Închide meniul

„Dacă ştia pentru ce sunt banii, s-a nenorocit!” Dumitru Dragomir a lansat un avertisment teribil pentru Radu Drăguşin

Valentin Pîrcălabu Publicat: 18 octombrie 2023, 11:11

Reclamă
„Dacă ştia pentru ce sunt banii, s-a nenorocit! Dumitru Dragomir a lansat un avertisment teribil pentru Radu Drăguşin

Dumitru Dragomir a lansat un avertisment teribil pentru Radu Drăguşin

Dumitru Dragomir, în timpul unui meci / Hepta

Dumitru Dragomir a lansat un avertisment teribil pentru Radu Drăguşin, după ce numele internaţionalului român a apărut în scandalul pariurilor din Italia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dumitru Dragomir a spus că, în cazul în care Radu Drăguşin ştia pentru ce sunt banii ceruţi de Fagioli, internaţionalul român va avea probleme mari.

Dumitru Dragomir a lansat un avertisment teribil pentru Radu Drăguşin

Dacă Drăgușin știa pentru ce sunt banii, s-a nenorocit. Dar eu nu cred că știa, pentru că el e un băiat cu capul pe umeri. Ce a făcut? I-a dat niște bani împrumut unui coleg. Ăia trebuie să aibă probe clare și nu cred că se pune problema. Doar nu o fi prost să recunoască și dacă știa că ăla pariază! Ce treabă are el? L-a ajutat cu niște bani, ce mare lucru?”, a declarat Dumitru Dragomir pentru prosport.ro.

Dezvăluire şocantă în Italia, în scandalul pariurilor

Nicolo Fagioli a făcut o dezvăluire şocantă în Italia, în scandalul pariurilor. Fotbalistul a fost suspendat 7 luni după ce a pariat pe platforme ilegale.

Nicolo Fagioli a făcut o dezvăluire şocantă în presa din Italia. Mijlocaşul lui Juventus a spus că s-a împrumutat de bani chiar şi la Drăguşin, unul dintre cei mai buni fotbalişti români ai momentului.

Reclamă

„I-am rugat pe Gatti și Drăgușin să îmi împrumute bani, dar am promis că voi plăti pe toată lumea”, a spus Fagioli pentru Gazzetta dello Sport.

Pe lângă Nicolo Fagioli, Nicolo Zanioli şi Sandro Tonali sunt alţi jucători anchetaţi oficial în acest caz. Cei doi au fost „săltaţi” de autorităţi chiar în timp ce se aflau în cantonamentul naţionalei Italiei.

În cazul lui Fagioli, lucrurile sunt cele mai grave. Presa din Italia a scris că mijlocaşul lui Juventus a pariat sume uriaşe, chiar şi pe meciuri din Serie A, având acum datorii de peste un milion de euro.

Reclamă 4 / 0/3

Nicolo Fagioli ar fi pariat peste un milion de euro

Nicolo Fagioli ar fi pariat peste un milion de euro. Acesta este anunţul făcut de italieni în scandalul care „zguduie” fotbalul mondial. În total peste 10 jucători anchetaţi, dar numărul lor ar putea creşte în următoarele zile.

Format la Juventus, Nicolo Fagioli s-a făcut remarcat la clubul său de origine şi a obţinut chiar şi o primă selecţie pentru naţionala Italiei. Cu toate acestea, cariera sa ar putea fi în mare pericol ca urmare a pariurilor sportive efectuate probabil pe platforme clandestine. O practică ilegală care l-ar putea costa o suspendare de trei ani şi o amendă de 25.000 de euro, scrie rmc.fr.

Presa italiană a oferit mai multe detalii, în special despre suma de bani pe care ar fi pariat-o italianul. Fagioli ar fi cheltuit peste un milion de euro pe diverse platforme şi ar fi pariat pe mai multe meciuri de fotbal, anunţă news.ro.

În plus, se spune că mijlocaşul ar fi acumulat datorii mari. În această afacere sunt implicaţi şi compatrioţii săi Sandro Tonali şi Nicolo Zaniolo, care au fost lăsaţi în afara lotului echipei naţionale, şi despre care se spune că şi-ar fi deschis conturi prin intermediul unor servere străine. Potrivit Corriere della Serra, anchetatorii vor să examineze smartphone-urile şi tabletele lui Zaniolo şi Tonali, care ar putea ajuta la identificarea altor jucători.

 

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:36 CSM Bucureşti, OUT din Liga Campionilor. A ratat calificarea în Final Four după ce a pierdut şi returul cu Metz 18:33 „Să nu se repete!” Gigi Corsicanu, semnal de alarmă pentru șefii de la Rapid! Motivul pentru care fanii nu fac deplasarea la Cluj 18:33 U Cluj – Dinamo, 20:00, LIVE TEXT. „Câinii”, obligați să câștige pentru a mai spera la salvarea de la retrogradare 18:23 LIVE VIDEOAdina Diaconu – Chen Meng e ACUM în AntenaPLAY. Bernadette Szocs va juca cu Natalia Bajor 17:56 „I-ar fi făcut rău! Nu a gândit ca un părinte!” Adevăratul motiv pentru care Gică Hagi nu l-a transferat pe Ianis la Farul 17:35 VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abby Pulling a obținut pole-position-ul, live în AntenaPLAY 17:05 VIDEOSporting – Portimonense LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00)! Boavista – Gil Vicente se joacă ACUM 17:04 Antrenorul care a fost ofertat de Dan Șucu și Victor Angelescu! Variantă surpriză pentru Rapid: „Am primit semnale” 16:48 Ce se întâmplă cu Florinel Coman, după accidentarea suferită! Elias Charalambous a făcut anunțul: „Nu vrem asta!” 16:44 VIDEOApărare eroică a României în meciul cu Japonia, de la Campionatul Mondial de hochei, Divizia 1, Grupa A Vezi toate știrile
Citește și