Închide meniul

Nicolo Fagioli ar fi pariat peste un milion de euro! Detalii din scandalul uriaş din Italia. Ce riscă jucătorul lui Juventus

Iulian Focșăneanu Publicat: 14 octombrie 2023, 18:04

Reclamă
Nicolo Fagioli ar fi pariat peste un milion de euro! Detalii din scandalul uriaş din Italia. Ce riscă jucătorul lui Juventus

Nicolo Fagioli a pariat peste un milion de euro

Nicolo Fagioli, în tricoul lui Juventus / Profimediaimages

Nicolo Fagioli ar fi pariat peste un milion de euro. Acesta este anunţul făcut de italieni în scandalul care „zguduie” fotbalul mondial. În total peste 10 jucători anchetaţi, dar numărul lor ar putea creşte în următoarele zile.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Scandalul din Italia capătă proporţii uriaşe. Nicolo Fagioli (Juventus), Nicolo Zaniolo (Aston Villa), Sandro Tonali (Newcastle) şi Nicola Zalewski (AS Roma) sunt doar câţiva dintre jucătorii aflaţi pe lista Procuraturii din Torino.

Nicolo Fagioli ar fi pariat peste un milion de euro

Format la Juventus, Nicolo Fagioli s-a făcut remarcat la clubul său de origine şi a obţinut chiar şi o primă selecţie pentru naţionala Italiei. Cu toate acestea, cariera sa ar putea fi în mare pericol ca urmare a pariurilor sportive efectuate probabil pe platforme clandestine. O practică ilegală care l-ar putea costa o suspendare de trei ani şi o amendă de 25.000 de euro, scrie rmc.fr.

Presa italiană a oferit mai multe detalii, în special despre suma de bani pe care ar fi pariat-o italianul. Fagioli ar fi cheltuit peste un milion de euro pe diverse platforme şi ar fi pariat pe mai multe meciuri de fotbal, anunţă news.ro.

În plus, se spune că mijlocaşul ar fi acumulat datorii mari. În această afacere sunt implicaţi şi compatrioţii săi Sandro Tonali şi Nicolo Zaniolo, care au fost lăsaţi în afara lotului echipei naţionale, şi despre care se spune că şi-ar fi deschis conturi prin intermediul unor servere străine. Potrivit Corriere della Serra, anchetatorii vor să examineze smartphone-urile şi tabletele lui Zaniolo şi Tonali, care ar putea ajuta la identificarea altor jucători.

Reclamă

Scandal de proporţii în Italia

În ultimele zile, numele lui Nicola Zalewski a fost, de asemenea, legat de această afacere. Însă presa italiană insistă că nu există nicio dovadă împotriva mijlocaşului Romei. Cu toate acestea, o serie de jucători din Serie A şi din alte ligi ar putea fi vizaţi în viitor, dar nu sunt încă consideraţi suspecţi. De asemenea, potrivit Corriere della Serra, Tonali, în lacrimi cu familia sa, a decis să ceară ajutor pentru a-şi depăşi dependenţa. Între timp, La Gazzetta dezvăluie că Zaniolo a susţinut că a jucat doar poker şi blackjack, fără să ştie că joacă pe platforme ilegale.

Este corect să încerci să-i ajuți să se apere, dar justiția își va urma cursul. Dacă s-au făcut lucruri necurate, este normal să plătești. Trebuie să vorbim despre riscul de a cădea în aceste tentații, să vorbim cu acești tineri că aceste capcane există”, a reacţionat Spalletti.

Jucătorii aceștia au o boală gravă, sunt dependenți de jocuri de noroc. Oamenii care joacă milioane de euro online sunt bolnavi. Ei suferă de un sindrom grav, care este dependența de jocuri de noroc. Justiția penală îi salvează. Nu o fac pentru bani, o fac pentru adrenalină, din cauza bolii„, a precizat Fabrizio Corona, jurnalistul care a prezentat n premieră detalii din acest caz.

Reclamă 4 / 0/3

Sandro Tonali şi Nicolo Zaniolo, excluşi din lotul Italiei din cauza pariurilor

Internaţionalii italieni Sandro Tonali şi Nicolo Zaniolo au fost excluşi din lotul echipei naţionale după ce a fost demarată o anchetă privind pariuri sportive ilegale, a anunţat joi Federaţia Italiană de Fotbal (FIGC), citată de lefigaro.fr.

Într-un comunicat, Federaţia a precizat că mijlocaşul Tonali şi atacantul Zaniolo, care evoluează în Anglia la Newcastle şi, respectiv, Aston Villa, au fost informaţi de anchetă la centrul de pregătire al Squadrei Azzurre din Coverciano. Ambii jucători vor rata meciurile de calificare ale Italiei la Euro 2024 împotriva Maltei, sâmbătă, şi a Angliei, marţi.

„În această situaţie, cei doi jucători nu sunt în măsură să îşi respecte angajamentele în zilele următoare”, a scris Federaţia italiană, care „i-a autorizat să se întoarcă la cluburile lor „.

FIGC a anunţat miercuri că a deschis o anchetă în luna august pentru a stabili dacă Nicolo Fagioli, jucătorul lui Juventus Torino, s-a implicat în pariuri sportive. El este suspectat că a folosit mai multe profiluri pentru a plasa pariuri pe platforme clandestine.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:24 Rapid – FCSB s-ar putea juca fără spectatori! Fanii „alb-vişinii” au aruncat cu torţe şi cu oltenii! Ce scrie în regulament 20:03 Thibaut Courtois, OUT de la EURO 2024! Decizia finală luată cu 54 de zile înainte de Belgia – România 19:37 „Îi schimbaţi pe Daniel Niculae şi Bogdan Lobonţ?” Victor Angelescu, anunţ despre ceea ce urmează la Rapid: „Nu mă aşteptam!” 19:36 Walter Zenga a fost demis după 4 luni! Bilanţ catastrofal al fostului antrenor al FCSB-ului la ultima echipă! 19:10 EXCLUSIVPetrolul a primit interdicţie la transferuri! A treia echipă din play-out sancţionată de FIFA în această lună 18:53 Motivul pentru care Mihai Rotaru nu l-a felicitat pe Gigi Becali pentru câştigarea titlului! Patronul oltenilor a spus totul! 18:36 Vestea momentului despre Dennis Man! Răsturnare de situaţie anunţată de antrenorul Parmei 18:15 Daniel Pancu, fotografie de colecţie cu Gică Hagi: „În vizită de lucru la Rege” 17:56 Dan Petrescu, prima reacţie după ce a revenit la CFR Cluj! Singurul obiectiv pe care i l-a trasat de Neluţu Varga: „E clar!” 17:34 Simona Halep a primit wild card la Trophee Clarins! Românca aşteaptă să fie pe tabloul principal şi la Roland Garros 2024 Vezi toate știrile
Citește și