Închide meniul

Cuvinte uriaşe după ultima prestaţie a lui Alexandru Cicâldău! Ce i se pregăteşte jucătorului român. Fatih Terim ar fi luat deja decizia

Gabriel Zamfirescu Publicat: 26 noiembrie 2021, 14:37

Cuvinte uriaşe după ultima prestaţie a lui Alexandru Cicâldău! Ce i se pregăteşte jucătorului român. Fatih Terim ar fi luat deja decizia

Antrenorul lui Galatasaray, mesaj clar despre Olimpiu Moruţan şi Alexandru Cicâldău

Alexandru Cicâldău şi Olimpiu Moruţan, la Galatasaray/ Profimediaimages

  • Cuvinte uriaşe după ultima prestaţie a lui Alexandru Cicâldău
  • Ce i se pregăteşte jucătorului român

Alexandru Cicâldău are Turcia la picioare după o nouă prestaţie de senzaţie în tricoul celor de la Galatasaray. Internaţionalul român a marcat un gol şi a dat o pasă de gol în victoria 4-2 cu Marseille, iar acum antrenorul Fatih terim i-ar pregăti o surpriză. Impăratul vrea să-i dea banderola de căpitan lui Cicâldău chiar de la următoarea partidă, conform presei din Turcia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cuvinte uriaşe după ultima prestaţie a lui Alexandru Cicâldău

Cu Marseille, Cicâldău a avut cea mai solidă prestaţie de până acum în tricoul celor de la Galatasaray. De altfel, victoria în faţa francezilor a fost cea care a parafat calificarea trupei Cim-Bom-Bom în primăvara cupelor europene. Mijlocașul român a decis soarta partidei chiar din prima parte a meciului. A marcat un gol şi a centrat decisiv la autogolul lui Ćaleta-Car.

Ziariştii de la Istanbul nu au mai contenit cu laudele la adresa românului. „Cicâldău a marcat această partidă, arhitectul victoriei. Recital, a făcut diferența”, au spus cei de la fanatik.com, care l-au şi ales starul confruntării. „A fost cea mai valoroasă prestație a lui Cicâldău de la începutul sezonului”, a spus şi cei de la Fotomaç. Şi un editorialist de la Hürriyet l-a lăudat pe internaţionalul român. „Eliberat, Cicâldău a jucat nu doar cel mai bun meci la Galatasaray, a fost probabil partida carierei. A fost semnalul așteptat asupra viitorului său”, spune ziaristul turc.

Reclamă
Citește și:

Cicâldău, căpitan la Galatasaray

Mai mult, ziaristul turc vine cu o dezvăluire de senzaţie despre Cicâldău. Ar putea ajunge căpitanul Galatei. „El este cel mai puternic candidat să devină căpitanul acestei echipe după plecarea lui Muslera”. Portarul uruguayan are 35 de ani și este de un deceniu la „Cim-Bom-Bom”.

Un singur lucru i-a afectat pe turci joi seară, la Galatasaray. Accidentarea lui Cicâldău. „Tricolorul” a cerut schimbarea și, la marginea terenului, i-a spus lui Fatih Terim ce probleme are. Va fi supus unui RMN pentru a se afla natura leziunii. Joi, a fost înlocuit în minutul 51 de Moruțan.

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
28
mart.
23:01
FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
28
mart.
23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
28
mart.
22:16
VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte
28
mart.
22:15
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
28
mart.
21:50
Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024
28
mart.
21:37
VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor
28
mart.
21:29
Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el”
28
mart.
20:30
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune!
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Olimpiu Moruţan pleacă de la Ankaragucu!
Fotbal extern • 8 mart., 14:22
Olimpiu Moruţan pleacă de la Ankaragucu! Anunţul de ultimă oră despre internaţionalul român. La ce club va evolua
Denis Drăguș, la un pas de transferul carierei
Fotbal extern • 29 feb., 12:23
Denis Drăguș, la un pas de transferul carierei! Echipele de top care se luptă pentru semnătura românului
Olimpiu Moruţan, gol în duelul "de foc" cu Fenerbahce
Fotbal extern • 27 feb., 20:23
Olimpiu Moruţan, gol în duelul „de foc” cu Fenerbahce! Reuşită spectaculoasă a românului
Fatih Terim, după eliminarea dramatică a lui Răzvan Lucescu
Fotbal extern • 22 feb., 9:05
Fatih Terim, după eliminarea dramatică a lui Răzvan Lucescu. „Un meci nu e terminat până când nu spunem noi că e terminat”
Răzvan Lucescu, dat peste cap după înfrângerea dramatică
Fotbal extern • 21 feb., 22:58
„Greu de suportat atâta amărăciune!” Răzvan Lucescu, dat peste cap după înfrângerea dramatică. Replica „Împăratului” Fatih Terim