Închide meniul

Rudi Garcia e OUT de la Al Nassr. Jose Mourinho a primit o ofertă uriaşă pentru a-l antrena pe Cristiano Ronaldo

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 12 aprilie 2023, 13:19

Rudi Garcia e OUT de la Al Nassr. Jose Mourinho a primit o ofertă uriaşă pentru a-l antrena pe Cristiano Ronaldo

Rudi Garcia e OUT de la Al Nassr. Jose Mourinho a primit o ofertă uriaşă pentru a-l antrena pe Cristiano Ronaldo

Jose Mourinho, pe bancă la un meci al lui AS Roma / Profimediaimages

Rudi Garcia e OUT de la Al Nassr din cauza rezultatelor dezamăgitoare obţinute, iar şeicii încearcă să-l aducă pe Jouse Mourinho pentru a-l antrena pe Cristiano Ronaldo. Se doreşte o nouă lovitură uriaşă de imagine în Arabia Saudită.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Al Nassr a remizat cu Al Feiha şi a ajuns la trei puncte în spatele liderului Al Ittihad. Conducătorii clubului nu au mai avut răbdare şi despărţirea de Rudi Garcia este aproape de a fi ocializată. Mai ales că, după ultimul meci, francezul a avut un conflict în vestiar cu Cristiano Ronaldo şi cu ceilalţi jucători de la Al Nassr.

Rudi Garcia e OUT de la Al Nassr. Jose Mourinho, chemat să-l antreneze pe Cristiano Ronaldo

Jurnaliştii de la as.com anunţă că Jose Mourinho tocmai a primit o ofertă fabuloasă pentru a o prelua pe Al Nassr. Vor să îl transforme pe „Mou” în cel mai bine plătit antrenor! Sunt dispuşi să îi achite 100 de milioane de euro pentru două sezoane.

Jose Mourinho ar putea astfel să îl antreneze din nou pe Cristiano Ronaldo, cel alături de care a lucrat în perioada 2010-2013. Au câştigat împreună un titlu în La Liga (2012), o Cupă a Spaniei (2011) şi o Supercupă a Spaniei (2012).

Portughezul în vârstă de 60 de ani mai are contract cu AS Roma până în 2024, dar ar putea fi tentat de propunerea uriaşă. În acest moment, „capitolinii” sunt pe podium în Serie A. Au 53 de puncte, cu unul mai mult decât AC Milan şi două în plus faţă de Inter.

Reclamă

Jose Mourinho este unul dintre cei mai titraţi antrenori din istoria fotbalului. În ultima perioadă a primit propuneri de a prelua atât naţionala Braziliei, cât şi cea a Portugaliei. A fost campion cu Porto (2003, 2004), Chelsea (2005, 2006, 2015), Inter (2009, 2010) şi Real Madrid (2012). Cu Roma a câştigat, anul trecut, Conference League. A devenit astfel primul tehnician care câștigă Conference League, Europa League și Champions League.

S-a aflat topul celor mai bine plătiţi antrenori din fotbal

De pe locul 9, Jouse Mourinho poate deveni lider în topul celor mai bine plătiţi antrenori din fotbal. Jurnaliştii de la thesun.co.uk au făcut calculele, iar marele câştigător este Diego Simeone. Salariul pe care îl primeşte antrenorul lui Atletico Madrid nu are rival! Acesta încasează nu mai puţin de 29.8 milioane de lire sterline (n.r. 34 de milioane de euro) pe an. Este urmat de Pep Guardiola, care este plătit de şeici cu 19.7 milioane de lire sterline (22.4 milioane de euro).

Jurgen Klopp ocupă ultima treaptă a podiumului şi este urmat de Graham Potter de la Chelsea. Carlo Ancelotti este pe poziţia a 7-a, cu mai puţin de 10 milioane de lire sterline pe sezon. În schimb, Xavi abia a prins ultimul loc în TOP 12. Antrenorul Barcelonei primeşte 3.4 milioane de lire sterline pe an! A acceptat să îşi ajute echipa de suflet, care trece prin momente dificile din cauza fair-play-ului financiar.

Reclamă 4 / 0/3

Cum arată TOP 12 al salariilor antrenorilor de fotbal:

1. Diego Simeone (Atletico Madrid) – 29.8 milioane de lire sterline
2. Pep Guardiola (Manchester City) – 19.7 milioane de lire sterline
3. Jurgen Klopp (Liverpool) – 15.7 milioane de lire sterline
4. Graham Potter (Chelsea) – 12 milioane de lire sterline
5. Max Allegri (Juventus) – 11.3 milioane de lire sterline
6. Thomas Tuchel (Bayern Munchen) – 10.5 milioane de lire sterline
7. Carlo Ancelotti (Real Madrid) – 9.6 milioane de lire sterline
8. Simone Inzaghi (Inter) – 8.8 milioane de lire sterline
9. Jose Mourinho (AS Roma) – 8.1 milioane de lire sterline
10. Xabi Alonso (Bayer Leverkusen) – 4.4 milioane de lire sterline
11. Niko Kovac (Wolfsburg) – 3.5 milioane de lire sterline
12. Xavi (Barcelona) – 3.4 milioane de lire sterline

Antrenorii granzilor din Premier League sunt depăşiţi numai de Diego Simeone, care stă din 2011 pe banca lui Atletico. Şi jucătorii din campionatul Angliei au salarii uriaşe. Pe primele două locuri sunt Kevin De Bruyne şi Erling Haaland de la Manchester City. Belgianul primeşte 425.000 de lire sterline (n.r. 482.000 de euro) pe săptămână, în timp ce Haaland încasează săptămânal câte 402.250 e lire sterline (457.000 de euro).

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:50 FRF a anunțat ce echipe au primit licența pentru cupele europene! Ce se întâmplă cu Corvinul Hunedoara 14:41 Reacția lui Gigi Becali, după ce a aflat că Risto Radunovic e pe lista lui CFR Cluj! Mesaj direct pentru vedeta de la FCSB 14:17 QPR – Leeds LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:00). Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier Leauge! Echipele probabile 14:07 NEWS ALERTDaniel Niculae, urmărit penal în dosarul materialelor pirotehnice 13:47 Mircea Lucescu, Ion Ţiriac şi Nicolae Badea, super-proiect la unicul Dinamo: „Au avut o întâlnire cei trei” 13:30 „Să vină targa, să mă ia!” Romario, declarație fabuloasă după ce s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani! 13:15 „Nu sunt idiot!” Cum poate pica transferul lui Florinel Coman în Qatar. Anunțul făcut de Gigi Becali 12:39 Gigi Becali, anunțul momentului despre situația lui Florinel Coman! Noi detalii despre accidentarea lui „Mbappe” 12:29 „Cu el am avut cea mai proastă relație!” Alexandru Bourceanu, dezvăluiri din perioada în care Costel Gâlcă o antrena pe FCSB! 12:02 Etapă decisivă pentru PAOK şi Răzvan Lucescu, în Superliga din Grecia! PAOK – AEK e live în AntenaPLAY, duminică, de la 19:30 Vezi toate știrile
Citește și