Închide meniul

Dan Petrescu, despre posibilitatea de a ajunge să o antreneze pe Chelsea: „Fanii erau cei mai fericiți să mă vadă înapoi!”

Cosmin Olteanu Publicat: 5 aprilie 2023, 9:00

Reclamă
Dan Petrescu, despre posibilitatea de a ajunge să o antreneze pe Chelsea: Fanii erau cei mai fericiți să mă vadă înapoi!”

Dan Petrescu, despre posibilitatea de a ajunge să o antreneze pe Chelsea

Dan Petrescu, în timpul unui meci pentru Chelsea / Profimedia

Dan Petrescu a vorbit despre posibilitatea de a ajunge să o antreneze pe Chelsea. Formația de pe „Stamford Bridge” a rămas fără antrenor principal, după demiterea lui Graham Potter. În prezent, Chelsea se află pe locul 11 din Premier League, cu 39 de puncte obținute după 29 de meciuri jucate.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dan Petrescu susține că visează ca, într-o bună zi, să revină la Chelsea, din postura de antrenor.

Dan Petrescu, despre posibilitatea de a ajunge să o antreneze pe Chelsea

Deși își dorește foarte mult să o antreneze pe Chelsea, „Bursucul” este conștient de faptul că acest lucru este puțin probabil să se întâmple.

„Nu știu și nu cred că voi ajunge antrenor la Chelsea. Chiar nu cred că cineva se va gândi la mine… Dacă era un proprietar din România sau cineva care mă știe poate îmi dădea și mie o șansă. Dacă aveam această șansă, fanii de acolo erau cei mai fericiți să mă vadă înapoi! Pentru mine ar fi un vis să se întâmple asta. Din păcate, visele nu ies cum vrem noi. E foarte greu nu să ajung acolo, ci doar să fiu luat în calcul pentru postul de antrenor.

E clar că nu toată lumea consideră campionatul românesc ca fiind foarte puternic. Dar eu am avut rezultate și în Champions League, și în Europa sau Conference League. Totuși, Chelsea vrea un nume mai mare, mereu a căutat altceva. Singurele oferte pe care le-am avut din Premier League au fost de la echipe de pe ultimul loc”, a declarat Dan Petrescu, pentru gsp.ro.

Reclamă

Julian Nagelsmann, favorit să-i ia locul lui Graham Potter, antrenorul demis de la Chelsea

Jurnalistul Fabrizio Romano susține că Julian Nagelsmann este favorit să o preia pe Chelsea, în acest moment. Londonezii se pare că l-au contactat deja pe antrenorul neamț, care însă nu și-a dat răspunsul final.

De asemenea, deși s-a zvonit că și Mauricio Pochettino ar fi pe lista londonezilor, jurnalistul italian a dezvăluit faptul că doar Julian Nagelsmann este vizat în acest moment de oficialii clubului din Premier League.

Julian Nagelsmann a fost recent demis de Bayern Munchen, echipă pe care o preluase la startul sezonului trecut. În locul său, bavarezii l-au pus pe bancă chiar pe fostul antrenor de la Chelsea, Thomas Tuchel.

Reclamă 4 / 0/3

În cariera sa de antrenor, Julian Nagelsmann le-a mai pregătit pe Hoffenheim și RB Leipzig, alături de care a avut rezultate notabile.

De cealaltă parte, Graham Potter a lăsat-o pe Chelsea pe locul 11 în Premier League, cu posibilitatea ca echipa să înregistreze cea mai proastă clasare în campionat din ultimii 27 de ani.

Potter a costat-o pe Chelsea suma uriașă de 25,6 milioane de euro, în cele opt luni petrecute la echipă. 20 de milioane de euro au fost plătite de oficialii clubului de pe Stamford Bridge lui Brighton, pentru a-l lăsa să plece pe tehnician, iar restul sumei a reprezentat salariul acestuia, de aproximativ 200.000 de euro pe săptămână.

„Chelsea confirmă că Graham Potter a părăsit clubul. Antrenorul își dăduse acordul pentru a colabora și a facilita o tranziție ușoară. În perioada petrecută la club, Graham ne-a dus în sferturile de finală ale Champions League, unde o vom întâlni pe Real Madrid.

Chelsea îi mulțumește lui Graham pentru tot efortul depus și contribuția pe care a avut-o și îi dorește noroc în viitor. Bruno Saltor va îndeplini funcția de antrenor interimar”, se arată în comunicatul oficial.

În numele tuturor celor de la club, vrem să-i mulțumim sincer lui Graham pentru contribuția sa la Chelsea. Avem cel mai înalt grad de respect pentru Graham ca antrenor și ca persoană. El s-a comportat întotdeauna cu profesionalism și integritate și suntem cu toții dezamăgiți de ceea ce s-a întâmplat”, a declarat patronul lui Chelsea.

Reclamă
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:53 Reacția presei din Ungaria după scandalul xenofob de la Farul – Sepsi 1-4! Ce s-a scris despre scandări 8:42 Florin Manea, anunț ferm despre viitorul lui Radu Drăgușin: „Dacă va fi în continuare rezervă, nu va rămâne la Tottenham!” 8:21 „M-am simțit teribil!” Max Verstappen a avut probleme în calificările cursei de sprint a Marelui Premiu de la Miami! 8:14 Primul transfer de titlu pe care îl face Dan Petrescu la CFR Cluj! Atacantul a refuzat-o pe FCSB și este într-o formă de senzație 0:15 VIDEOMax Verstappen, pole position în cursa de sprint a Marelui Premiu de la Miami (Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY, de la ora 19:00) 3
mai
23:57
Mihai Stoica a anunţat o schimbare majoră la FCSB: „Poate chiar se va ajunge să se voteze!”
3
mai
22:55
„Penibil!” Oficialii de la Sepsi au ieșit la atac după 4-1 cu Farul! Mesaj dur despre scandările xenofobe
3
mai
22:45
„Nu le-am dat nicio șansă” Reacții categotice din tabăra lui Sepsi după 4-1 cu Farul! Ce s-a spus despre performanța de la Ovidiu
3
mai
22:37
Prima reacţie a lui Gică Hagi, după umilinţa din Farul – Sepsi 1-4: „Un meci de care îţi este ruşine! E greu să accepţi”
3
mai
22:26
Marius Ștefănescu, anunțul momentului despre transferul la FCSB. Ce a spus despre declarațiile lui Laszlo Dioszegi
Vezi toate știrile
Citește și