Închide meniul

Dan Petrescu, făcut praf de un fost jucător! „La fotbal e foarte slab. În rest, ţipete şi isterie din orice motiv”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 8 iulie 2021, 14:47

Dan Petrescu, făcut praf de un fost jucător! „La fotbal e foarte slab. În rest, ţipete şi isterie din orice motiv

Dan Petrescu, invitat la masă de Burleanu

Profimediaimages

„Nu am văzut niciun stil de antrenament (n.r. – la Dan Petrescu). El ţipă, urlă şi conduce. Petrescu este impulsiv: ţipete şi isterie din orice motiv. Nu exista o mână de antrenor. Faptul că Petrescu a jucat la Chelsea nu este o calitate de antrenor, este un background fotbalistic.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dan Petrescu, făcut praf de un fost jucător

Vorbind despre antrenor, el a pregătit echipa numai în mod emoţional. Da, eram într-o stare fizică bună. Era clar că Petrescu era foarte preocupat de această chestiune, dar la fotbal era foarte slab”, a declarat Rykov pentru eurosport.ru.

Totuşi, cifrele ca antrenor ale lui Dan Petrescu îl contrazic pe Rykov: antrenorul şi-a trecut în cont patru titluri de campion şi o Supercupă a României.

Dan Petrescu vrea să revină în Rusia

Culmea e că următorul obiectiv al lui Dan Petrescu este un club din Rusia, acolo unde le-a condus pe Dinamo şi Kuban Krasnodar. „Cunosc bine campionatul Rusiei. Urmăresc meciurile și știrile de acolo pentru că vreau să mă întorc. Am avut multe oferte și din zona Golfului, dar i-am spus deja agentului meu că vreau să antrenez în Rusia.

Recent, am fost în discuții cu un club important din Rusia. Cineva mi-a promis o slujbă acolo. S-a întâmplat vara trecută, eram pe lista candidaţilor, dar până la urmă au ales un alt antrenor. Cu toate acestea, nimic nu s-a schimbat, aş vrea să mă întorc să lucrez în Rusia”, a declarat Dan Petrescu, potrivit sportbox.ru.

Reclamă

Dan Petrescu a promovat-o pe Kuban Kransdonar în prima ligă din Rusia în stagiunea 2009-2010. S-a clasat pe locul 8 în stagiunea următoare, departe de emoțiile retrogradării.

La Dinamo Moscova, Petrescu s-a clasat pe locul 7 în primul sezon, după care a terminat pe poziția a 4-a în stagiunea următoare. S-a întors la Kuban Krasnodar în 2016, dar a fost insuficient ca să salveze clubul. Măcinată de probleme financiare, Kuban s-a desființat în 2018.

„Vreau să merg în Rusia pentru că m-am simțit excelent în cei 5 ani petrecuți acolo, atât la Kuban, cât și la Dinamo Moscova. Doar când m-am întors la Kuban au mers lucrurile prost, dar asta a fost din cauza problemelor cu banii.

Reclamă 4 / 0/3

Aş dori să aştept o ofertă din Rusia. Dacă nu vine, atunci mă voi relaxa o vreme. Lucrez ca antrenor de 22 de ani fără pauză, CV-ul meu este plin, aşa că pauza actuală este importantă şi utilă pentru mine. Am doar 53 de ani, voi mai antrena cel puțin 15 ani de acum încolo”, a mai spus Dan Petrescu.

Recomandări
  • Dan Petrescu a antrenat-o pe Dinamo Moscova
  • Petrescu a cucerit 4 titluri de campion în Liga 1

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:35 LIVE SCOREPAOK – Club Brugge (22:00). Răzvan Lucescu luptă pentru semifinalele Conference League! Primele meciuri din Europa se joacă ACUM 21:25 „Cu Gigi Becali sau cu Adrian Mititelu e mai greu de lucrat?” Nicolae Dică a răspuns fără să stea pe gânduri 20:52 Echipa națională de handbal feminin și-a aflat grupa de la EURO 2024! Meciuri dificile pentru „tricolorele” lui Florentin Pera 20:43 LIVE TEXTOţelul Galaţi – U Cluj 1-1. Cisse, lovitură de cap perfectă! Dan Nistor a egalat din penalty 20:35 Programul complet al Marelui Premiu al Chinei (19-21 aprilie, AntenaPLAY). Calificările, sprint-ul și cursa sunt pe Antena 3 CNN 20:35 „Antrenor nou! Mulți jucători pleacă!” Daniel Pancu, anunț despre revoluția de la Rapid! A vorbit despre planul lui Dan Șucu 20:33 FotoAnamaria Prodan a dat noi detalii despre împăcarea cu Gigi Becali: „Nu e vorba de năşit!” 20:17 FIA World Endurance Championship 2024 – cursa de 6 ore de la Imola e exclusiv în AntenaPLAY (19-21 aprilie). Programul complet 19:56 „Marius Șumudică la Rapid?” Cristi Săpunaru a dat răspunsul pe loc! Ce cred jucătorii despre cel mai mare vis al lui „Șumi” 19:25 „Nu și-a luat rămas bun!” Cristi Săpunaru, dezvăluiri incredibile despre plecarea lui Cristiano Bergodi de la Rapid! Vezi toate știrile
Citește și