Închide meniul

Dan Petrescu e „pe val” în Coreea de Sud! A calificat-o pe Jeonbuk în finala Cupei

Viviana Moraru Publicat: 1 noiembrie 2023, 16:38

Reclamă
Dan Petrescu e „pe val în Coreea de Sud! A calificat-o pe Jeonbuk în finala Cupei

Dan Petrescu e "pe val" în Coreea de Sud şi s-a calificat cu Jeonbuk în finala Cupei

Dan Petrescu şi jucătorii de la Jeonbuk/ Instagram Jeonbuk

Dan Petrescu e „pe val” în Coreea de Sud, după ce a calificat-o pe Jeonbuk în finala Cupei. Trupa tehnicianul român a obţinut o performanţă remarcabilă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jeonbuk a învins-o clar pe Incheon, în semifinalele Cupei din Coreea de Sud. Trupa lui Dan Petrescu s-a impus cu 3-1 pentru a-şi asigura prezenţa în ultimul act al Cupei.

Dan Petrescu e „pe val” în Coreea de Sud şi s-a calificat cu Jeonbuk în finala Cupei

Jeonbuk a deschis scorul în minutul 23 prin Moon Seon-Min. Înainte de pauză, în minutul 39, Incheon a restabilit egalitatea pe tabelă, după ce Gerso a marcat.

Trupa lui Dan Petrescu a preluat din nou conducerea în minutul 62, după ce Paik Seung-Ho a reuşit să înscrie. În prelungiri, în minutul 90+8, Park Jae-Yong a reuşit să marcheze pentru 3-1 pentru formaţia lui Petrescu.

În finala Cupei Coreei de Sud, Jeonbuk se va duela cu Pohang, cea care a trecut în semifinale de Jeju United. Ultimul act al Cupei va avea loc pe 4 noiembrie, pe terenul celor de la Pohang.

Reclamă

Pentru a ajunge în finala Cupei Coreei de Sud, Jeonbuk le-a eliminat pe rând pe Paju Citizen, Gwangju şi Incheon.

În campionat, Jeonbuk ocupă locul 4, cu 53 de puncte, acumulate după 35 de meciuri disputate. Trupa lui Dan Petrescu se află la patru puncte distanţă de podium şi de ultimul loc care asigură prezenţa în preliminariile competiţiilor asiatice.

Jeonbuk evoluează şi în grupele Ligii Campionilor Asiei. Echipa pregătită de Dan Petrescu ocupă locul 2 în grupă, cu şase puncte acumulate după trei meciuri disputate.

Reclamă 4 / 0/3

Dan Petrescu, victorie la scor de neprezentare cu Jeonbuk

Dan Petrescu a obţinut o victorie la scor de neprezentare cu Jeonbuk. Echipa din Coreea de Sud a învins-o cu 3-0 pe formaţia din Singapore Lion City, în Liga Campionilor Asiei.

„Bursucul” a ajuns la 3 victorii consecutive cu Jeonbuk, după Seoul – Jeonbuk 0-2 şi Daegu – Jeonbuk 1-2.

În Liga Campionilor Asiei, Jeonbuk ocupă locul 2 în grupă, cu 6 puncte obţinute în 3 meciuri. Pe primul loc este Bangkok, care are tot 6 puncte, dar din două partide. Totodată, Bangkok are şi un golaveraj mai bun decât echipa antrenată de Dan Petrescu.

Amano (min. 5), Tan (min. 33, autogol) și Moon Seon-Min (min. 57) au fost marcatorii meciului Jeonbuk – Lion City, încheiat cu scorul de 3-0 pentru echipa din Coreea de Sud.

Dan Petrescu s-a calificat in-extremis în play-off-ul din Coreea de Sud, cu o victorie în ultimul meci din sezonul regulat. În play-off, elevii lui Dan Petrescu au debutat cu o victorie, 2-1 în deplasare cu Daegu.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:22 Adrian Bumbescu, „săgeţi” către Gigi Becali şi FCSB la petrecerea Stelei din 1986: „Se laudă cu al 27-lea titlu, nu e” 17:59 Jaqueline Cristian a ratat tabloul principal al turneului de la Roma! A fost învinsă în ultima rundă de calificări 17:28 „Voi discuta și cu alt club!” Dani Coman nu s-a înțeles încă cu CFR Cluj! Anunțul care îi dă fiori lui Neluțu Varga 17:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 7 mai 2024 17:18 FotoValentin Ceaușescu, apariție de senzație la petrecerea generației „Steaua 1986”. Cum a ajuns să arate la 76 de ani 17:09 FotoRivalele celebre ale Simonei Halep s-au întâlnit la Met Gala! Reacţia surprinzătoare a Mariei Sharapova: „Unde e Serena?” 16:31 După ce a ratat transferul lui Rafa Mujica, Gigi Becali a renunţat la un alt atacant cu cifre extraordinare! 16:28 „Pot ajuta!” Mircea Lucescu, primul mesaj după întâlnirea cu Dan Șucu și George Copos! 16:12 „Are clauză de 5.000.000!” Gigi Becali îl poate pierde și pe Darius Olaru! Giovanni Becali a făcut anunțul 15:52 Connor Bedard, noua stea din NHL, va străluci la Campionatul Mondial de hochei (10-26 mai, AntenaPLAY) Vezi toate știrile
Citește și