Închide meniul

Dan Petrescu, „în criză” în Coreea de Sud! Jeonbuk a ajuns la patru meciuri fără victorie: „Nu-i poţi învăţa să aibă noroc!”

Viviana Moraru Publicat: 3 septembrie 2023, 17:21

Reclamă
Dan Petrescu, „în criză în Coreea de Sud! Jeonbuk a ajuns la patru meciuri fără victorie: „Nu-i poţi învăţa să aibă noroc!

Dan Petrescu, "în criză" în Coreea de Sud

Dan Petrescu, în timpul unui meci/ Hepta

Dan Petrescu este „în criză” în Coreea de Sud. Jeonbuk a ajuns la patru meciuri fără victorie, după ce în ultima etapă a remizat, scor 0-0, în deplasarea de la Jeju United.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dan Petrescu traversează un moment dificil pe banca lui Jeonbuk. După ce în startul mandatului său pe banca sud-coreenilor, echipa a mers foarte bine, lucrurile s-au schimbat pe parcurs, iar Jeonbuk n-a mai câştigat de o lună.

Dan Petrescu, „în criză” în Coreea de Sud

Jeonbuk s-a deplasat pe terenul celor de la Jeju United pentru duelul din etapa a 29-a, din prima ligă din Coreea de Sud. Echipa lui Dan Petrescu avea nevoie de un succes pentru a se menţine pe podium, însă a remizat, scor 0-0.

Ultima victorie pentru „Bursuc” a avut loc pe 6 august, 2-0, pe teren prorpiu, în duelul cu Incheon. De atunci, Jeonbuk a obţinut un eşec, cu liderul Ulsan, şi trei remize, cu Suwon, Daejeon şi cu Jeju United.

După remiza cu Jeju, Jeonbuk a căzut pe locul cinci în prima ligă din Coreea de Sud, având 43 de puncte, după 29 de runde disputate. Echipa lui Dan Petrescu este la 18 puncte distanţă de liderul Ulsan Hyundai.

Reclamă

La finalul meciului cu Jeju United, Dan Petrescu s-a declarat dezmăgit de rezultatul înregistrat de echipa sa, mărturisind că jucătorilor le-a lipsit norocul în ultima etapă, după ce au ratat mai multe ocazii.

„E dezamăgitor că nu am câștigat nici acum. Băieții s-au luptat. Totuși, chiar dacă îi înveți pe jucători să șuteze și să paseze, chiar dacă îi înveți tactică, nu-i poți învăța să aibă noroc. Ne-am creat multe ocazii, dar n-am înscris niciun gol”, a declarat Dan Petrescu.

Dan Petrescu a răbufnit, după meciul din etapa trecută

După remiza cu Daejeon, Dan Petrescu a oferit primele declaraţii. „Bursucul” s-a declarat nemulţumit de rezultatul înregistrat de echipa sa, mărturisind că jucătorii au moralul la pământ după ultimele două meciuri. Fostul antrenor al lui CFR Cluj a declarat că echipa sa ar fi trebuit să iasă învingătoare din duelurile cu Ulsan şi Daejeon.

Reclamă 4 / 0/3

„În primul rând, sunt dezamăgit de faptul că nu am câştigat. Repriza secundă nu a fost una bună pentru noi, dar prima a fost puţin mai bună. În meciurile trecute, am prestat un joc bun şi nu am câştigat.

Problema este moralul jucătorilor. Ar fi trebuit să câştigăm alte patru puncte după ultimele două meciuri, dar nu am obţinut aceste rezultate, astfel că moralul e la pământ.

Trebuie să ne dăm seama ce s-a întâmplat. Trebuie să jucăm mai bine decât am făcut-o astăzi. În perioada de pregătire care urmează, trebuie să vedem care sunt jucătorii care şi-au îmbunătăţit condiţia fizică”, a declarat Dan Petrescu, conform besteleven.com.

Citește și:

Care este cel mai bun antrenor al momentului în fotbalul mondial?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:35 „Nu-l apucă prima zăpadă!” Dumitru Dragomir, mesaj categoric după ce Neil Lennon a fost prezentat la Rapid 9:11 Adi Popa regretă revenirea la FCSB! Mesajul categoric transmis: „Am cedat presiunii lui Gigi Becali!” 8:37 Ce a răspuns Răzvan Lucescu când a fost întrebat dacă e cel mai bun antrenor român 8:34 Dan Petrescu, sfătuit să-l transfere pe jucătorul lui Dinamo, care a fost huiduit de fani la baraj: „Se ‘bate’ cu Deac!” 8:16 Mircea Lucescu, semnal de alarmă pentru Dinamo după victoria de la baraj: „Nu înseamnă mult, mă aşteptam la altceva!” 20
mai
23:46
Ioan Andone cere şi el plecarea lui Zeljko Kopic de la Dinamo: „Trebuie un antrenor român. Aş păstra doar 5 jucători”
20
mai
23:26
„Vreţi să rămâneţi la Dinamo?” Zeljko Kopic, anunţ despre viitorul său după victoria cu Csikszereda: „Am 46 de ani, nu 60!”
20
mai
23:20
VIDEOFinlanda – Danemarca 3-1 a fost în AntenaPLAY! Duel încins la Campionatul Mondial de hochei
20
mai
23:11
Răzvan Lucescu şi-a dezvăluit clauza pe care o are în contractul cu PAOK! Ce a spus de interesul lui Beşiktaş
20
mai
23:05
Palermo – Venezia 0-1, în AntenaPLAY. Eşec pentru echipa lui Nedelcearu, în turul semifinalelor play-off-ului pentru Serie A
Vezi toate știrile
Citește și