Închide meniul

Dan Petrescu, un nou pas greşit în Coreea de Sud! Jeonbuk a ajuns la trei meciuri fără victorie

Viviana Moraru Publicat: 25 august 2023, 17:57

Reclamă
Dan Petrescu, un nou pas greşit în Coreea de Sud! Jeonbuk a ajuns la trei meciuri fără victorie

Dan Petrescu, un nou pas greşit în Coreea de Sud

Dan Petrescu, în timpul unei conferinţe de presă/ Hepta

Echipa lui Dan Petrescu a făcut un nou pas greşit în Coreea de Sud. Jeonbuk a remizat pe teren propriu cu Daejeon, într-un meci din runda a 28-a, ajungând astfel la trei meciuri fără victorie în campionat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Înaintea remizei cu Daejenon, Jeonbuk a fost învinsă de liderul Ulsan, şi a remizat pe teren propriu cu Suwon.

Dan Petrescu, un nou pas greşit în Coreea de Sud

Trupa lui Dan Petrescu s-a văzut condusă pe teren propriu de către Daejeon, după golul marcat de Orobo, în minutul 34.

Ulterior, Jeonbuk a reuşit să egaleze patru minute mai târziu. Song Min-Kyu a marcat, în minutul 38.

Deşi a obţinut doar un punct din duelul cu Daejeon, Jeonbuk rămâne pe locul 3 în prima ligă din Coreea de Sud, cu 42 de puncte obţinute după 28 de runde disputate.

Reclamă

După remiza cu Daejeon, Dan Petrescu a oferit primele declaraţii. „Bursucul” s-a declarat nemulţumit de rezultatul înregistrat de echipa sa, mărturisind că jucătorii au moralul la pământ după ultimele două meciuri. Fostul antrenor al lui CFR Cluj a declarat că echipa sa ar fi trebuit să iasă învingătoare din duelurile cu Ulsan şi Daejeon.

„În primul rând, sunt dezamăgit de faptul că nu am câştigat. Repriza secundă nu a fost una bună pentru noi, dar prima a fost puţin mai bună. În meciurile trecute, am prestat un joc bun şi nu am câştigat.

Problema este moralul jucătorilor. Ar fi trebuit să câştigăm alte patru puncte după ultimele două meciuri, dar nu am obţinut aceste rezultate, astfel că moralul e la pământ.

Reclamă 4 / 0/3

Trebuie să ne dăm seama ce s-a întâmplat. Trebuie să jucăm mai bine decât am făcut-o astăzi. În perioada de pregătire care urmează, trebuie să vedem care sunt jucătorii care şi-au îmbunătăţit condiţia fizică”, a declarat Dan Petrescu, conform besteleven.com.

Dan Petrescu, nemulţumit şi după ânfrângerea cu Ulsan

Dan Petrescu a suferit o înfrângere, alături de echipa sa, în Coreea de Sud. Jeonbuk a fost învinsă la limită, scor 0-1, de către liderul campionatului, Ulsan Hyundai, într-un meci din runda cu numărul 27 din prima ligă din Coreea de Sud.

După meci, Dan Petrescu s-a declarat dezamăgit de rezultatul obținut de echipa sa. Acesta a declarat că mai potrivit ar fi fost un rezultat de egalitate.

„Per total, am avut ghinion! Am avut ghinion în repriza a doua. Din punct de vedere statistic, nu era un meci de pierdut. Un egal ar fi fost mai potrivit. Dar e fotbal, și poți pierde. Nu am pierdut prea mult din posesie. Dacă am fi profitat de cele două șanse din prima repriză, am fi condus cu 2-0. Dacă nu marchezi când ai ocazia, fotbalul te pedepsește.

Nivelul jucătorilor de la Jeonbuk a crescut, în comparație cu începutul meu aici. Chiar dacă comiți o greșeală mică, poți pierde. Cred că a fost o greșeală că am primit gol.

În cazul unui derby, ca antrenor, ca jucător, îmi place să particip la astfel de meciuri. E frumos să joci un derby, dar nu e plăcut să-l pierzi. Atmosfera a fost una extraordinară”, a declarat Dan Petrescu, conform besteleven.com.

Reclamă
Citește și:

Este Răzvan Lucescu cel mai bun antrenor român al momentului?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:15 Gigi Becali, impresionat de titlul uriaş câştigat de Răzvan Lucescu cu PAOK. „E posibil să fie mai tare decât taică-su” 19
mai
23:59
VIDEOFanii lui PAOK au „aprins” Salonicul, după ce Răzvan Lucescu le-a adus titlul! Imagini senzaţionale cu sărbătoarea de pe stadion
19
mai
23:55
Toate reacţiile după Rapid – FCSB 2-0! Andrei Vlad şi-a anunţat plecarea: „Vreau să joc!”. Chiricheş aşteaptă convocarea la EURO
19
mai
23:52
Cum a reacţionat Marius Şumudică, după ce Dan Şucu a anunţat numele noului antrenor de la Rapid! Sfatul dat imediat
19
mai
23:46
Dan Şucu a confirmat că Neil Lennon va fi noul antrenor al Rapidului: „Doar asta a negociat!”. Când va fi prezentat în Giuleşti
19
mai
23:32
Gigi Becali a anunţat primul transfer la FCSB: „Vine şi semnează!” Începe asaltul final pentru atacantul de Champions League
19
mai
23:24
„Ştii ce mi-a spus Şucu?” Gigi Becali i-a ironizat pe Marius Şumudică şi Neil Lennon după Rapid – FCSB 2-0
19
mai
23:16
Singurul jucător criticat de Gigi Becali, după Rapid – FCSB 2-0: „Poate îşi găseşte undeva să plece!”
19
mai
22:55
Rapid – FCSB 2-0. Giuleştenii, prima victorie în play-off! Campioana, fără succes în faţa rivalei în acest sezon
19
mai
22:34
Răzvan Lucescu, prima reacţie după titlul câştigat cu PAOK: „Boss, îți mulțumesc din toată inima. E pentru tine ce am reușit
Vezi toate știrile
Citește și