Închide meniul

Dan Petrescu ar fi pe lista lui Al Nassr! „Bursucul” l-ar putea antrena pe Cristiano Ronaldo

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 13 aprilie 2023, 18:46

Dan Petrescu ar fi pe lista lui Al Nassr! „Bursucul l-ar putea antrena pe Cristiano Ronaldo

Dan Petrescu ar fi pe lista lui Al Nassr

Dan Petrescu / Profimedia

Dan Petrescu ar fi pe lista lui Al Nassr! „Bursucul” l-ar putea pregăti astfel pe Cristiano Ronaldo, care a rămas fără antrenor, după demiterea lui Rudi Garcia. Tehnicianul român încă nu şi-a prelungit contractul la CFR Cluj, înţelegerea expirând la finalul sezonului viitor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dan Petrescu se află la al treilea mandat pe banca celor de la CFR Cluj, alături de care a cucerit patru titluri în Liga 1.

Dan Petrescu ar fi pe lista lui Al Nassr

Informaţia că Dan Petrescu s-ar afla pe lista lui Al Nassr este oferită de gsp.ro. Sursa citată anunţă faptul că „Bursucul” a intrat în vizorul oficialilor saudiţi, şi astfel ar fi luat în calcul pentru a prelua echipa.

Cu toate acestea, sunt şanse mici ca antrenorul român să o preia pe Al Nassr. Oficialii trupei din Arabia Saudită încearcă să-l convingă pe Jose Mourinho să preia formaţia, şi astfel să ajungă să-l antreneze pe Cristiano Ronaldo din nou.

Al Nassr i-ar oferi lui Jose Mourinho un salariu colosal, dacă lusitanul ar accepta propunerea. Nu mai puţin de 100 de milioane de euro, pe două sezoane, ar încasa „The Special One”, anunţă presa din Spania.

Reclamă

Al Nassr a făcut astăzi anunţul că Rudi Garca nu mai este antrenorul echipei. Oficialii saudiţi au fost nemulţumiţi de rezultatele echipei, şi astfel au luat decizia ca antrenorul francez să nu mai continue la cârma echipei.

De cealaltă parte, Dan Petrescu nu şi-a prelungit încă înţelegerea cu CFR Cluj, deşi Neluţu Varga a dezvăluit, în mai multe rânduri, că este doar o chestiune de timp până când „Bursucul” îşi va pune semnătura pe un nou contract cu clujenii.

Rudi Garcia e OUT de la Al Nassr. Jose Mourinho a primit o ofertă uriaşă pentru a-l antrena pe Cristiano Ronaldo

Rudi Garcia e OUT de la Al Nassr din cauza rezultatelor dezamăgitoare obţinute, iar şeicii încearcă să-l aducă pe Jouse Mourinho pentru a-l antrena pe Cristiano Ronaldo. Se doreşte o nouă lovitură uriaşă de imagine în Arabia Saudită.

Reclamă 4 / 0/3

Al Nassr a remizat cu Al Feiha şi a ajuns la trei puncte în spatele liderului Al Ittihad. Conducătorii clubului nu au mai avut răbdare şi despărţirea de Rudi Garcia este aproape de a fi ocializată. Mai ales că, după ultimul meci, francezul a avut un conflict în vestiar cu Cristiano Ronaldo şi cu ceilalţi jucători de la Al Nassr.

Jurnaliştii de la as.com anunţă că Jose Mourinho tocmai a primit o ofertă fabuloasă pentru a o prelua pe Al Nassr. Vor să îl transforme pe „Mou” în cel mai bine plătit antrenor! Sunt dispuşi să îi achite 100 de milioane de euro pentru două sezoane.

Jose Mourinho ar putea astfel să îl antreneze din nou pe Cristiano Ronaldo, cel alături de care a lucrat în perioada 2010-2013. Au câştigat împreună un titlu în La Liga (2012), o Cupă a Spaniei (2011) şi o Supercupă a Spaniei (2012).

Portughezul în vârstă de 60 de ani mai are contract cu AS Roma până în 2024, dar ar putea fi tentat de propunerea uriaşă. În acest moment, „capitolinii” sunt pe podium în Serie A. Au 53 de puncte, cu unul mai mult decât AC Milan şi două în plus faţă de Inter.

Recomandări
  • Dan Petrescu ar fi pe lista lui Al Nassr
  • „Bursucul” îl poate antrena pe Cristiano Ronaldo

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
17:24 Vlad Covaliu a devenit campion mondial la sabie la juniori! Performanţă uriaşă a românului în Arabia Saudită 17:22 „Plecăm cu prima șansă!” Ștefan Târnovanu, mesaj de luptă înaintea derby-ului cu Rapid! Verdict despre lupta pentru titlu 17:06 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 18 aprilie 2024 16:58 „Asta îi ajută!” Ioan Andone știe ce avantaj are Dinamo în lupta pentru salvarea de la retrogradare! 16:43 Dan Petrescu a început revoluția la CFR Cluj! Primul jucător care pleacă de la echipa lui Neluțu Varga 16:36 Gică Hagi, genial când a fost întrebat de Manchester City – Real Madrid: „M-ai prins în ofsaid! Am şi momente din astea!” 16:26 PAOK – Club Brugge LIVE SCORE (22:00). Răzvan Lucescu luptă pentru semifinalele Conference League! Meciurile serii din Europa 16:01 „Se rupe” Arena Naţională la derby-ul FCSB – Rapid! Câte bilete s-au vândut deja la meciul ce poate decide matematic titlul! 15:44 Oţelul Galaţi – U Cluj LIVE TEXT (20:30). Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei României. Echipe probabile 15:12 Alex Chipciu, uluit de reacţiile la adresa lui Vlad Chiricheş: „Mi se pare incredibil că lumea a crezut că nu e” Vezi toate știrile
Citește și