Închide meniul

„Îmi e rușine de mine!” Dan Petrescu s-a prăbușit emoțional după o nouă înfrângere la Jeonbuk

Alex Ioniță Publicat: 3 aprilie 2024, 16:49

Reclamă
Îmi e rușine de mine!” Dan Petrescu s-a prăbușit emoțional după o nouă înfrângere la Jeonbuk

Dan Petrescu s-a prăbușit emoțional după ultima înfrângere a celor de la Jeonbuk

Dan Petrescu / Profimedia

Dan Petrescu s-a prăbușit emoțional după o nouă înfrângere la Jeonbuk. Situația românului în Coreea de Sud este tot mai complicată, având în vedere că Jeonbuk a ajuns pe ultimul loc în campionat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

De la startul noului sezon, echipa românului a adunat doar 3 puncte în 5 partide. Astfel, postul lui Petrescu este în pericol.

Dan Petrescu s-a prăbușit emoțional după o nouă înfrângere la Jeonbuk

După ultimul meci pierdut de Jeonbuk, 0-2 cu Jeju, Dan Petrescu și-a prezentat scuzele față de fanii echipei sale. De asemenea, românul a spus că îi este rușine deoarece nu reușește să își facă echipa să joace un fotbal mai calitativ.

”Îmi prezint scuzele fanilor, care au traversat o lungă distanță să fie alături de noi. E un rezultat dezamăgitor. În prima repriză, chiar dacă nu a fost atât de bună, am creat trei-patru ocazii. Pe de altă parte, Jeju a înscris la singura ocazie. În partea secundă au fost mai mult.

Când am luat roșu, lupta a devenit dificilă. Am ratat multe ocazii. Nu e vorba doar de jocul de astăzi. Îmi pare rău de jucători și de fani care au venit de departe. E un moment dificil.

Reclamă

Îmi e rușine de mine. Ce trebuie să facem este să creștem ritmul. Nu mai e mult timp până la următorul meci. Jucătorii creează ocazii meci de meci, dar nu reușesc să marcheze, așa că e frustrant”, a spus Dan Petrescu, potrivit chosun.com.

După demisia lui Adrian Mutu de la CFR Cluj, Dan Petrescu ar putea fi o variantă pentru banca echipei din Gruia. Ioan Andone a spus deja că „Bursucul” le poate salva sezonul ardelenilor.

Chiar dacă această variantă era văzută cu puține șanse de reușită, în urmă cu ceva timp, situația lui Jeonbuk ar putea duce la demisia lui Petrescu, iar acesta poate lua în calcul o revenire pe banca echipei pe care a făcut-o, de mai multe ori, campioana României.

Reclamă 4 / 0/3

Ioan Andone îl vede pe Dan Petrescu drept înlocuitorul perfect pentru Adrian Mutu la CFR Cluj

Fostul antrenor este de părere că Dan Petrescu este mereu o soluție pentru CFR Cluj, având în vedere faptul că „Bursucul” are deja experiență la cârma echipei din Gruia.

Totodată, acesta a vorbit și despre varianta Dorinel Munteanu și este de părere că acesta nu va pleca de la Oțelul.

„(n.r. poate reveni Dan Petrescu la CFR Cluj?) E mereu o variantă, o soluție, la câte campionate le-a adus și la câte performanțe a făcut în cupele europene.

Momentan are treaba lui acolo (n.r. în Coreea de Sud), nu a fost dat afară. El poate remedia CFR-ul, are experiență.

De variante nu știu ce să spun, nu cred că merge niciun antrenor din Liga 1 (n.r. Despre varianta Dorinel Munteanu). Dorinel are proiectul lui, a muncit ani de zile la Oțelul, nu cred că lasă echipa. Trebuie să vezi ce antrenori sunt liberi acum”, a spus Ioan Andone, pentru AntenaSport.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:42 Thomas Tuchel poate rămâne la Bayern Munchen! Un nou „caz Xavi” în fotbalul mondial. Anunțul făcut de antrenorul bavarezilor 18:23 Ora la care joacă Bernadette Szocs cu Natalia Bajor, exclusiv în AntenaPLAY, la Saudi Smash 2024. Programul complet al româncelor 18:22 „A fost atât de stupid..” Ianis Hagi pleacă de la Rangers! Scoțienii au făcut anunțul momentului despre „Prinț” 18:03 VIDEOEduard Ionescu și Ioana Sîngeorzan au ratat calificarea pe tabloul principal de la Saudi Smash! Meciurile au fost în AntenaPLAY 17:55 Ronnie O`Sullivan şi-a ales favoritul la câştigarea Campionatului Mondial de snooker, după ce a fost eliminat încă din sferturi 17:48 Marco Reus pleacă de la Borussia Dortmund după 12 ani! Fabrizio Romano a făcut anunțul care zguduie Bundesliga 17:44 Mesajul lui Dan Petrescu pentru FCSB, după ce echipa lui Gigi Becali a câştigat titlul. „Bursucul”, şocat de rapidişti 17:28 „Se întoarce Alex Chipciu la FCSB?” Mihai Stoica a dat răspunsul pe loc! Dezvăluire sinceră despre negocieri 17:00 Farul – Sepsi LIVE TEXT (20:00). Gică Hagi luptă pentru locul 2 din play-off! Echipele probabile 16:50 Programul complet al F1 Academy™ de la Miami! Prima sesiune de antrenamente a fost live video în AntenaPLAY Vezi toate știrile
Citește și