Închide meniul

Dan Petrescu a răbufnit după ce nu a primit penalty în amicalul cu PSG. Ce a spus despre prestația lui Neymar

Reclamă

Alex Ioniță Publicat: 3 august 2023, 15:12

Dan Petrescu a răbufnit după ce nu a primit penalty în amicalul cu PSG. Ce a spus despre prestația lui Neymar

Dan Petrescu s-a calificat in extremis în play-off, în Coreea de Sud

Dan Petrescu, în timpul unui meci / Hepta

Dan Petrescu a răbufnit, după ce nu a primit penalty în amicalul cu PSG. Echipa pregătită de tehnicianul român, Jeonbuk, a disputat un amical de gală cu PSG, campioana Franței, iar la finalul meciului tehnicianul a fost nemulțumit de arbitraj.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Partida a avut loc cu ocazia unui tur al Asiei pe care cei de la PSG l-au organizat. Parizienii s-au impus în fața formației pregătite de Dan Petrescu cu scorul de 3-0, grație reușitelor lui Neymar (min 40 și 83) și lui Asensio (min 88).

Dan Petrescu a răbufnit după ce nu a primit penalty în amicalul cu PSG. „Bursucul” l-a lăudat totuși pe Neymar

La finalul partidei, Dan Petrescu a vorbit despre prestația echipei sale, dar și despre arbitraj. „Bursucul” este de părere că echipa sa nu a primit o lovitură de la 11 metri, iar de la acea fază a pornit contra atacul celor de la PSG, care au reușit să marcheze golul al 2-lea, prin Neymar, după ce brazilianul a scăpat 1 la 1 cu portarul lui Jeonbuk.

De asemenea, acesta a ținut să îi laude prestația lui Neymar, care a marcat o „dublă” și a oferit o pasă decisivă la reușita lui Asensio.

„Am jucat bine în prima repriză. Am avut ocazii, dar Neymar a făcut diferența. Trebuia să primim o lovitură de la 11 metri. Decizia nu a fost una corectă. A doua repriză a fost la fel de bună, dar același Neymar a făcut din nou diferența, cu golul al 2-lea, care a plecat de la o fază în care trebuia să primim penalty.

Reclamă

A fost un joc de la care am învățat foarte multe. PSG este o echipă specială. Ar trebui să fi fost o experiență bună pentru jucătorii mei. Totuși, sunt puțin îngrijorat, suntem în plin campionat. Pe cealaltă parte, PSG nu are meciuri importante în momentul de față.

Luis Enrique (n.r. antrenorul celor de la PSG) încearcă să impună o tactică similară cu ceea ce utiliza în perioada în care se afla pe banca Barcelonei. Ar trebui să se lupte pentru câștigarea Ligii Campionilor.

Ar fi fost bine dacă ajungeam la pauză cu scorul de 0-0. Totuși, am avut ocazii. Din nou, este păcat că nu am primit lovitura de la 11 metri. Chiar dacă este un amical, arbitrul ar fi trebuit să vadă faza”, a spus Dan Petrescu, la finalul partidei cu PSG, potrivit besteleven.com.

Reclamă 4 / 0/3

Dan Petrescu a preluat-o pe vicecampioana din Coreea de Sud după despărțirea de CFR Cluj. „Bursucul” a dezvăluit că decizia de a merge în țara asiatică a fost luată după ce a fost contactat de fostul său coechipier de la Chelsea, Roberto di Matteo.

Dan Petrescu pur şi simplu nu se poate abţine. Reacţie fabuloasă, pe bancă

Dan Petrescu pur şi simplu nu se poate abţine! Jeonbuk, echipa antrenată de român, s-a impus cu 1-0 în faţa celor de la Suwon şi a ajuns la şase victorii consecutive pe teren propriu. La echipa antrenată de Dan Petrescu a jucat şi Nana Boateng, fostul jucător al celor de la CFR Cluj, care a fost titular în victoria cu Suwon din etapa cu numărul 23 a campionatului din Coreea de Sud.

Dan Petrescu trăieşte la intensitate maximă fiecare meci al echipelor pe care le antrenează. În timpul victoriei cu Suwon, camerele TV l-au surprins pe Dan Petrescu în momentul în care echipa sa a ratat o ocazie importantă. Antrenorul celor de la Jeonbuk şi-a pus mâinile în cap, după care s-a pus în genunchi.

Nu este pentru prima oară când Dan Petrescu are astfel de reacţii pe marginea terenului. Antrenorul român a obişnuit prin modul în care se exteriorizează în timpul partidelor.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:18 FotoAnunţul despre starea lui Adrian Mititelu Jr, la 5 zile după ce „Spaima litoralului” l-a găsit inconştient şi i-a salvat viaţa! 21:13 Rafael Nadal a dezvăluit de ce nu ia în calcul să se retragă. Ce îl mai motivează, la 37 de ani: „Să-i ofer o amintire!” 21:10 LIVE TEXTDinamo – FC Voluntari 1-1. „Câinii” au deschis cu noroc scorul, dar au fost egalaţi imediat! Penalty dat şi anulat pentru Dinamo! 20:14 Liverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Anunţul lui Fabrizio Romano 19:36 Jaqueline Cristian s-a calificat în turul 3 la Madrid! Revenire de senzaţie a româncei, care pierduse primul set! 19:32 VIDEO„Împreună putem deveni campioni!” Mobilizare generală la FCSB, înaintea meciului care le poate aduce roş-albaştrilor titlul 18:40 În ce stadiu se află dosarul penal al lui Daniel Niculae! Anunţul unui renumit avocat român: „Vă spun cu certitudine” 18:35 Deciziile finale luate de Xavi! Catalanii au anunţat cum va arăta Barcelona sezonul viitor. Jucătorii aşteptaţi pe Camp Nou 18:12 Ronnie O’Sullivan, performanţă de senzaţie! „Racheta” a mai doborât un record la Campionatul Mondial de snooker 17:51 NEWS ALERT„O problemă reală şi gravă!” Prima decizie luată de Dan Şucu, după ce Daniel Niculae a ajuns să fie urmărit penal Vezi toate știrile
Citește și