a declarat că sârbul i-a făcut o impresie foarte bună, şi de aceea pierderea acestuia este imensă în lumea fotbalului.

„Câştigase două bătălii, dar până la urmă, adversarul ăsta nevăzut nu prea poate fi învins. L-am cunoscut când era selecţionerul Serbiei. Pe vremea aia mergeam să vedem în calitate oficială meciul dintre Chelsea şi Manchester City. Am fost şi noi acolo. Aproape de cei mari.

Reclamă
Reclamă 4

Pot să spun că el era într-un anturaj mare. Cu toate astea, i-a lăsat pe toţi deoparte, pentru că voia să vorbească cu cineva din Balcani. Am discutat mult de fotbal, despre fotbalul sârbesc. Mare calitate. Am făcut glume despre Mutu. Chiar e o pierdere imensă pentru fotbalul mondial. Şi vine chiar acum, înainte de final asta.

Sper să Infantino să nu lase acest lucru neobservat pentru că a fost cu adevărat mare. Nu numai ca fotbalist, o personalitate.

Legendele se ţes în jurul marilor fotbalişti, iar loviturile libere… era cel mai bun executant din Serie A. Când vorbeşti de picior stâng, vorbeşti de el şi Reborto Carlos”, a declarat Mihai Stoica, la orangesport.ro.

Reclamă

Sinisa Mihajlovic a murit la vârsta de 53 de ani. Fostul mare internaţional sârb suferea de leucemie

Sinisa Mihajlovic a fost diagnosticat cu leucemie în 2019. Acesta reuşise să învingă cumplita boală, însă anul acesta i-a recidivat, fapt care i-a fost fatal.

Vestea că Sinisa Mihajlovic a murit a făcut repede înconjurul lumii. Primul care a făcut public acest anunţ a fost jurnalistul italian Fabrizio Romano, care susţine că sârbul a “purtat o lungă bătălie cu boala”.

Şi familia a emis un comunicat oficial, prin care anunţă faptul că fostul mare fotbalist a decedat.

“Soţia lui, Arianna, împreună cu cei cinci copii ai familiei, Virginia, Viktorija, Miroslav, Dusan şi Nikolas, anunţă îndureraţi moartea soţului, tatălui şi fratelui exemplar, Sinisa Mihajlovic.

Un om unic, profesionist, extrordinar, care ajuta pe toată lumea şi era bun cu toţi. A luptat curajos cu oribila boală. Mulţumim doctorilor şi asistenţilor care l-au îngrijit în ultimii ani. Sinisa va rămâne mereu cu noi. Trăiesc cu toată dragostea pe care ne-a acordat-o”, se arată în comunicatul emis de familia lui Sinisa Mihajlovic, conform Gazzetta dello Sport.

De-a lungul carierei de fotbalist, Sinisa Mihajlovic a cucerit Liga Campionilor în 1991, alături de Steaua Roşie Belgrab. Ulterior, acesta s-a transferat în Serie A, unde a petrecut două sezoane la AS Roma, ulterior fiind transferat de Sampdoria unde a evoluat timp de 4 sezoane.

Cel mai mult a îmbrăcat tricoul lui Lazio, timp de 6 sezoane. În acest timp, Mihajlovic a cucerit şapte trofee, dintre care un titlu în Serie A.

Ce rezultat obţine România cu Slovacia?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
0:16 25 iun.

Calculele calificării „tricolorilor” în optimile EURO 2024, după egalul dintre Croaţia şi Italia. Rezultat perfect pentru România

23:55

Croaţia – Italia 1-1 şi Albania – Spania 0-1. Italienii s-au calificat dramatic în optimi! Croaţia, şanse mari să fie eliminată

23:39

Luka Modric, în lacrimi după ce a marcat în Croaţia – Italia! Recordul spulberat de starul lui Real Madrid

22:49

FotoIvana Knoll a încins atmosfera la Croaţia – Italia! Apariţie „fierbinte”, cu care a atras toate privirile

22:40

Universitatea Craiova a învins-o pe Legia Varşovia în stagiul de pregătire din Austria! Mihai Căpăţână a înscris cu un şut superb

22:27

Starul Belgiei, obiectiv uriaş la EURO 2024: „Vreau să câştig turneul!” Mesajul categoric înaintea duelului decisiv cu Ucraina

1 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 2 VIDEODavid Popovici s-a calificat în finala probei 100 de metri liber, în direct pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY (miercuri, 19:52) 3 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 4 VIDEODavid Popovici a câştigat medalia de aur în „proba regină” a nataţiei, la Campionatele Europene de nataţie. Cursă colosală 5 Portugalia – Cehia 2-1. Portughezii au marcat golul victoriei în prelungirile meciului. Debut cu dreptul pentru Ronaldo la EURO 6 Ce cotă incredibilă are România la calificarea în „optimile” EURO 2024. Tricolorii, lideri în Grupa E după ce au umilit Ucraina
Citește și