Închide meniul

De ce nu a reușit Eden Hazard să se impună la Real Madrid. Belgianul, despre lupta cu kilogramele în plus: „Grătare, vin roșu..”

Reclamă

Alex Ioniță Publicat: 3 februarie 2024, 13:25

De ce nu a reușit Eden Hazard să se impună la Real Madrid. Belgianul, despre lupta cu kilogramele în plus: Grătare, vin roșu..”

De ce nu a reușit Eden Hazard să se impună la Real Madrid

Eden Hazard, pe vremea când juca la Real Madrid / Profimedia

De ce nu a reușit Eden Hazard să se impună la Real Madrid. Chiar fosta vedetă a fotbalului belgian, care făcea senzație în Premier League, la Chelsea, a vorbit despre problemele pe care le-a avut în capitala Spaniei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Eden Hazard a ajuns la Real Madrid în vara anului 2019, după ce „galacticii” îl cumpărau de la Chelsea în schimbul sumei de 115 milioane de euro. Totuși, acesta a fost unul dintre cele mai nereușite transferuri din ultimi ani, iar belgianul nu s-a impus pe Santiago Bernabeu.

De ce nu a reușit Eden Hazard să se impună la Real Madrid

Fostul jucător belgian a menționat faptul că principala problemă pe care a avut-o la Real Madrid au fost kilogramele în plus pe care le-a dobândit înainte de transfer. Eden Hazard a spus că a dorit să se bucure de o „ultimă vacanță” înainte de a ajunge pe Santiago Bernabeu, însă această decizie avea să îi distrugă cariera.

”Doar ce terminasem unul dintre cele mai bune sezoane ale carierei mele la Chelsea. Mi-am zis: Acum că am ajuns la Real Madrid, asta e probabil ultima mea vacanță, așa că o m-am bucurat cum trebuie de vară.

Șapte ani în Anglia, fără pauze de Crăciun, am dat totul, așa că atunci când am trei sau patru săptămâni libere, ‘nu mă deranja’: grătare, vin roșu… Toate acestea. Apoi în Madrid lucrurile nu au decurs cum a trebuit”, a spus Eden Hazard, citat de Madrid Xtra.

Reclamă

Motivul pentru care Eden Hazard s-a retras din fotbal la doar 32 de ani

La fel ca Gareth Bale, care s-a retras din fotbal la vârsta de 33 de ani pentru a se apuca de golf, Eden Hazard a decis să îşi agaţe ghetele în cui la începutul lunii octombrie. Liber de la plecarea sa de la Real Madrid în vară, belgianul şi-a căutat mai întâi un nou club înainte de a-şi anunţa sfârşitul carierei la doar 32 de ani.

Prezent miercuri la un meci caritabil la Calais, fostul jucător de la OSC Lille şi Chelsea a explicat decizia sa surprinzătoare într-un moment în care numele său a făcut obiectul a numeroase zvonuri în timpul mercato-ului de vară, scrie news.ro.

Reclamă 4 / 0/3

„În viaţă, nu poţi explica totul. Sunt împăcat cu mine însumi. Sunt fericit”, a declarat fostul mijlocaş belgian pentru DH Les Sports. „Nu voi spune că a fost o alegere dificilă, dar nu a fost uşor. Mă gândeam deja la asta de ceva timp, aşa că asta m-a ajutat. Am atât de multe lucruri de făcut în afara fotbalului, încât am putut să fac o alegere calmă”.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și