Închide meniul

„Dacă era altul, era dat afară deja!” Reacţia grecilor, după ce Răzvan Lucescu l-a „ameninţat” pe Savvidis cu plecarea de la PAOK

Viviana Moraru Publicat: 8 octombrie 2024, 10:48

Reclamă
„Dacă era altul, era dat afară deja! Reacţia grecilor, după ce Răzvan Lucescu l-a „ameninţat pe Savvidis cu plecarea de la PAOK

Reacţia grecilor, după ce Răzvan Lucescu l-a "ameninţat" pe Savvidis cu plecarea de la PAOK

Răzvan Lucescu/ Profimedia

Reacţia grecilor, după ce Răzvan Lucescu l-a „ameninţat” cu plecarea de la PAOK pe Ivan Savvidis, nu a întârziat să apară. Un fost jucător al campioanei Greciei susţine că antrenorul român ar fi fost dat afară deja, dacă nu ar fi obţinut performanţe remarcabile pe banca trupei din Salonic, în sezoanele precedente.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Răzvan Lucescu a răbufnit, după victoria lui PAOK cu Levadiakos, într-un meci care a fost live în AntenaPLAY. Antrenorul român i-a transmis un mesaj direct patronului echipei.

Reacţia grecilor, după ce Răzvan Lucescu l-a „ameninţat” pe Savvidis cu plecarea de la PAOK

Răzvan Lucescu a transmis că în cazul în care cineva este nemulţumit de rezultatele echipei sale, îşi poate face oricând bagajele şi poate pleca de la Salonic. Un fost jucător al lui PAOK a „disecat” discursul lui Lucescu Jr şi a tras concluziile.

Koulis Apostolidis, un fotbalist legendar al lui PAOK, este de părere că există neînţelegeri evidente între Răzvan Lucescu şi Ivan Savvidis. Acesta susţine că dezacordurile dintre cei doi au pornit de la transferurile efectuate târziu de formaţia elenă.

De asemenea, Koulis Apostolidis este de părere că Ivan Savvidis nu ar fi stat pe gânduri şi l-ar fi demis imediat pe antrenorul echipei sale, după astfel de declaraţii, însă când vine vorba de Răzvan Lucescu, patronul campioanei Greciei are reţineri în a lua astfel de decizii.

Reclamă
Reclamă

„Aluziile lui Lucescu n-au fost deloc la adresa jurnaliștilor. Se referea clar la Ivan Savvidis, care fie îl poate păstra, fie îl poate îndepărta. Există un dezacord clar între cei doi. Fiecare are drepturile lui, dar când un antrenor cere anumiți jucători, aceștia trebuie să vină atunci când sunt ceruți.

Dacă ar fi fost vorba de orice alt antrenor, acum am fi vorbit de unul dat afară, cu astfel de declarații. Dar Lucescu, datorită titlurilor câștigate (n.r. două titluri și două Cupe ale Greciei) și a personalității lui, a spus public ce a crezut fără să existe repercursiuni”, a declarat Koulis Apostolidis, conform metrosport.gr.

Adevăratul motiv pentru care Răzvan Lucescu a amenințat cu demisia de la PAOK

Grecii au dezvăluit că Răzvan Lucescu ar fi nemulțumit din cauza faptului că Ivan Savvidis, patronul lui PAOK, i-a amendat pe jucători imediat cu eșecul suferit cu FCSB. Campioana Greciei ajunsese la trei înfrângeri consecutive, astfel că omul de afaceri a luat decizia de a-i „pedepsi” pe „elevii” lui Răzvan Lucescu.

Reclamă

Lui Lucescu Jr nu i-a căzut bine acest fapt, grecii menționând că antrenorul român nu a înțeles de ce Savvidis a pus o presiune atât de mare asupra jucătorilor săi. De asemenea, Răzvan Lucescu nu a înțeles nici de ce patronul echipei a declarat că PAOK are cel mai bun lot, din ultimii 12 ani, ținând cont de transferurile efectuate târziu.

A dus-o pe PAOK pe primul loc și are dreptul să răbufnească. I-a aruncat mănușa lui Ivan Savvidis, după ce s-a asigurat să-l menționeze la conferința de presă, și pe de altă parte, fără a lăsa loc de intrepretări, a spus clar că dacă nu este fericit, își poate lua bagajele și poate pleca chiar azi.

De ce a ajuns Lucescu la asta? Pentru că el consideră ca fiind nejustificată presiunea pe care o primește de la patron, care pe de o parte nu s-a asigurat la timp de transferuri. Pentru prima dată, Lucescu își exprimă public nemulțumirea față de modul în care Savvidis acționează a echipă”, au notat grecii de la sportdog.gr.

Reclamă

Va scoate Marius Şumudică echipa din criză?

Loading ... Loading ...
Citește și:
16:55

VideoAntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 10 octombrie

16:48

„Mergem până în pânzele albe!” Dan Şucu l-a băgat în şedinţă pe Marius Şumudică după înfrângerea de la Botoşani

16:44

Adrian Mazilu a fost operat! Mesajul fostului jucător al Farului

15:43

EXCLUSIVCristina Neagu a dat cărţile pe faţă despre scandalul banilor publici: „Eu am semnat un contract”

15:29

Noi probleme pentru Dinamo! Poliția a deschis un dosar penal. Sunt investigate infracțiuni de delapidare și înșelăciune

15:01

Naționala Angliei, fără jucători de la Manchester United pentru acțiunea din luna octombrie! Nu s-a mai întâmplat din 1976

1 FotoFlorinel Coman şi Ioana Timofeciuc se cunună religios! Soţia vedetei de la Al Gharafa a anunţat când va avea loc evenimentul 2 Răzvan Lucescu l-a anunţat pe Ivan Savvidis că e dispus să plece de la PAOK: „Dacă cineva nu este mulţumit, îmi fac bagajele” 3 Cine a răsturnat carul la Red Bull? Analiza lui Adrian Georgescu 4 FotoDiana Şucu, postare emoţionantă după ce a aniversat 17 ani de la cununia religioasă cu Dan Şucu! 5 FotoCum a putut să reacţioneze antrenorul lui Rangers, după ce Ianis Hagi a fost eliminat! Gestul făcut pe stadion de Clement 6 Ianis Hagi, eliminat la revenirea în prima echipă a lui Rangers! Cum au reacţionat fanii după pasa de gol
Citește și