Închide meniul

Ianis Hagi, contribuţie importantă la o nouă victorie a lui Rangers! Trupa lui Steven Gerrard e lider în Scoţia

Reclamă

Gabriel Zamfirescu Publicat: 24 octombrie 2021, 16:04

Ianis Hagi, contribuţie importantă la o nouă victorie a lui Rangers! Trupa lui Steven Gerrard e lider în Scoţia

Meciuri tari în Europa

Profimediaimages

Ianis Hagi a avut o nouă contribuţie importantă într-un meci al lui Rangers. Campioana Scoţiei a fost condusă cu 1-0 chiar din minutul 4, pe terenul lui St. Mirren. Ronan a fost cel care a deschis scorul pentru gazde. De aici încolo a ieşit la rampă fiul Regelui.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ianis Hagi, contribuţie importantă la o nouă victorie a lui Rangers

Ianis Hagi a ratat trei ocazii importante pentru Glasgow Rangers, dar până la urmă a contribuit la revenirea echipei lui Steven Gerrard. Românul a scos un penalty pe finalul primei reprize. În minutul 40, Ianis a obținut un penalty pentru Rangers, fiind faultat în careul advers de Alan Power după un dribling scurt în fața acestuia. Kemar Roofe a transformat lovitura de la punctul cu var. Au fost însă două minute magice pentru Rangers.

Citește și:

Imediat după reuşita din penalty a venit şi golul al doilea pentru oaspeţi care au marcat în minutul 43 prin Morelos. Acesta a fost scorul pauzei, dar şi scorul final al întâlnirii. Titular pentru a 4-a oară consecutiv în acest sezon, Ianis Hagi a fost scos de pe teren de Steven Gerrard în minutul 78.

Rangers şi Ianis Hagi, lideri în Scoţia

În urma victorie cu 2-1 de pe terenul lui St. Mirren, Rangers şi Ianis Hagi sunt lideri în Scoţia. Campioana are 23 de puncte după 10 etape, la 3 puncte în spatele celor de la Hearts. Marea rivală a lui Rangers, Celtic e abia pe locul patru al clasamentului, cu doar 19 puncte acumulate în 10 etape.

Reclamă
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
21:17 Învins de fosta echipă, Marian Aioani a repetat obsesiv patru cuvinte! Explicaţii pentru forma dezastruoasă a Rapidului 21:16 Louis Munteanu a recunoscut că vrea să plece de la Farul! Mesaj savuros pentru Aioani: „E clientul meu!” 21:15 Sepsi – FCSB LIVE TEXT (21:45). Echipa lui Charalambous poate câştiga titlul în această etapă! Echipele de start 20:55 VideoVisul mondial al României! Tibor Selymeş a învins Argentina lui Diego Maradona şi a avut un sfat preţios pentru tricolori 20:55 Farul – Rapid 3-1! Trupa lui Gică Hagi, din nou pe locul secund în Liga 1! Giuleştenii rămân fără victorie în play-off 20:47 Fază controversată în Farul – Rapid! Reuşita lui Mihai Popescu, anulată! Ciprian Marica a răbufnit în lojă 20:46 Luca Andronache, jucătorul revelaţie al lui Gică Hagi! „Regele” a dat lovitura prin fiul fostului antrenor de la FCSB 20:30 LIVE VIDEOAEK – Panathinaikos şi Aris – Olympiacos se joacă ACUM în AntenaPLAY! Duel pentru titlu în Grecia! Probleme pentru Lucescu 20:08 VIDEOImaginile durerii lui Răzvan Lucescu. Ce a declarat românul, după ce PAOK a smuls o remiză în minutul 90+10! 20:00 Improvizaţia lui Bogdan Lobonţ, catastrofală în Farul – Rapid! Dan Şucu, devastat după golul marcat de Louis Munteanu Vezi toate știrile
Citește și