Închide meniul

Dan Petrescu, demis de la Jeonbuk! Anunțul de ultim moment al presei din Coreea de Sud: „Echipa s-a prăbușit!”

Viviana Moraru Publicat: 5 aprilie 2024, 12:58

Reclamă
Dan Petrescu, demis de la Jeonbuk! Anunțul de ultim moment al presei din Coreea de Sud: Echipa s-a prăbușit!”

Dan Petrescu, demis de la Jeonbuk

Dan Petrescu / Profimedia

Dan Petrescu a fost demis de la Jeonbuk. Presa din Coreea de Sud a făcut anunțul și a dezvăluit că antrenorul român a fost dat afară, din cauza rezultatelor înregistrate de echipă în acest sezon.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jeonbuk este pe ultimul loc în campionatul din Coreea de Sud, fără victorie în acest sezon. Trupa lui Dan Petrescu a obținut doar trei remize, în șase meciuri disputate.

Dan Petrescu, demis de la Jeonbuk! Anunțul de ultim moment

Oficialii lui Jeonbuk nu au mai așteptat următorul meci și au luat decizia de a-l demite pe Dan Petrescu. Jurnaliștii sud-coreeni au făcut anunțul și au dezvăluit că urmează ca echipa să oficializeze despărțirea de Dan Petrescu.

„Din cauza recentei prăbușiri a echipei, clubul și antrenorul au ajuns la un consens în privința unei schimbări. Urmează și anunțul oficial.

Clubul a făcut ceea ce trebuia. Nu doar rezultatele au fost patetice, ci și atmosfera de la echipă. Pe măsură ce jocul letargic a continuat, fotbaliștii și-au pierdut încrederea, iar în cadrul clubului au existat îndoieli cu privire la Dan Petrescu, care nu avea o direcție clară”, au transmis sud-coreenii de la sports.danga.com.

Reclamă

Sursa citată anterior anunță că Dan Petrescu urmează să preia o echipă din Liga 1, având deja oferte din campionatul intern.

Dan Petrescu a preluat-o pe Jeonbuk în vară, după ce s-a despărțit de CFR Cluj. Antrenorul român a bifat 38 de meciuri pe banca formației din Coreea de Sud, având o medie de 1,47 puncte per meci. „Bursucul” a înregistrat 16 victorii, 11 remize și 12 înfrângeri la Jeonbuk.

Jeonbuk are o serie dezastruoasă de rezultate. Echipa sud-coreeană nu a mai bifat o victorie de opt meciuri, mai exact de la începutul lunii februarie.

Reclamă 4 / 0/3

Dan Petrescu s-a prăbușit emoțional după o nouă înfrângere la Jeonbuk

Dan Petrescu s-a prăbușit emoțional după o nouă înfrângere la Jeonbuk. Situația românului în Coreea de Sud este tot mai complicată, având în vedere că Jeonbuk a ajuns pe ultimul loc în campionat.

”Îmi prezint scuzele fanilor, care au traversat o lungă distanță să fie alături de noi. E un rezultat dezamăgitor. În prima repriză, chiar dacă nu a fost atât de bună, am creat trei-patru ocazii. Pe de altă parte, Jeju a înscris la singura ocazie. În partea secundă au fost mai mult.

Când am luat roșu, lupta a devenit dificilă. Am ratat multe ocazii. Nu e vorba doar de jocul de astăzi. Îmi pare rău de jucători și de fani care au venit de departe. E un moment dificil.

Îmi e rușine de mine. Ce trebuie să facem este să creștem ritmul. Nu mai e mult timp până la următorul meci. Jucătorii creează ocazii meci de meci, dar nu reușesc să marcheze, așa că e frustrant”, a spus Dan Petrescu, potrivit chosun.com.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:36 Foto„Avem potențial!” Roberto Gliga, prima reacție după România – Coreea de Sud 3-2! A vorbit după ce a fost „atacat” cu ciocolată 15:35 VIDEORomânia – Coreea de Sud 3-2! O nouă VICTORIE URIAŞĂ pentru „tricolori”, la CM de hochei, live în AntenaPLAY 15:12 Adevăratul motiv pentru care Dan Petrescu a acceptat să îşi încheie brusc vacanţa şi să semneze cu CFR Cluj: „Nu puteam refuza!” 14:46 Mihai Stoica, explicaţie total neaşteptată! Motivul pentru care numărul 27 va fi trecut pe tricourile campioanei FCSB 14:33 Zeljko Kopic, reacţie fermă după ce fanii lui Dinamo i-au cerut demisia: „Sunt primul care se supără!” Mesaj despre viitorul lui 14:06 „Şumudică va dormi la stadion!” Robert Niţă l-a dat de gol pe Dan Şucu! Când va fi anunţat noul antrenor de la Rapid 13:54 FotoAndrei Vlad, petrecere de pomină cu alcool şi săruturi pasionale la Mamaia! S-a „împărţit” între o blondă şi o brunetă 13:09 Adrian Şut, aproape de transferul carierei după ce a câştigat titlul cu FCSB! Gigi Becali poate da un „tun” financiar 13:00 VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Eduard Ionescu şi Ioana Sîngeorzan joacă azi, live în AntenaPLAY 12:48 Max Verstappen a dat cărţile pe faţă despre oferta colosală de la Mercedes: „Dacă aş concura pentru locul 5, aş deveni morocănos” Vezi toate știrile
Citește și