Închide meniul
VIDEO

Neymar s-a distrat cu apărarea lui Dan Petrescu şi a reușit o „dublă” în primul meci de la revenire, după 6 luni.

Reclamă

Alex Ioniță Publicat: 3 august 2023, 12:45

Neymar s-a distrat cu apărarea lui Dan Petrescu şi a reușit o dublă” în primul meci de la revenire, după 6 luni.

Neymar s-a distrat cu apărarea lui Dan Petrescu

Neymar, în cadrul turneului asiatic al celor de la PSG / Profimediaimages

Neymar s-a distrat cu apărarea lui Dan Petrescu. Fotbalistul brazilian legitimat la PSG a deschis scorul în amicalul de gală pe care echipa antrenorului român, Jeonbuk, îl dispută împotriva campioanei Franței.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jeonbuk, vicecampioana din Coreea de Sud, a primit vizita celor de la PSG, formație care se află într-un turneu în Asia, acolo unde a disputat deja mai multe partide de pregătire. Până acum, parizienii nu au reușit să câștige nicio partidă în Asia. A fost 0-0 cu Al-Nassr, 2-3 cu Osaka și 1-2 cu Inter.

Neymar s-a distrat cu apărarea lui Dan Petrescu. Fundașii sud-coreeni nu l-au putut opri pe brazilian

Neymar a deschis scorul în partida amicală pe care PSG o joacă împotriva lui Dan Petrescu, în minutul 40. Acesta s-a distrat cu apărarea celor de la Jeonbuk și a marcat cu un șut din afara careului, pe care portarul nu l-a putut para.

Reacția lui Dan Petrescu a fost însă pe măsura acțiunii lui Neymar. „Bursucul” a scos toți jucătorii care s-au aflat în primul „11” al echipei din Coreea de Sud, la pauză și i-a înlocuit cu fotbaliștii aflați pe banca de rezerve.

Reclamă

Astfel, fotbalistul din Brazilia a marcat primul gol de la revenirea în teren. Acesta nu mai jucase niciun meci de pe data de 19 februarie. Atunci, în cadrul victoriei celor de la PSG cu Lille, scor 4-3, fotbalistul a suferit o accidentare gravă la gleznă, care l-a ținut departe de teren până la acest meci amical.

Starul brazilian a mai reușit să marcheze încă un gol în minutul 83 al meciului, după ce a scăpat singur cu portarul.  Acesta a înscris simplu și a dus scorul la 2-0 pentru formația pariziană.

Reclamă 4 / 0/3

Fotbalistul cotat la 60 de milioane de euro, potrivit Transfermarkt, a ajuns la PSG în vara anului 2017, atunci când a fost transferat de la Barcelona pentru suma de 222 de milioane de euro. În urma acestei mutări fotbalistul a devenit cel mai scump transfer din istorie.

În cele 7 sezoane în capitala Franței, Neymar a adunat 173 de partide și a înscris 118 goluri. De asemenea a reușit 76 pase decisive. În cariera sa a mai jucat pentru Santos și Barcelona.

Dan Petrescu pur şi simplu nu se poate abţine. Reacţie fabuloasă, pe bancă

Dan Petrescu pur şi simplu nu se poate abţine! Jeonbuk, echipa antrenată de român, s-a impus cu 1-0 în faţa celor de la Suwon şi a ajuns la şase victorii consecutive pe teren propriu. La echipa antrenată de Dan Petrescu a jucat şi Nana Boateng, fostul jucător al celor de la CFR Cluj, care a fost titular în victoria cu Suwon din etapa cu numărul 23 a campionatului din Coreea de Sud.

Dan Petrescu trăieşte la intensitate maximă fiecare meci al echipelor pe care le antrenează. În timpul victoriei cu Suwon, camerele TV l-au surprins pe Dan Petrescu în momentul în care echipa sa a ratat o ocazie importantă. Antrenorul celor de la Jeonbuk şi-a pus mâinile în cap, după care s-a pus în genunchi.

Nu este pentru prima oară când Dan Petrescu are astfel de reacţii pe marginea terenului. Antrenorul român a obişnuit prin modul în care se exteriorizează în timpul partidelor.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:18 „Nu sărbătorim nimic!” Mihai Stoica, veste proastă pentru suporteri înainte de FCSB – Farul! Mesajul care a uimit pe toată lumea 20:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! Echipele 19:44 VIDEOPalermo – Reggiana 1-2 a fost în AntenaPLAY. Echipa lui Ionuț Nedelcearu, pas greșit în lupta pentru promovare 19:40 Dan Nistor a răbufnit după FCU Craiova – U Cluj 3-2. L-a atacat pe Juan Bauza: „Parcă l-a împușcat cineva!” 19:36 Cine i-a luat locul lui Florinel Coman, în primul 11 al FCSB-ului! Roş-albaştrii se pregătesc de sărbătoare 19:26 FCU Craiova – U Cluj 3-2! Oltenii „respiră” și o lasă pe Dinamo pe ultimul loc! Cum arată clasamentul 19:13 Adrian Mititelu Jr, surprins la FCU Craiova – U Cluj! Prima apariţie publică, după ce a stat în comă zece ore 19:09 Ange Postecoglou, răspuns direct pentru fanii care îl cer pe Radu Drăgușin titular la Tottenham! 18:52 „6 inși câștigă mai bine!” Ce salariu avea Gabi Tamaș la Concordia Chiajna, înainte de retragere. A spus suma fără nicio reținere 18:49 Jucătorul dorit de Gigi Becali la FCSB, „dublă” de senzaţie! A ţinut-o pe FCU Craiova „în viaţă”, cu două goluri superbe Vezi toate știrile
Citește și