Închide meniul

Dan Petrescu a ajuns în Coreea de Sud şi a anunţat un obiectiv uriaş: „Visul meu este să câştig campionatul şi Liga Campionilor”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 13 iunie 2023, 13:22

Dan Petrescu a ajuns în Coreea de Sud şi a anunţat un obiectiv uriaş: „Visul meu este să câştig campionatul şi Liga Campionilor

Dan Petrescu a ajuns în Coreea de Sud

Dan Petrescu, într-o conferință de presă / Hepta

Dan Petrescu a ajuns în Coreea de Sud şi a anunţat un obiectiv uriaş. Fostul antrenor al celor de la CFR Cluj a semnat un contract cu Jeonbuk Hyundai, unde vrea să scrie istorie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dan Petrescu a dezvăluit că a semnat cu Jeonbuk Hyundai după ce a fost contactat de fostul său coechipier de la Chelsea, Roberto di Matteo.

Dan Petrescu a ajuns în Coreea de Sud şi a anunţat un obiectiv uriaş

Sunt foarte bucuros că sunt aici. Sunt obosit, însă sunt nerăbdător să încep această experiență. Sper să aduc multe bucurii fanilor. Visul meu este să câștig campionatul și Liga Campionilor„, a spus Dan Petrescu la sosirea în Coreea de Sud.

Sud-coreenii speră într-un reviriment al lui Jeonbuk, echipă aflată pe locul 7 în K League, din 12 echipe. Jeonbuk este calificată şi în sferturile de finală ale Cupei Coreei de Sud.

Jeonbuk are 9 campionate în Coreea de Sud, ultimele fiind luate, la rând, din 2017 până în 2021. Totodată, echipa sud-coreeană are 5 Cupe în palmares, ultimele două fiind câştigate în 2020 şi 2022.

Reclamă
 
View this post on Instagram
 
A post shared by 전북현대모터스FC (@jeonbuk1994)

Dan Petrescu, prima reacţie după ce a semnat cu Jeonbuk Hyundai

Dan Petrescu a dezvăluit că Jeonbuk Hyundai este o formaţie foarte puternică, reuşind să câştige, în sezoanele trecute, Liga Campionilor Asiei. „Bursucul” susţine că acesta va fi şi obiectivul său, peste doi ani, însă în actualul sezon vrea să cucerească titlul în Coreea de Sud.

De asemenea, Petrescu a vorbit şi despre perioada petrecută la CFR Cluj, mărturisind că arbitrajul de care au avut parte clujenii în play-off a infleunţat poziţia finală pe care s-a clasat echipa.

Reclamă 4 / 0/3

„Roberto di Matteo m-a sunat, el este acolo deja. Din China, de când am fost, cunoşteam clubul. Aveam nevoie de o provocare nouă.

Am jucat cu Jeonbuk când eram în China, am rămas surprins, ei au câştigat Champions League în Asia. Acesta e obiectivul meu în doi ani, să câştig Champions League. Trebuie să iau campionatul, echipa e acum pe locul şapte.

(N.r. despre perioada petrecută la CFR Cluj) Nu poţi să iei titlul în fiecare an. Au fost multe probleme, multe greşeli de arbitraj, dacă era arbitrajul corect, puteam să ne batem până în ultima etapă. Dar nu cred că a fost un sezon ratat. A fost un sezon greu, lung şi cu multe probleme. Nu cred că am ce să-mi reproşez.

Am rămas în relaţii excelente cu toată lumea, pentru că mi-am dat viaţa, nu are nimeni ce să-mi reproşeze, nici eu nu am ce să le reproşez”, a declarat Dan Petrescu, pentru orangesport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:09 Costel Gâlcă, după ce echipa lui a învins-o în prelungiri pe Rapid: „Puteam câștiga la 3 goluri diferență” 29
apr.
23:52
Basarab Panduru l-a atacat pe Dan Şucu: „Te faci de râs, te-ai trezit că nu vinzi mobilă aici!”
29
apr.
23:50
VIDEOPreston North End – Leicester City 0-3 a fost în AntenaPLAY. Oaspeţii au făcut spectacol total în Championship
29
apr.
23:41
„Nu trebuie să acordăm atenţie rezultatelor” Bogdan Lobonţ, reacţie surprinzătoare după Rapid – Universitatea Craiova 1-2
29
apr.
23:36
Mircea Lucescu, semnal de alarmă pentru Rapid: „E imposibil să câştigi aşa campionatul”! Sfatul pe care i l-a dat lui Dan Şucu!
29
apr.
23:00
Corona Braşov a scris istorie în voleiul românesc şi a câştigat titlul naţional
29
apr.
22:57
Scene halucinante după Rapid – Universitatea Craiova 1-2! Iacob a sărit să îl bată pe un suporter! Reacţia lui după incident
29
apr.
22:46
Universitatea Craiova a învins-o pe Rapid în prelungiri şi a urcat pe locul 2 în play-off! Cum arată acum clasamentul
29
apr.
22:37
Cum a fost surprinsă Diana Şucu după golul lui Rapid, în timp ce Daniel Niculae îl îmbrăţişa pe Dan Şucu
29
apr.
22:35
Rafael Nadal s-a calificat în optimi la Madrid. Gest de mare campion al „Matadorului”
Vezi toate știrile
Citește și